U guzvi sam sa poslom ovih dana, pa nisam stigao da se cimam oko lige. A i reket me ne slusa, a od toga nema nista gore da ti ubije volju za ovim sportom...
Mislio sam da pocnemo 20.tog februara.
Ima najava za neke nove solidne ekipe, sto bi znacilo i zanimljivije takmicenje i veci nagradni fond. No, najava je bilo i ranije, pricekajmo kraj perioda za prijave.
Menja se naziv takmicenja, umesto spin na spin udarca kao ideala ciste i sportske igre, zvace se 'Sakrij i pobedi liga', sponzor takmicenja Dark Side

. A jedva smo se otarasili Vladojicinih zabranjenih trava pre koju sezonu, al ocigledno svi ljudi vole malo da predju preko pravila pa ko se bolje snadje, tak'i smo narod sto rece neko gore.
Salu na stranu, diskusija o fer pleju nije urodila plodom, jer ovi jedni grcevito brane svoje pravo da serviraju kako oce, a ostali cute. Pa ako vec nikom ne smeta, sto da kvarim zabavu. Bice ovako: ukoliko ste u toku meca imali problem sa protivnikom da i nakon vase opomene (ukoliko vam smeta naravno, nemojte na silu) nije hteo/htela da bude fer, vi mozete da ga/je prijavite organizatoru. Na kraju sezone cemo prebrojati prijave (ako ih bude naravno), ko se bude najvise isticao - zahvalicemo mu se na saradnji i parama koje dao u nagradni fond. Tako da, svesni ste da prijava moze imati neku posledicu(za nekog dobru za nekog losu), pa sami smislite jel ocete il necete. Da ne bih ja pogadjao vase misli.
Prijave ce biti iskljucivo na moj telefon. Zadrzavam pravo da odbijem neke prijave (iz meni znanih razloga). Svi igraci koji su do sada ucestvovali mogu naravno ucestvovati i na dalje. Bice paran broj ekipa, mislim da je bolje tako. Sistem takmicenja zavisice od broja ekipa. Ako bude neparan broj, nek se poslednja ekipa potrudi i dovede jos neku, il neka place.
Otvoricu za 2-3 dana temu za nastupajucu sezonu, kad ce i prijave poceti. Mozda i promenim neko pravilo do tada, sto ce svakako biti naglaseno u temi.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people