Krivo mi je što nije bilo kategorije dublova, ali, šta je tu je. Turnir u kategoriji seniora je po meni bio u rangu seniorskog prvenstva RSTSN. Prijatno me je iznenadio milantra koji je u jakoj veteranskoj konkurenciji osvojio 3. mesto pored Drobnjakovića (1.) i Petrovića (2.)(moravac2). Pozdrav svim forumašima koji su učestvovali na turniru!moravac2 je napisao:Evo mojih utisaka. U seniorskoj konkurenciji vrlo jak turnir, u ostalim-solidan. Pored već pomenutih odličan utisak ostavili su i Vukmirović i G. Petrović koji konstantno igraju u dobroj formi. Svakako najsimpatičnija ekipa je STK Lužnica iz Babušnice,koja je osvojila dve medalje u ženskoj konkurenciji. Zapažen je bio i nastup talentovanog kadeta A. Djordjevića iz iste ekipe. U veteranskoj konkurenciji Drobnjaković je bio ubedljiv a mi ostali smo pružili uglavnom očekivane partije. Malo iznenadjenje predstavlja rana eliminacija(u grupnoj fazi) popularnog Buce Simovića iz Kragujevca, kao i dobra igra S. Jovanovića (trenera STK Lužnica).
jbgwtf je napisao:jel moze jos neki info i imena za zenske konkurencije ? trebalo bi da je tu moja sestra uzela neki peharcic![]()
pecajo je napisao:Veliki pozdrav i cestitke Milantri i milanu iz cicevca kog jos nisam upoznao kako je igrao moj pulen NENAD DJORDJEVIC jos se nismo ni videli ni culi pa mi recite kakav je bio pozdrav i jos jednom CESTITAM
moravac2 je napisao:Izvinjavam se Aleksandru(jbgwtf) na nepreciznosti, ali Milan me je već dopunio i ispravio. Nisam znao da ti je Aleksa Djordjević brat. Igra neobičnu kombinaciju bloka i ofanzivne igre, ali vrlo lepo i vrlo uspešno. Pokušao sam da mu dam par saveta oko opreme(ne verujem da me je ozbiljno shvatio). Nadam se da ćemo se uskoro videti-duguješ mi revanš...

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 15 gostiju