Turniri u Visnjici

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Amaterski turniri

Postod ivan » 04.04.2011, 13:01

idi vezbaj pimpl
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod First » 04.04.2011, 14:02

A kako bi bilo da obojica malo "o'ladite", a? ;) Znam da se zezate, fino je to sto obojica imate taj takmicarski duh u sebi, ali ovo vise nije zezanje, previse ste digli tenziju. Upravo sam u nekoj od tema o ovome pricao. Kad sam ja u pitanju, cim igra sa nekim igracem poprimi ovakvu dimenziju, ja mu pruzim ruku i vise nikad ne igram sa njim. Ovo je igra u kojoj treba uzivati, jedan ce danas biti bolji, drugi sledeci put. Ali nije fazon da odmah jedan drugog prozivate. Mozda vama sve ovo izgleda kao zezanje, ali nekome ko posmatra sa strane ovo vase prepucavanje ni malo ne izgleda kao prijateljsko zezanje, vec prozivanje.
Hajde sad, lepo obojica na pivo, ruka-ruci i nije bitno k'o ce sledeci put pobediti. Ja sam uvek pruzio ruku onome ko me pobedi, ali to ne znaci da je bolji. Cilj je da ukazem, ili da meni neko ukaze sta bih mogao da popravim u igri i da kad igram sa nekim, igram opusteno, a ne da se stegnem i bukvalno zapinjem iz petnih zila da bih ga pobedio, inace posle necu moci tri noci da spavam i jedva cu cekati revans. Ohladite momci malo i nemojte da kvarite temu. Lepo je zamisljena, da se prokomentarise ko je ucestvovao na turniru, daju rezultati i okace zanimljivi mecevi. A ako sada pogledate, poslednjih nekoliko postova su samo vasa prepucavanja. Obojica igrate dobro i ne zaboravite da je ovo igra samo ;)
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

Postod Nenad Ivancev » 04.04.2011, 14:14

Sorry ako tako izgleda. Jako lepo se druzimo u Visnjici i Zeka ligi, tako da zle namere apsolutno nema niti smo takav profil. Ovo je malo peckanja bez ikakve ostrascenosti.. cista zajebancija i pre i posle meca - bez obzira ko da pobedi. Smeh je dominantna kategorija i tu cu da navedem Duleta Petrovica, Saleta Spinera, Mrdaka, Tadica i da ne nabrajam dalje sa kojima se uglavnom smejemo i igramo lepe meceve. E da - i Mirko Jelaca, covek koji je ispumpao Beogradsku Banku i STK Zvezda, pa sada pun kao dva broda u smehu i trosenju kamata provodi svoje penzionerske dane i od troskova ima samo za Taxi - posto kao Pfizer-ov maneken Viagru dobija besplatno :-) A i za malog Grbica - fora 'ti ces da bijes Petrovica' jer ga je dobio 3:0 je takodje zajebancija bez trunke zle namere. Btw, ni ja ne igram sa igracima koji to nemaju i samo prijavim 3:0 za njih i idemo dalje.. Nadam se da sam makar malo pojasnio.. Pozz za First-a!
Nenad Ivancev

Pridružio se: 13.03.2011, 13:17

Postod ivan » 04.04.2011, 14:31

Moguce da je First u pravu, deluje ko svadja. Prestajem da odgovaram na podbadanja.
A sto prozivas Mirka tako, jel to lepo nekom iza ledja raditi?
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Postod Nenad Ivancev » 04.04.2011, 16:35

Ma to je tek zezanje.. To mu svaki put kada se vidimo po jedno 10X kazemo Zdravko Begenisic i ja.. Mirko je s u p e r ! Kako se samo on dobro nadovezuje na svoj racun na nase prozivke, a pritom jako lepo ume da udari kontru :-).. Ok. Mada, malo ce mi biti monotono bez po koje prozivke ...
Nenad Ivancev

Pridružio se: 13.03.2011, 13:17

Postod scvlada » 04.04.2011, 16:39

Uh ,sad odgledah meč sa Rajkom. Kakav sam ja balvan. Čudo jedno :shock:
scvlada

Pridružio se: 28.03.2011, 16:12
Reket: TBS

Postod ivan » 04.04.2011, 18:07

aj objasni
ivan

Postod scvlada » 04.04.2011, 19:14

Balvan u smislu položaja tela i krutosti. Balvan u smislu pokretljivosti ,kao da sam pustio korenje pa ne mogu da se pomerim.
Mnogo znači snimak i samoanaliza.Svaki put se neprijatno iznenadim koliko stojim pravo i kako se slabo krećem.A i kad gledam stoni tenis ,gledam vrhunski pa mi sad deluje kao da gledam usporen film. Meni moji udarci izgledaju smešno,pimpl visoko do neba. Sve u svemu i sam znam gde grešim ali nemam kondicije i snage da to korigujem.
scvlada

Pridružio se: 28.03.2011, 16:12
Reket: TBS

Postod ivan » 04.04.2011, 20:13

Mozda nisi nisko ko wang hao, ali ipak prilicno dobro stizes sve lopte, iako stojis blizu stola uvek si na lopti, nema nekih naglih skakanja u stranu, ko sto se moze videti kod mene.
ivan

Postod ivan » 05.04.2011, 03:50

evo jednog meca od srede, ovaj mali Djuricic vrlo lepo igra:

ivan

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja