dva prvenstva veterana

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: dva prvenstva veterana

Postod Stonoteniser » 16.11.2013, 18:49

li umesto osloboditi-resiti
Stonoteniser

Pridružio se: 28.10.2013, 21:31

Postod Stonoteniser » 16.11.2013, 19:22

a ka g.... putem podju
i na odrediste svoje dodju
san o dva prvenstva ode
neko pusti jak mlaz vode
Stonoteniser

Postod Jovan » 16.11.2013, 20:30

"Prihvatate da nećete slati uvredljive, vulgarne, kleveničke, reči mržnje, preteće, seksualno orijentisane reči ili bilo kakav materijal koji ne poštuje zakon vaše zemlje, zemlje gde je “Stoni tenis RS forum” hostovan kao i međunarodni zakon. Čineći to, rizikujete da budete odmah i zauvek izbačeni, uz obaveštenje vašeg Internet provajdera ako mi tako zahtevamo. IP adrese svih postova se beleže da bi pomogle u ispunjavanju ovih uslova. Prihvatate da “Stoni tenis RS forum” ima prava da ukloni, izmeni, pomeri ili zatvori bilo koju temu bilo kada..." - stajalo je kao uslov pri registraciji za forum.

Imao sam običaj da povremeno pogledam novosti na forumu, pročitao štošta, našao interesantne karaktere (i u pozitivnom i u malo manje pozitivnom smislu, jer su ljudi kroz pisanje, stavove i način izražavanja, savetovanja, fer i nefer razmenu opreme, kazali mnogo o sebi), našao svakojake, neretko i zanimljive i korisne stvari, ali ovaj deo foruma nadalje izbegavam - u širokom luku.
Kažu da hartija svašta istrpi, izgleda da to važi i za teme u forumu.

Lično me nije briga gde će se prvenstvo veterana održavati.
Nije me briga ni ko i koliko ima pesničkog dara i gde će svoj talenat da iskazuje.
Smeta mi nešto drugo. Ne volim da budem tamo gde su mržnja i uvrede.
Nadam se da će preostali deo foruma da bude nezatrovan ovime.

Ako nastave da se ovde registruju samo radi prepucavanja, svađe, trgovine i uvreda, ja sam totalno promašio mesto.
Pozdrav svim dosadašnjim dobronamernim članovima. :hello:
Jovan

Pridružio se: 23.05.2011, 21:13

Postod zhang jike » 16.11.2013, 21:00

I ja sam mislio da izvesna granica pristojnosti postoji i ako se u glavnom ne zna ko stoji iza nickova ! Ova tema definitivno odstupa od svih ostalih na forumu. I ranije je bilo rasprava u razno raznim temama ali ovoga ne ! Dosta dugo sam ovde i jako mnogo nickova mi je poznato i nije mi bas drago kad neki juce registrovani napadaju te stare i uzorne clanove koji samo iznose svoje misljenje i stavove (koje cak i ne mora biti ispravno). Previse pristrasnosti da bi se o temi raspravljalo kako treba i eventualno doci do nekog zakljucka, tipicno SRPSKI !
zhang jike

Pridružio se: 28.05.2012, 15:08
Reket: Daska: Timo Boll Spirit (fl)
Fh: Stiga Calibra Lt Sound (max)
Bh: Stiga Calibra Lt Sound (max)

Postod gimi » 17.11.2013, 01:37

ova tema je ogledalo Srbije
Korisnikov avatar
gimi

Pridružio se: 13.08.2011, 19:51
Reket: maaa koga boli...

Postod zhang jike » 17.11.2013, 03:25

gimi je napisao:ova tema je ogledalo Srbije

ocigledno ima onih koji dele moje misljnje ;)
zhang jike

Pridružio se: 28.05.2012, 15:08
Reket: Daska: Timo Boll Spirit (fl)
Fh: Stiga Calibra Lt Sound (max)
Bh: Stiga Calibra Lt Sound (max)

Postod LucicNS » 17.11.2013, 03:55

Neću nikog citirati da me ne bi shvatio lično.

Neću se folirati i napisati da je ovo što pišem moj stav kao neutralnog, nepristrasnog i ko zna još koje vrline bih mogao da pripišem sebi, posmatrača.

Neću ni pozivati na neke razume, dobrobite stonog tenisa i slične "velikoumne" reči, prikladne za davanje na značaju nečeg gde nema nekih pametnijih stvari da budu značajne.

Pozvaću se na ČINJENICE, koje se odnose na komentare onih koji misle da je organizovanje turnira u Aleksincu bilo sasvim ok:

- Prvenstvo države je jedno i samo jedno, jednom i samo jednom godišnje. Sve ostalo NIJE dobro za sport, bez obzira što neki smatraju da je baš sve dobro.
- STSS u zvaničnom kalendaru ima jedno prvenstvo, a naprasno podržava neko drugo, a pri tome ga i finansira, što NIKADA do sada nije radio.
- Stolove dobijene besplatno je prodavao isti taj STSS koji je podržao organizaciju turnira u Aleksincu, a ne neki beogradsko-vojvodjanski lobi udružen u nameri da uništi sve južnije od Beograda. (Ja lično kupio 4 komada)
- Veterani nisu ovce. Imamo izabrane predstavnike, koje je STSS priznao kao takve i uključio u svoje strukture, a onda bi da to menja iz neke kancelarije, bez ikakvog zvaničnog, zakonskog, proceduralnog ili šta već, načina.
- Veterani igraju na sasvim dobrovoljnom principu, primarna svrha igre je DRUŽENJE, a na ovaj način se prave PODELE. Iniciranje podela je krenulo iz pravca odakle se već godinama širi rak srpskog stonog tenisa.
- Podržavanjem, pa makar i minimalnim, raka koji izjeda srpski stoni tenis vodi ka tragičnom ishodu. Ovaj rak se leči samo na jedan način. Amputacijom.
- Sekundarna svrha igre je pobeda. Ali ne bilo kakva, nego pobeda na zvaničnom državnom prvenstvu. Pitam se baš da li bi bilo koji od pobednika turnira u Alksincu imao morala za sebe da izjavi da je državni prvak Srbije.
- Ukoliko neko smatra da je normalno imati dva državna prvenstva, neka objasni pobednicima prvog da su bili državni prvaci JEDAN DAN.

Ne bih ništa još dodavao, a ukoliko bi gospoda, koja misle da je ovo što se dešava ok, da dodaju, molio bih da pri tome
upotrebljavaju ČINJENICE, a ne lepozvučeće fraze tipa "interesa sporta", "zdravog duha u zdravom telu" i sličnih,
jer ovde nema baš puno ljubitelja političara, kao ni blago mentalno retardiranih čitalaca.
LucicNS

Pridružio se: 01.08.2011, 21:08
Reket: Drvo: TTS Tesla OFF++
FH: Butterfly Tenergy 05 max
BH: Donic Pirahna 0X

Postod luckyman » 17.11.2013, 09:05

LucicNS je napisao:Neću nikog citirati da me ne bi shvatio lično.

Neću se folirati i napisati da je ovo što pišem moj stav kao neutralnog, nepristrasnog i ko zna još koje vrline bih mogao da pripišem sebi, posmatrača.

Neću ni pozivati na neke razume, dobrobite stonog tenisa i slične "velikoumne" reči, prikladne za davanje na značaju nečeg gde nema nekih pametnijih stvari da budu značajne.

Pozvaću se na ČINJENICE, koje se odnose na komentare onih koji misle da je organizovanje turnira u Aleksincu bilo sasvim ok:

- Prvenstvo države je jedno i samo jedno, jednom i samo jednom godišnje. Sve ostalo NIJE dobro za sport, bez obzira što neki smatraju da je baš sve dobro.
- STSS u zvaničnom kalendaru ima jedno prvenstvo, a naprasno podržava neko drugo, a pri tome ga i finansira, što NIKADA do sada nije radio.
- Stolove dobijene besplatno je prodavao isti taj STSS koji je podržao organizaciju turnira u Aleksincu, a ne neki beogradsko-vojvodjanski lobi udružen u nameri da uništi sve južnije od Beograda. (Ja lično kupio 4 komada)
- Veterani nisu ovce. Imamo izabrane predstavnike, koje je STSS priznao kao takve i uključio u svoje strukture, a onda bi da to menja iz neke kancelarije, bez ikakvog zvaničnog, zakonskog, proceduralnog ili šta već, načina.
- Veterani igraju na sasvim dobrovoljnom principu, primarna svrha igre je DRUŽENJE, a na ovaj način se prave PODELE. Iniciranje podela je krenulo iz pravca odakle se već godinama širi rak srpskog stonog tenisa.
- Podržavanjem, pa makar i minimalnim, raka koji izjeda srpski stoni tenis vodi ka tragičnom ishodu. Ovaj rak se leči samo na jedan način. Amputacijom.
- Sekundarna svrha igre je pobeda. Ali ne bilo kakva, nego pobeda na zvaničnom državnom prvenstvu. Pitam se baš da li bi bilo koji od pobednika turnira u Alksincu imao morala za sebe da izjavi da je državni prvak Srbije.
- Ukoliko neko smatra da je normalno imati dva državna prvenstva, neka objasni pobednicima prvog da su bili državni prvaci JEDAN DAN.

Ne bih ništa još dodavao, a ukoliko bi gospoda, koja misle da je ovo što se dešava ok, da dodaju, molio bih da pri tome
upotrebljavaju ČINJENICE, a ne lepozvučeće fraze tipa "interesa sporta", "zdravog duha u zdravom telu" i sličnih,
jer ovde nema baš puno ljubitelja političara, kao ni blago mentalno retardiranih čitalaca.

Najzad neko ko razume da ne pricamo o turnirima neko o Drzavnom prvenstvu, Najzad neko ko zna sta se u stvari desava u i oko Saveza. Doduse siguran sam da i vecina zna, ali su na forumu u ovoj temi, sa zadatkom da pisu ono sto ne misle, vec sto MORAJU
luckyman

Pridružio se: 13.11.2013, 07:51

Postod Stonoteniser » 17.11.2013, 09:31

gimi je napisao:ova tema je ogledalo Srbije

DECAK, upravo si ti zeleo da od ovoga napravis sprdnju, a shvatices da je stvar jako ozbiljna. Zato Ti, a i svi ostali procitajte ovo iz predhodna 2 posta pa da sa ovim konacno zavrsavamo.
Stonoteniser

Postod jbgwtf » 17.11.2013, 10:54

a ovakva tema nista dobro ne moze da donese forumu... pa bi predlozio jedan brzinski katanac ili da se izbrise...
STK Luznica - Babusnica
Korisnikov avatar
jbgwtf

Pridružio se: 07.12.2011, 06:06
Reket: TB Alc
fh: Tenergy 05
bh: Tenergy 80fx 1.9

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja