Turnir Djakovo

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Turnir Djakovo

Postod Dejan Zeremski » 21.06.2014, 19:04

Taj Knežević je stariji brat od Dragana Kneževića i čovek igra rekreativno stoni tenis tek 4 godine,
Turnir je bio veoma kvalitetan i mislim da osim Kolenice u Bečeju nije bilo kvalitetnijeg turnira u skorije vreme
Dejan Zeremski

Pridružio se: 04.08.2011, 21:32

Postod ivan » 22.06.2014, 00:47

Moso je napisao:
ivan je napisao:Domaca izreka: ko ume - radi, ko ne ume - poducava, ko nema pojma - kritikuje.

A ko si ti da meni kazes da nemam pojma ? Video si me kako igram ?

Ocekivao sam napade od onih koji su ucestvovali na turniru pa su se pronasli u mom komentaru ali ne i od tebe koga nigde nisam pomenuo. Kao vlasnik foruma trebalo bi da se ponasas domacinski i sa jednakim uvazavanjem prema svima a ne da vredjas svoje clanove. :banghead:

Nigde nisam rekao da ko kritikuje - nema pojma, nego ko nema pojma - kritikuje, a to su dve razlicite stvari. Osim toga to je aforizam, ne vidim sto se osecas pogodjenim.

A ko si ti da omalovazavas igracke sposobnosti ovih igraca, od kojih su neki clanovi foruma? Ja kao domacin branim clanove foruma od omalovazavanja, kao sto znas iz proslosti foruma.
Sta si u stvari hteo da im porucis? Nesto poput: "Ljudi, vi ste veterani, matori ste, duplo ste stariji i tezi od najboljih i najbrzih mladih igraca u zemlji i svetu, noge su vam triput sporije, neki od vas su i debeli i mlohavi, neki pogrbljeni, neki rade po 16 sati dnevno, vasi pokusaji da licite na svetskog prvaka su smesni".
Sto mislis da oni to pokusavaju, i da je spincina na dugu servu jedino resenje? Svaki od igraca je razvio svoj jedinstveni stil i u tome je lepota sporta. Neki od tih igraca iz Djakova ce da pobede neke od najboljih juniora spinera u zemlji bez ijednog povucenog spina.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod Pedja » 22.06.2014, 12:27

Ivane, :good:
Pedja

Pridružio se: 19.03.2011, 20:56
Reket: Stiga Clipper Wood WRB, gume- fh Rakza 7-max, Bh Dr Neubauer K.O. 2,0 mm

Postod Moso » 22.06.2014, 14:00

ivan je napisao:Nigde nisam rekao da ko kritikuje - nema pojma, nego ko nema pojma - kritikuje, a to su dve razlicite stvari. Osim toga to je aforizam, ne vidim sto se osecas pogodjenim.

A ko si ti da omalovazavas igracke sposobnosti ovih igraca, od kojih su neki clanovi foruma? Ja kao domacin branim clanove foruma od omalovazavanja, kao sto znas iz proslosti foruma.
Sta si u stvari hteo da im porucis? Nesto poput: "Ljudi, vi ste veterani, matori ste, duplo ste stariji i tezi od najboljih i najbrzih mladih igraca u zemlji i svetu, noge su vam triput sporije, neki od vas su i debeli i mlohavi, neki pogrbljeni, neki rade po 16 sati dnevno, vasi pokusaji da licite na svetskog prvaka su smesni".
Sto mislis da oni to pokusavaju, i da je spincina na dugu servu jedino resenje? Svaki od igraca je razvio svoj jedinstveni stil i u tome je lepota sporta. Neki od tih igraca iz Djakova ce da pobede neke od najboljih juniora spinera u zemlji bez ijednog povucenog spina.

Te tvoje aforizme ostavi za sebe i svoje prijatelje a mene zaobidji. Nikog nisam omalovazavo, napisao sam da je to bio jedan dobar turnir rekreativaca i nista vise od toga jer je po mom misljenju prikazana igra na turniru u rangu samoukih rekreativaca a ta konstatacija nije omalovazavanje, uostalom i ja sam samouki rekreativac.
Korisnikov avatar
Moso

Pridružio se: 26.07.2012, 13:49
Reket: drvo : Butterfly Oh Sang Eun
fh: Yasaka Rakza 7 Soft max
bh: Yasaka Rakza 7 Soft max

Postod jbgwtf » 22.06.2014, 16:16

to je taj stil - canic :)
za leto ima da se naigram s jednim takvim :D
STK Luznica - Babusnica
Korisnikov avatar
jbgwtf

Pridružio se: 07.12.2011, 06:06
Reket: TB Alc
fh: Tenergy 05
bh: Tenergy 80fx 1.9

Postod First » 22.06.2014, 17:38

Moram priznati da sam jedno vreme podlegao zelji da igram na rezultat i da sam imao gotovo identican stil kao mladjani Canic. Sada kad razmisljam iz ovog ugla, sem rezultatskog dobitka, mnogo toga sam izgubio zbog takvog stila. Prvenstveno sam se znacajno usporio. Kod takvog stila igre, kretanje je ravno nuli. Stojis kod stola i poturas materijal. Dugo mi je trebalo da popravim kretanje i da se ubrzam. Zatim sam izgubio sigurnost kod prijema servi. Kao i Canic i ja sam gotovo sve serve primao travom. Stanes na sredinu stola i gde god i kako god da ti protivnik servira, poturis travu. Ne razmisljas o rotacijama, jer skoro sve mozes da zaseces i poturis blok. Na forhend sam maltene i zaboravio. Skoro svi udarci su bili materijalom, a bas kad se neka dobra namesti, osinem tacku ili spin forhendom. Uzas... Jedva sam se iskobeljao od tog nakaradnog stila igre i vratio u normalu.
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

Postod profesionalac » 22.06.2014, 19:53

First je napisao:Dobri mečevi, ali je stvarno "kriminalan" stil igre mladjanog Čanića. Bez zle namera, ali igrati samo bh stranom na kojoj je trava, bez upotrebe forhenda, a sve zarad rezultata, ne razumem... Momak je mlad, koliko vidim, nema ni fizičkim "nedostataka", a igra materijalom. Da je kasičan defanzivac kao recimo Brica, da namešta materijalom napad za forhend, kako to recimo radi Kostadinović, pa da razumem, ali stajati kod stola i igrati materijalom samo... Uz to naravno ide i veliki broj "svinja" i eto problema za protivnika. Još jednom ponavljam, nemam nameru da ga uvredim, ali dečko je mlad, ima vremena za materijal...

potpisujem.a preko puta njega u finalu stvarno dobar igrac maric koga prvi put gledam i vidim da ladno moze da igra neku drugu ligu ili cak prvu sa uspehom.maric igra sa takvom lakocom da je milina za gledati,pimpl,spin , stop, ma sve je na mestu.vidi se stara skola.odavno nisam video igraca koji igra ovako elegantan stoni tenis-svaka cast!!!
STK Nestrus - Vitkovac
profesionalac

Pridružio se: 04.10.2011, 18:38
Reket: drvo : andro super core cl off+ - 66 grama
fh : rakza 7
bh: andro rasant turbo

Postod moravac2 » 23.06.2014, 06:58

jedino sto kod Domagoja nedostaje je servis travom. backhand flip travom,mora jos da vezba, a forhand spin travom se koristi samo ako hoces da te protivnik gadja reketom na kraju meca. stil je inace ok.:-)
moravac2

Pridružio se: 26.07.2013, 07:24

Postod LucicNS » 24.06.2014, 21:03

First je napisao:Moram priznati da sam jedno vreme podlegao zelji da igram na rezultat i da sam imao gotovo identican stil kao mladjani Canic. Sada kad razmisljam iz ovog ugla, sem rezultatskog dobitka, mnogo toga sam izgubio zbog takvog stila. Prvenstveno sam se znacajno usporio. Kod takvog stila igre, kretanje je ravno nuli. Stojis kod stola i poturas materijal. Dugo mi je trebalo da popravim kretanje i da se ubrzam. Zatim sam izgubio sigurnost kod prijema servi. Kao i Canic i ja sam gotovo sve serve primao travom. Stanes na sredinu stola i gde god i kako god da ti protivnik servira, poturis travu. Ne razmisljas o rotacijama, jer skoro sve mozes da zaseces i poturis blok. Na forhend sam maltene i zaboravio. Skoro svi udarci su bili materijalom, a bas kad se neka dobra namesti, osinem tacku ili spin forhendom. Uzas... Jedva sam se iskobeljao od tog nakaradnog stila igre i vratio u normalu.

Pa nisi baš u pravu što se tiče kretanja koje je ravno nuli.
Što se tiče prijem serve, takođe je stvar opredeljenja da li ćeš da ih hvataš travom po celom stolu. Lično nekada okrenem reket i primam bekendom (sa beksajdom) po celom stolu ;)
Isto tako vrlo često vučem i forhend i bekend spinove, odnosno, uvek gledam da PRVI napadnem.

Nije stvar materijala, nego načina na koji koristiš njegove prednosti (i minimiziraš nedostatke). I sasvim uživam u svojoj igri i ne smatram je degradacijom stonog tenisa.
LucicNS

Pridružio se: 01.08.2011, 21:08
Reket: Drvo: TTS Tesla OFF++
FH: Butterfly Tenergy 05 max
BH: Donic Pirahna 0X

Postod NemanjaR » 24.06.2014, 22:02

Bazenov sabija, Knežević koji je super ligaš 50 posto servi nije ni vratio, a i one koje je vratio bili su penali.
NemanjaR

Pridružio se: 02.12.2011, 23:14
Reket: Butterfly Timo Boll ALC
FH- Andro Rasant grip 2,1mm
BH- Andro Rasant grip 1,7mm

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja