koje je drvo bolje po vasem iskustvu

Gume, drva i sva ostala potrebna i nepotrebna oprema.

koje je drvo bolje po vasem iskustvu

Postod pecajo » 13.08.2013, 10:17

posto imam i timo bool alc i viskariju jos uvek nisam odlucio sa kojim cu igrati sl prvenstvo zanima me iskustvo vas forumasa sa tim daskama gume su tenergi 64 fx,tenergi05,i tenergi 05fx.puno pozdrava svim forumasima
pecajo

Pridružio se: 10.07.2013, 11:02
Reket: Timo Boll Spirit
fh tenergy 05fx max
bh. tenergy 05fx max

2.
drvo : Timo Boll ZLC
fh : Tenergy 05 FX Max
bh : Tenergy 05 FX Max

Re: koje je drvo bolje po vasem iskustvu

Postod zorog » 13.08.2013, 22:27

Kupis jos Tenergy 80,sklopis oba reketa pa picis jedan set sa jednim,drugi sa drugim...Prosto je steta a i nije fer izabrati samo jedno...mislim,nije fer zbog drugog. :wink:
Korisnikov avatar
zorog

Pridružio se: 09.11.2011, 15:22
Reket: DHS Hurricane Hao Pen
FH Donic Acuda S1
BH Donic Acuda S2

Postod reketas » 13.08.2013, 23:17

Sl prvenstvo, el to znaci svetsko ili sledece ili vec sta i kakvo prvenstvo?

Ako je ovo prvo , daj onda da mi forumasi tebe pitamo za savet.

Ako ne , daj neki snimak kako igras pa ce forum da ti donese presudu sta je bolje za tebe :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
reketas

Pridružio se: 15.02.2011, 22:54
Reket: Drvo : tibhar texo c7
Gume: fh donic blluefire m1 max
bh tenergy 64 2.1

Postod Moso » 14.08.2013, 05:59

Predrag Jovanovic - Peca je najefikasniji igrac lige RSTSN - Centar a kako igra mozes videti u temi koju sam otvorio ovde :

viewtopic.php?f=4&t=1911

P.S. Najstariji je igrac ekipe Lala - Majur tako da ces ga lako prepoznati a pod sl. svakako da misli na "sledece" .
Korisnikov avatar
Moso

Pridružio se: 26.07.2012, 13:49
Reket: drvo : Butterfly Oh Sang Eun
fh: Yasaka Rakza 7 Soft max
bh: Yasaka Rakza 7 Soft max

Postod jbgwtf » 14.08.2013, 10:15

viskaria: zato sto je za nijansu sporija i bolja za rotacije.. a tvoja igra je blize stolu... :)
STK Luznica - Babusnica
Korisnikov avatar
jbgwtf

Pridružio se: 07.12.2011, 06:06
Reket: TB Alc
fh: Tenergy 05
bh: Tenergy 80fx 1.9

Postod pecajo » 14.08.2013, 10:58

reketas je napisao:Sl prvenstvo, el to znaci svetsko ili sledece ili vec sta i kakvo prvenstvo?

Ako je ovo prvo , daj onda da mi forumasi tebe pitamo za savet.

Ako ne , daj neki snimak kako igras pa ce forum da ti donese presudu sta je bolje za tebe :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ja se reketsu izvinjavam za sitnu nepreciznost ali hvala mom drugaru mosou koji zna o cemu se radi posto ponekad trenira sa nama i druzimo se pa je pojasnio.ja cu samo da kazem da sam proslu sezonu igrao sa primorcem karbonom i tenergi05fx.kako vidite na sajtu rstsn grupa centar zovem se jovanovic predrag i igram za klub lala majur.taj reket je veoma brz ali mu nedostaje kontrola zato sam u nemackoj kupio 2 TIMO BOOL a ALC i nabavio i jednu VISKARIU.Posle 10 treninga i proba sa svim ovim gumama koje imam u paru crvene i crne odlucio sam se za TIMO BOOL ALC iako je i VISKARIJA fenomenalna.puno pozdrava svima i mom drugu mosou.
pecajo

fh tenergy 05fx max
bh. tenergy 05fx max

2.

Postod pecajo » 14.08.2013, 11:04

jbgwtf je napisao:viskaria: zato sto je za nijansu sporija i bolja za rotacije.. a tvoja igra je blize stolu... :)

ti si brate gledao kvalifikacije u nisu i mogao si da vidis da sam spinove gaceva izbacivao za malo stalno.zato menjam sto je bio brzi od naseg i to plus primorac sa malo kontrole je razlog zasto sam promenio.u pravu si za rotaciju ali je kontrola kod viskarije malo manj nego kod alc a.sa alc se postizu takodje sjajne rotacije i sa polu distance a bekend mi je nikad bolji.pozdrav tebi i beloj palanci zelim vam uspeh dosli su vam aleksincani dosta jaki.pozdrav
pecajo

fh tenergy 05fx max
bh. tenergy 05fx max

2.

Postod jbgwtf » 14.08.2013, 14:28

u sustini ni s alcom ni spiritom nema greske- ali izmedju ove 2 - viskaria- u odnosu na stil... to sto si izbacivao je pretpostavljam zato sto tvoji saigraci nemaju taj rotirani spin sa stola- tj nisi naviknut, a kad se vodim nekom logikom kad se skupe regionalne lige - ne verujem da moze da se skupi 5 igraca koji vuku nesto slicno, cak je mali br. i onih koji imaju smelost da napadnu bekendom...
STK Luznica - Babusnica
Korisnikov avatar
jbgwtf

Postod pecajo » 14.08.2013, 15:22

[quote="jbgwtf"]u sustini ni s alcom ni spiritom nema greske- ali izmedju ove 2 - viskaria- u odnosu na stil... to sto si izbacivao je pretpostavljam zato sto tvoji saigraci nemaju taj rotirani spin sa stola- tj nisi naviknut, a kad se vodim nekom logikom kad se skupe regionalne lige - ne verujem da moze da se skupi 5 igraca koji vuku nesto slicno, cak je mali br. i onih koji imaju smelost da napadnu bekendom...znas sta brate stoni tenis takmicarski igram vec 20 godina 18 sam igrao sa persson power play dobijenim licno od perssona preko mog kuma lale koji je sa njim licni prijatelj.u karijeri sam igrao sa mnogima pa i sa pokojnim svanjom sa krusevljanima govljom nikolajevicem,imnogi od njih su i napadali bekendom i vukli spinove rotirane i sa stola.omatorio sam to je izgleda najveci problem i sad se prilagodjavam.a tesko je od napadaca fajtera napraviti nesto drugo pogotovo u ovim godinama 59 godiste.pozdrav
pecajo

fh tenergy 05fx max
bh. tenergy 05fx max

2.

Postod jbgwtf » 14.08.2013, 17:41

pa tako to ide... stare navike se gube, nove stvaraju .. i tako u krug.. mozak oce i zna, al telo nece da slusa :) :wave:
STK Luznica - Babusnica
Korisnikov avatar
jbgwtf

Sledeća

Povratak na Oprema