Postovani prijatelji stonoga tenisa,
Smatram da bismo najpre trebali da utvrdimo uzrok problema, i na taj nacin sprecimo dalje neprijatnosti jos pre nego sto nastanu. Dakle, zapitajmo se - zasto su ljudi u sali toliko bucni i neraspolozeni? Po mom skromnom misljenu, dragi moji sportski prijatelji, glavni uzrok problema u sali je upravo -
pivo! Naime, kada moram sa Niksickog da predjem na Zajecarsko, dodje mi da vristim i urlicem, a kada nestane i Zajecarskog, da jecam i placem... i to veoma glasno, razume se.
S'toga, i ovim putem apelujem na naseg velikog gazdu, jos veceg igraca, a najveceg prijatelja - Davora, da ubuduce napuni frizider jednim brendom piva, a ostalih stavi tek po koje, eto da se nadje, i tim gestom stane na put daljim neprijatnostima. Jeste da mama nije mislila na to kada mi je rekla da ne mesam pica, ali verujte da nije nista manje frustrirajuce biti prinudjen na tri razlicita brenda tokom jedne veceri.
Licno, smatram da je pravi izbor za "zvanicno pivo lige" Niksicko, jer kvalitetom i preformansama odskace od ostalih, ali naravno, u cilju sportske tolerancije i usled neizmernog postovanja prema ostalim "sportistima" lige, ovo krucijalno pitanje bi trebalo da se resi bas kao i sva ova druga, manje vazna - ozbiljnim dijalogom, pa i putem internet foruma, zasto da ne... moderno sto s'kaze.
Ne znam kada, gde i kom sastavu se sastaje taj tim sportskih i stonoteniskih eksperata koje simbolicno nazivamo "Takmicarska Komisija", ali siguran sam da to nije nista manje ozbiljno od onog sastanka kapitena pred pocetak lige (Nikola je tada zajsta odradio sjajan posao). Nadam se da ce na nekom od svojih sledecih skuupova posvetiti vreme i ovom nadasve znacajnom pitanju za funkcionisanje lige.
srdacan pozdrav,
preglasni Pivopija