Turniri u Visnjici

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Turniri u Visnjici

Postod Pedja » 14.02.2014, 09:34

"da li neko misli da je Davor Chuck Norris i da moze sve ovo da upakuje." :this: ....Da znaš da malo liče,ono kad malo pusti bradu :hug:
Pedja

Pridružio se: 19.03.2011, 20:56
Reket: Stiga Clipper Wood WRB, gume- fh Rakza 7-max, Bh Dr Neubauer K.O. 2,0 mm

Postod ZoranV » 14.02.2014, 11:54

phrnjak je napisao:Na kraju krajeva, ni Ivicin predlog nije los. Mozda bi mogli da zanemarimo rejting pa na osnovu narednih 3-5 turnira izbodovati igrace, pa na osnovu toga napraviti 2 lige (sa opcijom prelaska iz jedne u drugu) i tako resiti (ublaziti) problem zvani "30-tak prijava za turnir".
Uzdravlje!

Pero kada budes dosao u sredu onoliko puta kolko ja mozemo da pricamo...Davor mora da misli i na najvernije jer mu oni stalno donose pare...a bolje da poveca kotizaciju nego da smanjuje broj garantovanih meceva...sve u svemu mnogo price al da bude sve po starom ...
ZoranV

Pridružio se: 07.05.2011, 17:35
Reket: 120+ gume 230+

What is the point of playing safe shots when you can miss with style

Postod bindra » 14.02.2014, 13:33

Slazem se sa Perom(Ivicom)za to novo bodovanje i prelaska iz jedne u drugu ligu,jer bi tako dobili kvalitetnija oba turnira.Odnosno ovi bolji bi se borili da ne upadnu u losiji a ovi slabiji bi se trudili da udju u kvalitetniji.A i glupo je da napr.Ljuba igra sa totalnim rekreativcima kao i obrnuto...
A to sto neki imaju viska vremena pa dolaze na sve moguce turnire gde treba i gde ne treba-bilo bi kao kad bi ja otisao u super ligu i rekao evo pare i hocu da igram?
Bez uvrede ako se neko nasao u ovome ali ja sam prvi prestao da dolazim sredom jer smatram da jos treba da napredujem za taj nivo i zasto bi nekom kvalitetnijem igracu zauzimao mesto.
bindra

Pridružio se: 22.03.2011, 23:45
Reket: Nittaku Barwell fleet
Fh Tibhar 1Q 1.9 mm
Bh Tibhar mxp 1.7 mm

Postod NemanjaR » 14.02.2014, 14:13

Pero genije,kako ti montiras :clapping:
Vrlo hrabro Bindra, mnogi ce hteti da te vide na lomaci zbog ovih TESKIH reci :rotfl:
Ma neka sve bude kao sto je i bilo,a kada liga pocne bice dovoljno meceva za sve.
NemanjaR

Pridružio se: 02.12.2011, 23:14
Reket: Butterfly Timo Boll ALC
FH- Andro Rasant grip 2,1mm
BH- Andro Rasant grip 1,7mm

Postod aca spiner » 14.02.2014, 14:20

predlog:kao bivsi super ligas jeste da se vrati stara kombinacija do 20 igraca jer se tako igra vec duze vreme
aca spiner

Pridružio se: 12.07.2011, 19:03

Postod davortintor » 14.02.2014, 14:30

Sutra ( subota ) 14.02.2014. u Višnjici , ul. Kornatska 2 održaće se turnir sa početkom od 11,oo h . Broj učesnika turnira je neograničen. Prijave za učešće na turniru primaju se na tel. br. 063 8163-884 do 10,45 h ili prilikom dolaska u salu . Biće i neki nagradni fondić za trojicu prvoplasiranih.
davortintor

Pridružio se: 11.05.2012, 11:51
Reket: Drvo : Yasaka Ma Lin Carbon soft
Gume : Fh - Yasaka mark V soft 2 mm crvena
Bkh - Yasaka rakza X soft 2,2 mm crna

Postod ZoranV » 14.02.2014, 16:01

Svaki turnir koji je pravljen za zvezde je propao...svaki turnir koji je garantovao samo 3 meca je propao...mislim na nedeljne turnire...nisam protiv mesecnih turnira za elitu...
ZoranV

Pridružio se: 07.05.2011, 17:35
Reket: 120+ gume 230+

What is the point of playing safe shots when you can miss with style

Postod Francuz » 14.02.2014, 16:56

Ivan je u pravu za turnir u nedelju ali je tu jedan veliki problem ... Vikendom cesto se igraju mecevi lige a i realno vecina nas radi i jbg nedelja je ipak za malo odmora sa porodicom.
Zasto ne bismo napravili taj isti turnir da bude ponedeljkom ili utorkom ?

Ja sam predlozio nesto novo, ne mora da se prihvati uopste ... mozda mi je bila losa matematika ali pre svega trazio sam bas da zadovoljim sto veci broj. I time sto svako odigra isti broj partija je dokaz da je ravnopravno.
E sada sorry za one koji su ispod 1350 ... ti isti uglavnom idu subotom a retko ko od igraca preko 1400 ide subotom.
zar treba OPET da se izadje u susret istim igracima koji u stvari pokazuju najmanju zelju za kompromis ...

ZoranV je napisao:
phrnjak je napisao:Na kraju krajeva, ni Ivicin predlog nije los. Mozda bi mogli da zanemarimo rejting pa na osnovu narednih 3-5 turnira izbodovati igrace, pa na osnovu toga napraviti 2 lige (sa opcijom prelaska iz jedne u drugu) i tako resiti (ublaziti) problem zvani "30-tak prijava za turnir".
Uzdravlje!

Pero kada budes dosao u sredu onoliko puta kolko ja mozemo da pricamo...Davor mora da misli i na najvernije jer mu oni stalno donose pare...a bolje da poveca kotizaciju nego da smanjuje broj garantovanih meceva...sve u svemu mnogo price al da bude sve po starom ...

To Vignjo sto si najcesci gost na tom turniru znaci da svakako tvoje misljenje je vazno. Ti jesi najverniji ali Vignjo mi pored toga dolazimo i radnim danom gde termin za sat vremena kosta 350 din ! a i placamo istu cenu kao i ti kada igramo turnir ... koliko god da si veran ako sam dolazis nije bas isplatljivo za Davora.
Ali nesto mi je bas zanimljivo. Ti koji zudis za igrom, nikad te nisam video da ostajes da igras posle ispadanja ili da zakazes lepo termin drugim danom. Ti najcesce trazis da SVOJA 5 meceva odigras sto pre kako bi zapalio kuci a ostali sto ce da se suse po sat i po izmedju dva meca zato sto je red poremecen, izvini ko ih j*** ! Pa racunica je jako laka, svako bi da dodje da se izigra posteno i plati 300 djunti a da potom legne da spava na vreme. Zasto se ne prijavis za spin na spin ligu ? jer za male pare izigras se extra i to sa jakim igracima.
Postujemo tvoje misljenje (koje je do duse dosta nekompromisno) ali bi te zamolio da ne prosipas ovakve recenice (potom Pera je skroz fer i kulturan) da ne bismo ulazili u bezpotrebne rasprave tipa ciji je veci i ko ima vise ...

Pera je u pravu, tesko je svakog zadovoljiti jer svako dolazi iz nekog svog motiva. Svi se tu nesto pitamo a u stvari nemamo sta da se pitamo jer Davor, kao gazda, treba da sam odredi kako njemu se najvise isplati i kako njemu odgovara ... a mi prihvatamo ili ne !
Nemanja isto je u pravu, kad pocne liga (redovna) a i spin na spin plasim se da ce mozda biti manje interesovanje.

(i da se razumemo 1350 poena je dobar nivo ali nije ITTF nivo sada pa da se zove elitni ili za "zvezde" ! )

Zato neka bude kako Davor zeli, ako ostane 4 grupe po 5 ... jeste bolje nego 4x6 ali mislim da je onda cak bolje 6 grupe po 4 jer ce se opet brze zavrsiti.

PS: Za ekipu frendova se uopste ne brinem, igralo se 3, 4 , 5 ili 10 meceva oni se svakako svaki put naigraju do kraja turnira.
Realno, oni su po meni najpametniji, jer oni su ti koji pokazuju najvecu zelju da igraju i ispune je.
Korisnikov avatar
Francuz

Pridružio se: 18.11.2011, 16:58
Reket: FH: Tenergy 05FX max
BH: Tenergy 05FX max
Blade: Inneforce ALC

Sve regularno :)

Postod Sale » 15.02.2014, 13:12

Daki nas je pitao za misljenje o ponudjenim opcijama.Na zalost malo nas se upustilo u pisanje i iznosenje misli,sto bi Larry Flynt reko misljenja su kao analni otvori svako ima po jedno,tako da smo mozda od male pomoci.
Odredi koncepciju turnira,visinu pojedinacnog ucesca,visinu nagrada i prestani da se plasis nekih predrasuda i panicis za turnir koji je dobro posecen od rekreativaca do ligasa.Kada pocne da posrce posecenost unosi izmene to je valjda normalno.
Obavesti nas blagovremeno o odluci koju si doneo.
Korisnikov avatar
Sale

Pridružio se: 18.02.2011, 00:04
Reket: tbs
bh 05 1.9
fh 05fx 2.1

Postod nedja » 15.02.2014, 15:03

Sale je napisao:Daki nas je pitao za misljenje o ponudjenim opcijama.Na zalost malo nas se upustilo u pisanje i iznosenje misli,sto bi Larry Flynt reko misljenja su kao analni otvori svako ima po jedno,tako da smo mozda od male pomoci.
Odredi koncepciju turnira,visinu pojedinacnog ucesca,visinu nagrada i prestani da se plasis nekih predrasuda i panicis za turnir koji je dobro posecen od rekreativaca do ligasa.Kada pocne da posrce posecenost unosi izmene to je valjda normalno.
Obavesti nas blagovremeno o odluci koju si doneo.

Zdravo pravo veliš Sale, slažem se u potpunosti, jedino što bih još dodao kao dobronamernu sugestiju Davoru, a to je da je najvažnije u celoj priči da je prisutan na svojim turnirima,da ih vodi kao i dosada i igra na njima kad god može netražeći mesto gde će više i bolje da se izigra makar i zapostavio svoju sjajnu sportsku karijeru, jer sumnjam da će negde više i bolje da se izigra,a zna i sam od čega se živi i nema čega da se plaši.
Veliki pozdrav svima a posebno Davoru i samo napred MAJSTORE!
nedja

Pridružio se: 24.10.2011, 22:12

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja