A kako bi bilo da obojica malo "o'ladite", a?

Znam da se zezate, fino je to sto obojica imate taj takmicarski duh u sebi, ali ovo vise nije zezanje, previse ste digli tenziju. Upravo sam u nekoj od tema o ovome pricao. Kad sam ja u pitanju, cim igra sa nekim igracem poprimi ovakvu dimenziju, ja mu pruzim ruku i vise nikad ne igram sa njim. Ovo je igra u kojoj treba uzivati, jedan ce danas biti bolji, drugi sledeci put. Ali nije fazon da odmah jedan drugog prozivate. Mozda vama sve ovo izgleda kao zezanje, ali nekome ko posmatra sa strane ovo vase prepucavanje ni malo ne izgleda kao prijateljsko zezanje, vec prozivanje.
Hajde sad, lepo obojica na pivo, ruka-ruci i nije bitno k'o ce sledeci put pobediti. Ja sam uvek pruzio ruku onome ko me pobedi, ali to ne znaci da je bolji. Cilj je da ukazem, ili da meni neko ukaze sta bih mogao da popravim u igri i da kad igram sa nekim, igram opusteno, a ne da se stegnem i bukvalno zapinjem iz petnih zila da bih ga pobedio, inace posle necu moci tri noci da spavam i jedva cu cekati revans. Ohladite momci malo i nemojte da kvarite temu. Lepo je zamisljena, da se prokomentarise ko je ucestvovao na turniru, daju rezultati i okace zanimljivi mecevi. A ako sada pogledate, poslednjih nekoliko postova su samo vasa prepucavanja. Obojica igrate dobro i ne zaboravite da je ovo igra samo