Moso je napisao:Siguran sam da mnogi igraci sa ovog foruma znaju za bezbroj slicnih slucajeva namestenih meceva ali iz nekog razloga cute. Po meni, uvek treba reci istinu iako se tu nista ne moze uciniti. Mozda bi trebalo pokrenuti temu na forumu pod nazivom "Namesteni mecevi domace lige" pa ako nista drugo nek se bar stide oni koji su u tome ucestvovali kada o sebi citaju.

Milan je napisao:Nije isto kad vi koji se ne takmičite nigde pričate o tome, i mi koji igramo u tim mečevima!
Naravno, kada o tome progovore igraci to ima dodatnu tezinu ali je slaba vajda od toga jer upravo oni koji bi ovakve stvari trebalo da sankcionisu namestaju meceve.
Čestitam ekipi Lužnice iz Babušnice plasman u kvalitetnu ligu RSTSN-a.

ekv2 je napisao:bio Top 12 za juniore sad za vikend u Nišu,
niko da napise utiske

Milan je napisao:Ja sam igrao na TOP-u, ostvario sam samo 2 pobede, ali sam u 4-5 mečeva sa dobrim igračima igrao 5. set, i uglavnom gubio na razlike, a protiv trećeplasiranog Markovića sam vodio 10:8 u petom i ništa. Protiv drugoplasiranog Stančića 3:0 za njega, ali su svi setovi bili 13:11 ili više. Prvog dana sam jako jako jako loše igrao, dok je drugog dana bilo malo bolje. U dosta mečeva sam imao prednosti u većini setova, i ne znam zbog čega pri kraju seta sve padne u vodu. Naravno, sam plasman se može smartati uspehom s'obzirom da treniram nepune 2 godine!
Lep uspeh, cekamo detalje ...ekv2 je napisao:SFS BORAC Paracin u kvalifikacijama za popunu I lige u Subotici po mojim nezvanicnim informacijama ima samo 2 poraza i mislim da se zatvara krug za plasman od 2 do 4 mestaLep uspeh, cekamo detalje ...

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 11 gostiju