Turniri u Visnjici

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Amaterski turniri

Postod ivan » 13.07.2011, 09:59

Konacno i legenda foruma uspeo da se registruje. Dobrodosao!
Samo da napomenem da je Aca jednom pobedio i Marka Gačića, istim stilom igre kao protiv Ljubise.
Ko ce veceras biti zrtva? :D
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod ivan » 13.07.2011, 10:22

Evo dva meca sa Davor Opena od subote 8.7.2011.

Vladojica Radojicic - Toma Vulicevic :

Nebojsa Aksentijevic - Davor Tintor:
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Postod Vladojica » 13.07.2011, 11:21

Auuu, al sam stegnut.. Al lose igram katastrofa, nema jedan pokret da valja, bas je korisno videti sebe sa strane, uopste ne lici na Zhang Jikea :lol:

P.S. Obratite paznju, ko bude gledao na momenat 09:10 ja vodim 8-4 i u tom trenutku me Toma ubedjuje da je 8-6, i nastavljamo od 8-6, jos ispalo da ja ne znam da brojim :lol:
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod reketas » 13.07.2011, 16:06

Moras pod hitno da ides u banjicku skolu brojanja...... :mrgreen: To je gradivo bez kog se dalje ne moze.Kasnije ides na usko strucno usavrsavanje po oblastima kod raznih mastera iz razlicitih oblasti izbacivanja igraca iz takta (igre).
Svaki matematicar ce ti lako objasniti da 2+2 nije 4. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
reketas

Pridružio se: 15.02.2011, 22:54
Reket: Drvo : tibhar texo c7
Gume: fh donic blluefire m1 max
bh tenergy 64 2.1

Postod ivan » 13.07.2011, 16:25

Da, dobro brojanje moze doneti i vise poena od dobrog forhenda...
Recimo kad igramo reketas i ja, uvek je rasprava dal je 4:2 za mene ili 6:3 za njega
ivan

Postod filip » 13.07.2011, 16:28

Vladojica je napisao:Auuu, al sam stegnut.. Al lose igram katastrofa, nema jedan pokret da valja, bas je korisno videti sebe sa strane, uopste ne lici na Zhang Jikea :lol:

P.S. Obratite paznju, ko bude gledao na momenat 09:10 ja vodim 8-4 i u tom trenutku me Toma ubedjuje da je 8-6, i nastavljamo od 8-6, jos ispalo da ja ne znam da brojim :lol:

Tako ti je to kad igras protiv malo starijih ljudi. Meni se protiv starijih, desavalo da pogodim fh spin po sredini stola i onda posto je bilo jako brzo i oni to nisu videli, oni mene ubedjuju da je loptica prvo pogodila njih u reket, pa tek onda pala na sto, odnosno da sam promasio... U tim situacijama se nikad ne raspravljam, pa makar i izgubio zbog toga :D
Korisnikov avatar
filip

Pridružio se: 27.02.2011, 19:36
Reket: Joola trix fast
fh: t05 2.1
bh: joola express one 2.0

Postod ivan » 14.07.2011, 00:59

ivan je napisao:Konacno i legenda foruma uspeo da se registruje. Dobrodosao!
Samo da napomenem da je Aca jednom pobedio i Marka Gačića, istim stilom igre kao protiv Ljubise.
Ko ce veceras biti zrtva? :D

Mrzi me da pisem sad ceo izvestaj, samo da napomenem da je vecerasnja zrtva Jelic (mrsaviji). Ljubisa se izvukao.
ivan

Postod djordjestanic » 14.07.2011, 01:18

ivan je napisao:Da, dobro brojanje moze doneti i vise poena od dobrog forhenda...
Recimo kad igramo reketas i ja, uvek je rasprava dal je 4:2 za mene ili 6:3 za njega

Imao sam ja takvih slučajeva i na zvaničnim pionirskim turnirima. Od tada sa kada igram sa rumunima brojim svaki poen naglas i pokazujem prstima....
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod ivan » 14.07.2011, 09:30

Sinoc nas bilo oko 24-25. U mojoj grupi Davor, Phrnjak, Srle, Zeljko taksista, i Bindra. Cim sam video grupu, udario sam po pivu, ali izgleda da sam uzeo pogresno, Becks, jer niti je blok radio nit tacka, svaku visoku loptu sam poslao u mrezu il 2 metra preko stola il jos gore metar pored stola. Dobio sam Bindru i taksistu, a ostalo izgubio. Srle nas je sve omlatio i bio prvi, Phrnjak i Davor su bili drugi i treci al ne znam kojim redosledom, ja cetvrti. U ostalim grupama, Ljubisa prvi u svojoj (dobio Acu spinera), Noca drugi, Reketas treci, Rancic cetvrti, Aca Spiner peti. Reketas je morao da ide , pa su se Rancic i Aca pomerili za mesto gore. Misirac prvi u svojoj, , Jelic (mrsaviji) u svojoj, plasmane drugih nisam zapamtio. Posle grupe sa igrao sa Misircem, dobro sam poceo i dobio prvi set, a onda sam poceo da pravim bas dosta glupih gresaka, poput promasaja lopte kod servisa. Ukljucujuci kraj drugog seta, koji sam izgubio, i pocetak treceg, mislim da sam vezao 5 zaredom promasenih, ili pogodjenih ivicom/prstom, lopti prilikom svog servisa. Vec sam zamahnuo da razbijem reket o zid, ali sam se srecom zadrzao i odmah predao mec, tako je bar reket preziveo.
Aca spiner kao cetvrti pobedio prvog, Jelica (onog sam opasnim bekhendom), Srle dobio Duleta Petrovica. Od ostalih rezultata, Ljubisa u cetvrtfinalu izbacio Davora 3:1, ali bio je tesan mec. Polufinala, Phrnjak pobedio Nocu, Ljubisa Jelica (nasmejanijeg), U finalu Ljubisa pobedio Phrnjaka sa 3:0, ne secam se ko je bio treci.
ivan

Postod djordjestanic » 14.07.2011, 10:56

Nešto mi nije jasno. Kojim danima vi to igrate.

Sredom?

Ili i subotom?
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja