Ivan je u pravu za turnir u nedelju ali je tu jedan veliki problem ... Vikendom cesto se igraju mecevi lige a i realno vecina nas radi i jbg nedelja je ipak za malo odmora sa porodicom.
Zasto ne bismo napravili taj isti turnir da bude ponedeljkom ili utorkom ?
Ja sam predlozio nesto novo, ne mora da se prihvati uopste ... mozda mi je bila losa matematika ali pre svega trazio sam bas da zadovoljim sto veci broj. I time sto svako odigra isti broj partija je dokaz da je ravnopravno.
E sada sorry za one koji su ispod 1350 ... ti isti uglavnom idu subotom a retko ko od igraca preko 1400 ide subotom.
zar treba OPET da se izadje u susret istim igracima koji u stvari pokazuju najmanju zelju za kompromis ...
ZoranV je napisao:phrnjak je napisao:Na kraju krajeva, ni Ivicin predlog nije los. Mozda bi mogli da zanemarimo rejting pa na osnovu narednih 3-5 turnira izbodovati igrace, pa na osnovu toga napraviti 2 lige (sa opcijom prelaska iz jedne u drugu) i tako resiti (ublaziti) problem zvani "30-tak prijava za turnir".
Uzdravlje!
Pero kada budes dosao u sredu onoliko puta kolko ja mozemo da pricamo...Davor mora da misli i na najvernije jer mu oni stalno donose pare...a bolje da poveca kotizaciju nego da smanjuje broj garantovanih meceva...sve u svemu mnogo price al da bude sve po starom ...
To Vignjo sto si najcesci gost na tom turniru znaci da svakako tvoje misljenje je vazno. Ti jesi najverniji ali Vignjo mi pored toga dolazimo i radnim danom gde termin za sat vremena kosta 350 din ! a i placamo istu cenu kao i ti kada igramo turnir ... koliko god da si veran ako sam dolazis nije bas isplatljivo za Davora.
Ali nesto mi je bas zanimljivo. Ti koji zudis za igrom, nikad te nisam video da ostajes da igras posle ispadanja ili da zakazes lepo termin drugim danom. Ti najcesce trazis da SVOJA 5 meceva odigras sto pre kako bi zapalio kuci a ostali sto ce da se suse po sat i po izmedju dva meca zato sto je red poremecen, izvini ko ih j*** ! Pa racunica je jako laka, svako bi da dodje da se izigra posteno i plati 300 djunti a da potom legne da spava na vreme. Zasto se ne prijavis za spin na spin ligu ? jer za male pare izigras se extra i to sa jakim igracima.
Postujemo tvoje misljenje (koje je do duse dosta nekompromisno) ali bi te zamolio da ne prosipas ovakve recenice (potom Pera je skroz fer i kulturan) da ne bismo ulazili u bezpotrebne rasprave tipa ciji je veci i ko ima vise ...
Pera je u pravu, tesko je svakog zadovoljiti jer svako dolazi iz nekog svog motiva. Svi se tu nesto pitamo a u stvari nemamo sta da se pitamo jer Davor, kao gazda, treba da sam odredi kako njemu se najvise isplati i kako njemu odgovara ... a mi prihvatamo ili ne !
Nemanja isto je u pravu, kad pocne liga (redovna) a i spin na spin plasim se da ce mozda biti manje interesovanje.
(i da se razumemo 1350 poena je dobar nivo ali nije ITTF nivo sada pa da se zove elitni ili za "zvezde" ! )
Zato neka bude kako Davor zeli, ako ostane 4 grupe po 5 ... jeste bolje nego 4x6 ali mislim da je onda cak bolje 6 grupe po 4 jer ce se opet brze zavrsiti.
PS: Za ekipu frendova se uopste ne brinem, igralo se 3, 4 , 5 ili 10 meceva oni se svakako svaki put naigraju do kraja turnira.
Realno, oni su po meni najpametniji, jer oni su ti koji pokazuju najvecu zelju da igraju i ispune je.