Turniri u Visnjici

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Amaterski turniri

Postod ZoranV » 30.07.2011, 16:38

pa ne znam gde mi je dvotacka na tastaturi to je devet devet rezultat u 4. setu- bila neka frka al nisam ukapirao...
ZoranV

Pridružio se: 07.05.2011, 17:35
Reket: 120+ gume 230+

What is the point of playing safe shots when you can miss with style

Postod phrnjak » 30.07.2011, 16:44

To sto ti mislis bilo je u 5. setu. Na 9:9 pitam ja Nocu koju servu hoce da mu serviram (ubacujem malo sale na celu dramu). On se ljutnuo i pita da li ja hocu da mi on preda mec. Mislio sam da je to shvatio kao moju provokaciju. Nije mi bilo prijatno pa sam cutao do kraja meca. A 4. set je posebna prica...
Najbolji način da povratite vaš novac je da ga potopite u flašu viskija.
Korisnikov avatar
phrnjak

Pridružio se: 17.04.2011, 22:21
Reket: penhold KongLiHui, tenergy 05 max, palio.

Postod ZoranV » 30.07.2011, 16:57

Pa jel ima ocevidaca tog cetvrtog seta, ja igro pa nisam gledo ali sam cuo ' tigreee, mubanga, tulumbaaaa '
ZoranV

Pridružio se: 07.05.2011, 17:35
Reket: 120+ gume 230+

What is the point of playing safe shots when you can miss with style

Postod noca » 30.07.2011, 17:40

Vignj nije mi jasno koliko blizu stol trebas da pridjes da bi nesto video, covece bio si na metar od stola ipritom mi smetao navijajuci!Sto se Hrnjakovog komentara tice on spada u domen nesportskog ponasanja jer nikakve sale u toku meca nisu umesne,zbog toga sam reagovao.Znam da nekima moje bodrenje samoga sebe smeta ali ja to cinim strogo u skladu sa pravilima naime posle odigranog poena!Naglasavam da se igralo finale i da po pravilima nije trebalo biti dozvoljeno da se tambura na stolu pored!Cestitam Peri na popedi ali sala moze na forumu a nikako u mecu!Vidimo se u sredu.
noca

Pridružio se: 27.04.2011, 10:35

Postod phrnjak » 30.07.2011, 17:41

Ima ocevidaca za 4. set. Ali tad je bila grobna tisina.
Korisnikov avatar
phrnjak

Postod noca » 30.07.2011, 17:49

Cetvrti set je bi 11 0 za tebe jer nisam mogao da dodjem do daha posle treceg seta gde sam preokrenuo 9:3 u 14:16!U tim momentima sam pustao borbene poklike<ali to Vignji nije jasno jer nikada nije nije bio igrac nego kolekcionar reketa.
noca

Postod phrnjak » 30.07.2011, 18:04

Noco, ne znam zasto igru na jednom obicnom turniru shvatas tako ozbiljno. Pa nas dvojica igramo skoro 2 puta nedeljno. Tako nesto sigurno ne bih uradio na zvanicnom mecu a podsecam te da ce mo ih igrati na jesen u Regionalnoj. Ako bas drzis do ITTF-a onda se i ti ponasaj u skladu sa istim. Recimo, tvoje brisanje peskirom na 5:5 sam shvatio vise kao zbunjenost i dekoncentraciju zbog neizvesnosti meca nego kao provokaciju. Mogao sam da dignem dzevu ali nisam namcor pa smo se obojica nasmejali na taj tvoj gest. I jos nesto: naravno da imas pravo da bodris sebe i to mi ne smeta (to svi radimo na neki svoj nacin). Problem je u tome sto ti ispustas neverovatne krike proslavljajuci dobijen poen a to mozda rusi protivnicku dekocentraciju (pa cak i igracima za susednim stolovima) i kao takav, gest se smatra nekorektnim. Nisam to ja proglasio nego je propisima to zabranjeno. E sad, ili cemo se drzati pravila kao pijan plota (nemam nista protiv) ili nam nece nista smetati pa cak i Vignja koji igra na stolu pored nas. Iskreno i bez zle namere...
Korisnikov avatar
phrnjak

Postod scvlada » 30.07.2011, 18:33

hrnjak
Problem je u tome sto ti ispustas neverovatne krike proslavljajuci dobijen poen

Ha,ha pa to je Tigrova rika,parališe protivnika i plaši sve prisutne.
Ivan@ Navikao sam na tvoju analizu igre kroz temu spin i ne očekujem da ćeš biti manje detaljan.Dodaj mi još blok,uz pimpl i tačku i ja sam već zadovoljniji. ;)
scvlada

Pridružio se: 28.03.2011, 16:12
Reket: TBS

Postod noca » 30.07.2011, 21:13

Nisi u pravu sto se bodrenja tice jer nigde nisu propisani decibeli. Ja na turnire ne bih ni dolazo da ne zelim da brusim igru protiv razlicitih igraca, a za to mi treba potpuna simulacija pravog meca.Sto se peskira tice kod 5:5, od umora i pada koncenracije nisam bio svestan rezultata, a kada sam shvatio prekinuo sam brisanje i ovo ti irekao.Nije moj obicaj da se pravdam...ali:imam nekoliko hronicnih bolesti koje ,pored debljine limitiraju moju kondiciju.Kada igrm turnire ne jedim nista da mi nebi skocio secer,ali to moze biti mac sa dve ostric.Na kraju pozdrav dragi Pero ali nemoj braniti ono sto nije odbranljivo.
noca

Postod phrnjak » 30.07.2011, 21:49

@noca
Znam za tvoje zdravstene probleme i zbog toga imam posebno postovanje prema tebi tj. birao sam reci u prethodnim postovima. Ali kad stanemo za sto onda smo jednaki. Obojica "trcimo" do 11, obojica zelimo pobedu, igramo najbolje sto mozemo i sluzimo se raznim trikovima (dozvoljenim). I nikad ti nisam prigovorio za bilo koju sitnicu. Upravo zbog toga me je zacudila tvoja danasnja reakcija ali OK. Sto se tice decibela samo cu jedno da kazem: Ni na mojim casovima u skoli nije propisan nivo buke nijednim aktom skole pa ni samim zakonom. E sad zamisli da to bude paravan za opste urlanje bilo koga od prisutnih. Dakle, postoje neka nepisana pravila kojih se svako normalan pridrzava. Voleo bih jos da vidim reakciju tvog protivnika na zvanicnom mecu, njegovog trenera da ne kazem iole ozbiljnijeg sudije.
Da ne bude da sam ja cvecka: u sredu kad sam igrao protiv Ljube stignem sa 4:10 na 10:10 i to propratim malo bucnije. Za susednim stolom igraju ScVlada i Davor. ScVlada mi daje do znanja da mu to smeta. Ja se izvinjavam (zaneo sam se) i ucutim. I takve stvari mi se retko desavaju. Imam utisak da je kod tebe malo drugaciji poriv. Nije provokatorski ali neka vrsta skretanja paznje prisutnih na sebe. Ne kazem da je to samo po sebi lose ali ponavljam: moze da smeta drugima.
Korisnikov avatar
phrnjak

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja