Turniri u Visnjici

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Amaterski turniri

Postod phrnjak » 14.07.2011, 15:30

Pokusacu da tu losu atmosferu objasnim.
Posto svake srede igramo zajedno, veliki je broj susreta istih igraca za kratko vreme. Moguce je da smo se malo zasitili jedni drugih sto je razumljivo ali ima i drugih stvari koje se radjaju iz ovih turnira. Ako 2 igraca igraju ravnopravno ili relativno ravnopravno onda se stvara sportski rivalitet sto je pozitivno. Ali ako 1 igrac ne moze da pobedi 2. iz X pokusaja (kao ja Ljubu) onda treba nesto da nauci iz tih meceva ili da proba razne opcije u igri ne gledajuci na rezultat. Vecina igraca se tako i ponasa. Medjutim, ima i slucajeva gde ljudi dobijaju komplex pa tu frustraciju ispoljavaju na razne nacine unoseci nervozu u celu salu. Ja sam sinoc hteo od muke da pobegnem kuci jer mi se ogadio stoni tenis u takvoj atmosferi. Necu da vas davim detaljima ali krivci ce se sami prepoznati.
Najbolji način da povratite vaš novac je da ga potopite u flašu viskija.
Korisnikov avatar
phrnjak

Pridružio se: 17.04.2011, 22:21
Reket: penhold KongLiHui, tenergy 05 max, palio.

Postod misirac » 14.07.2011, 16:28

Moc diferencije je jedna velicanstvena stvar .Kada to nebi bilo tako mnostvo relacijskih odnosa bi bilo poremeceno,ali Profesore ,mislim da ste promasili sta je pisac hteo da kaze.tj.slazemo se da svi igramo stoni tenis iz ljubavi prema istom,
niko od nas nemoze da tu ljubav uskrati nekom drugom.To da li je Ljuba Milosevic dobio tebe X puta ili ti Jelacu XY jedna je stvar,a da li se ti u sali ponasas kao da si sam to je potpuno druga.Ja licno imam bolji osecaj kad odigram dobro pa izgubim nego kad mi neko preda mec ili odigrra slabo pa ga dobijem.Naravno lagao bih kad nebih rekao da najvise volim kad i protivnik i ja odigramo dobro a ja dobijem.Mislim da je razlog sto ja volim ovu igru i kad pobeda nije ,mislim moja,ps.znam da ces napraviti digresiju.sado meca. Idem sa Davorom u Pancevo veceras hoces li i ti,ako te zena pusti,zovi.
misirac

Pridružio se: 07.07.2011, 17:28

Postod phrnjak » 14.07.2011, 23:29

I tako odosmo u Pancevo. Misirac je odigrao vrhunski i to u papucama :lol:.
Najbolji način da povratite vaš novac je da ga potopite u flašu viskija.
Korisnikov avatar
phrnjak

Pridružio se: 17.04.2011, 22:21
Reket: penhold KongLiHui, tenergy 05 max, palio.

Postod ivan » 15.07.2011, 11:25

Evo jednog meca dva forumasa od pre ko zna kad, pretpostavljam da je od pre 2 nedelje. Tj nasao sam u torbi neki fles sa nekoliko meceva i pustio uplaod preko noci, ali ujutro sam video da je pukao upload i da je samo jedan mec ispravan. Ostale cu morati ponovo nocas.

Noca - Ceda:

Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod djordjestanic » 15.07.2011, 18:54

@ Misirac

Ma ja sam glupavo postavio pitanje.

Za ono u sledećem postu si apsolutno u pravu.

Kad igram volim da viknem kada osvojim neki lep poen i to pravo ostavljam i protivnicima.

Međutim gadi mi se da igram kada neko pored mene urla posle svakog poena, priča, cmizdri, cvili, šutira ringove, baca reket, pominje familiju i crkvenu hijerarhiju.
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod ivan » 15.07.2011, 20:08

Pa kako si onda igrao protiv Davora ?? :D:D:D (izvini Davore)
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod scvlada » 15.07.2011, 20:52

Post od ivan » 15.07.2011, 21:08
Pa kako si onda igrao protiv Davora ?? :D:D:D (izvini Davore)

Sto mu se izvinjavaš ,on ponekad stvarno pretera ? I meni se ne igra kad neko urla posle svakog poena, priča, cmizdri, cvili, šutira ringove, baca reket, pominje familiju i crkvenu hijerarhiju. Ali pošto su to amaterski turniri,a koliko ljudi toliko ćudi to prihvatam kao sastavni deo atmosfere :shock:
scvlada

Pridružio se: 28.03.2011, 16:12
Reket: TBS

Postod djordjestanic » 15.07.2011, 21:58

Davor?

Pa on nije 10% naspram prvaka u nerviranju cele sale kojih ima (više njh) u Novom Sadu.

Vrhunac je kad nekoga od njih nešto nervira pa se ono kao izbačeni iz takta nerviraju što je neko nekorektan prema njima.

Što se mene tiče kad igram protiv nekog takvog pre sam se baš nervirao a sada kad vidim da glumi primadonu onda ćutim i maksimalno se koncetripem pa gazim do balčaka. Međutim problem je kad neko urla na stolu pored mene, e onda počunje sukob interesa...
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod misirac » 15.07.2011, 22:14

Ne znam, naravno da smeta,ali ne zbog toga sto je spomenut Davorini vec kad on to radi ja imam samo veci motiv da ga jos vise iznerviram i on to radi izmedju poena.To mi se desilo u Vrdniku sa Lucicem.Svi su prihvatili to i ajde sada budi veci katolik od pape,po kad neko to radi ti lepo spakuj reket i otidji na pivo.
Medjutim kad neko urla pola sata pored tvog stola i izmedju i dok traje poen tu ne mozes da se iskljucis,u ostalom SC pricali smo o tome.
MOZDA JE IPAK BIO SAMO PUN MESEC.
Pozdrav svima, sutra igramo!!!!
misirac

Pridružio se: 07.07.2011, 17:28

Postod Sale » 15.07.2011, 22:54

:D igramo ko izda p....! E ko Sloba Zivoinovic protiv Mekenroa, ovaj piz.. a Zivke jede sendvic/
Korisnikov avatar
Sale

Pridružio se: 18.02.2011, 00:04
Reket: tbs
bh 05 1.9
fh 05fx 2.1

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja