Rejting lista

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Rejting lista

Postod ivan » 02.04.2014, 15:37

Moram da odmorim malo, Bane. Potrosio sam dosta vremena na rejting listu, ali to je samo deo vremena koji sam utrosio na stoni tenis generalno, ucestvovanje na turnirima, desetine sati snimanja meceva, konvertovanja, uploadovanja na net, pisanja izvestaja s turnira, vracanje ljudi na turnire, organizovanje turnira, vodjenje sopstvenog tima u zvanicnoj ligi, spin na spin liga, pracenje raznih turnira preko neta i tv,...pa, to je sve zajedno vise nego sto ne jedan nego nekoliko ljudi koji zive od stonog tenisa, potrose vremena. A sve iz cistog entuzijazma.
Pauza.

Hvala na ponudi da pomognes, ali neophodno je dobro znanje rada na racunaru, i imanje potpunih privilegija za odrzavanje sajta, sto naravno nemam nameru da delim.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod First » 02.04.2014, 19:37

Nije mesto da ovde pišem, ali moram... Ivane, ovaj sajt je postao glavno "sastajalište" ljubitelja stonog tenisa, ne samo u Srbiji, nego i u regionu. Sve više ima registrovanih ljudi i z bivših republika.Ljudi su zavoleli ovo mesto, gde mogu mnogo toga da nauče o ovom sportu, razmene mišljenje i prodaju i kupe opremu. Od tebe, kao vlasnika ovog sajta se očekuje angažovanost po pitanju održavanja istog, što uključuje ažuriranje sadržaja koji postoji na njemu. Naslovnu stranu nisi pipnuo jako dugo, sad te mrzi da ažuriraš rejting listu... Čemu ovo vodi? Preumoran si, to stoji, ali nije mi jasno da pri tome ne želiš da prihvatiš pomoć ljudi, koji takodje iz čistog entuzijazma žele da doprinesu da ovaj sajt ostane ono što jeste. Šta misliš, zbog čega postoje moderatori na raznim forumima? Glupo je da ti postavljam ovakva pitanja, ali ne razumem tvoj stav. Ako ovako nastaviš, ako prestaneš da "ulažeš" u ovaj sajt, ljudi će polako početi da odlaze. Dovoljno je da neko napravi nešto slično ovome, neko ko će se angažovati oko ovoga, okupiti tim ljudi oko sebe, koji će mu pomagati i ovog sajta više neće biti. Jel to želiš? Najdobronamernije ti kažem, odredi par moderatora koji će biti angažovani za odredjene podforume i koji će raditi sve ono za šta ti nemaš vremena. Ako nastaviš da sve držiš pod svoje, uskoro ćeš pored vremena, izgubiti volju za sajtom, a to onda ide u pogrešnom smeru, bojim se bez povratka.
Razmisli...
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

Postod Nikola » 02.04.2014, 22:49

Ja bih postavio tebe first za moderatora!
Nikola

Pridružio se: 11.03.2012, 23:24
Reket: Drvo Butterfly Timo Boll Spirit ST
FH Tibhar Evolution MX-P max
BH Donic Acuda s2 1.8

Postod First » 02.04.2014, 22:53

Ne zelim ja to, ali vidim da ima zainteresovanih da pomognu. Uostalom, kada bi objavio da su mu potrebni moderatori, dosta ljudi bi se javilo.
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

Postod Paspalj » 03.04.2014, 07:44

Tako to ide Ivane kad tvoje delo počne da se smatra opštim dobrom. Slažem se sa mišljenjem da održavanje trenutnog kvaliteta sajta prevazilazi mogućnosti jednog čoveka. Neću više da te gnjavim preko foruma, ali ću dati sebi slobodu kad se sretnemo da ti iznesem neke predloge. Pozdrav.
Paspalj

Pridružio se: 18.01.2014, 00:55
Reket: TSP balsa 5.5 all+
fh: acuda s2
bh: acuda s1

Postod zorog » 03.04.2014, 08:49

Uaaa....DOLE VLADA! :clapping:
Korisnikov avatar
zorog

Pridružio se: 09.11.2011, 15:22
Reket: DHS Hurricane Hao Pen
FH Donic Acuda S1
BH Donic Acuda S2

Postod davortintor » 03.04.2014, 12:00

Smatram da bi trebalo nastaviti ažuriranje rejting liste . Nekim igračima rejting lista možda i neznači ništa , ali siguran sam da velikoj većini znači . Mnogi u toj rejting listi vide neki smisao dolaska na rekreativne termine gde igraju dosta partija i vredno treniraju , da bi nakon toga došli na turnir ili spin na spin ligu gde bi u partijama protiv jačih i renomiranijih igrača probali da pobede i da eventualna pobeda bude vrednovana njihovim boljim plasmanom na rejting listi . To bi sigurno pozitivno uticalo na njih i podstrekivački delovalo da nastave sa svojim angažovanjem na tom polju jer svi mi igramo ovu igru iz ljubavi i neke vrste prestiža i uspešnosti .
Ja ću nastaviti da ukucavam rezultate sa turnira koji se održavaju u Kornatskoj 2 , tako da eventualni moderator ili Ivan mogu da iskoriste iste za ažuriranje rejting liste .
Bilo bi dobro i da se ukucavaju rezultati sa ostalih turnira koji se organizuju u sličnim salama kao što je moja , da bi rejting lista mogla da se proširi sa novim imenima koja ne učestvuju na turnirima u Višnjici i Spin na spin ligi. Samim tim bi se pojačala konkurencija , a bez jake i dobre konkurencije nema ni jakih i dobrih mečeva i turnira. Toliko. Pozdrav.
davortintor

Pridružio se: 11.05.2012, 11:51
Reket: Drvo : Yasaka Ma Lin Carbon soft
Gume : Fh - Yasaka mark V soft 2 mm crvena
Bkh - Yasaka rakza X soft 2,2 mm crna

Postod gimi » 03.04.2014, 14:31

Prvi je objasnio... i to prvi. Rispekt za Prvog.

Gazda Davor je razvalio. Stending ovejshn za Gazda Davora.

Paspalj je uzo trofej. Mogu da mu pushe.
Korisnikov avatar
gimi

Pridružio se: 13.08.2011, 19:51
Reket: maaa koga boli...

Postod Paspalj » 03.04.2014, 16:44

Uzgred Gimi, xiom vega europe na mom forhendu je direktna posledica tvojih inspirativnih recenzija...
Paspalj

Pridružio se: 18.01.2014, 00:55
Reket: TSP balsa 5.5 all+
fh: acuda s2
bh: acuda s1

Prethodni

Povratak na Takmičenja