Milan je napisao:Mi se iskreno nadamo da ćemo ove sezone biti 1. U treningu smo i preko leta (svakodnevno), pojačali smo se sa Petrovićem (moravac2), Milenković nam neće ići za Nemačku, tako da smo cele sezone kompletni.
milantra je napisao:Iskreno nikad jači sastav vaše ekipe. Treba pobediti jaku Požegu, Metalac i uvek nezgodnu Ivanjicu. Nadam se da možete u viši rang.

Milan je napisao:milantra je napisao:Iskreno nikad jači sastav vaše ekipe. Treba pobediti jaku Požegu, Metalac i uvek nezgodnu Ivanjicu. Nadam se da možete u viši rang.
Ivanjica je dosta oslabljena jer im ne igra Vlada Maksimović, razgovarao sam sa jednim njihovim igračem u Pazaru i rekao mi je da će uglavnom deca igrati ligu, Metalac je ok ekipa ali mislim da ne mogu biti u prve 4 ekipe na kraju, igraju bez Puzovića. Omladinac iz Odžaka znamo odlično i u zadnjih nekoliko mečeva sa njima, što prijateljskih, što zvaničnih, nije bilo problema. Protiv Požege igramo prvi meč, u Ćićevcu, isto kao i prošle sezone i nadamo dobrom rezultatu, ali i tebi kao gledaocu!
moravac2 je napisao:Ekipa Požege je apsolutni favorit. Srećom, naredne sezone u viši rang idu po 2 ekipe, bez baraža. To je istorijska šansa...
moravac2 je napisao:Ekipa Požege je apsolutni favorit. Srećom, naredne sezone u viši rang idu po 2 ekipe, bez baraža. To je istorijska šansa...
Milan je napisao:moravac2 je napisao:Ekipa Požege je apsolutni favorit. Srećom, naredne sezone u viši rang idu po 2 ekipe, bez baraža. To je istorijska šansa...
Malo si preterao sa davanjem statusa favorita Požegi. Snage su ujednačene, oni su se pojačali Obradovićem i Cvetićem iz Arilja, ali to nisu preterana pojačanja s'obzirom da smo Cvetića u oba susreta po dvaput a Obradovića u oba susreta po jednom dobili. Protiv Požege smo u prvoj polusezonji izgubili 4:2 (3 meča po 3:2) a u drugom meču smo izgubili svega 3 seta, 4:0 za nas i to u Požegi, tako da ja ipak mislim da MI imamo veće šanse za pobedu. Ne pričam navijački već po mom, a i po mišljenju mnogih igrača sa kojima sam razgovarao, realno. Ti sam znaš koliko treniramo jer i ti treniraš sa nama, tako da...
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 5 gostiju