od phrnjak » 30.07.2011, 21:49
@noca
Znam za tvoje zdravstene probleme i zbog toga imam posebno postovanje prema tebi tj. birao sam reci u prethodnim postovima. Ali kad stanemo za sto onda smo jednaki. Obojica "trcimo" do 11, obojica zelimo pobedu, igramo najbolje sto mozemo i sluzimo se raznim trikovima (dozvoljenim). I nikad ti nisam prigovorio za bilo koju sitnicu. Upravo zbog toga me je zacudila tvoja danasnja reakcija ali OK. Sto se tice decibela samo cu jedno da kazem: Ni na mojim casovima u skoli nije propisan nivo buke nijednim aktom skole pa ni samim zakonom. E sad zamisli da to bude paravan za opste urlanje bilo koga od prisutnih. Dakle, postoje neka nepisana pravila kojih se svako normalan pridrzava. Voleo bih jos da vidim reakciju tvog protivnika na zvanicnom mecu, njegovog trenera da ne kazem iole ozbiljnijeg sudije.
Da ne bude da sam ja cvecka: u sredu kad sam igrao protiv Ljube stignem sa 4:10 na 10:10 i to propratim malo bucnije. Za susednim stolom igraju ScVlada i Davor. ScVlada mi daje do znanja da mu to smeta. Ja se izvinjavam (zaneo sam se) i ucutim. I takve stvari mi se retko desavaju. Imam utisak da je kod tebe malo drugaciji poriv. Nije provokatorski ali neka vrsta skretanja paznje prisutnih na sebe. Ne kazem da je to samo po sebi lose ali ponavljam: moze da smeta drugima.
Najbolji način da povratite vaš novac je da ga potopite u flašu viskija.