Postoji već jedna slična tema ( viewtopic.php?f=6&t=1949 ) ali je bazirana za reg. ligu jug, tako da mislim da će ova tema biti aktivna cele sezone. Možda jednog dana preteknemo ove iz Višnjice po broju postova.

Srećno svima u sezoni 2013/14.

, jedan soft(ja) i jedna trava(moj brat-luznica) - napominjem- ne znam igrace ekipe kraljevo, nzm tacne postave zeleznicara i vranjanskog stk-vranje ali pretpostavljam da su idealisti
jbgwtf je napisao:milane pitao si za antispinere, pa da ne offtopujemo tamo , odgovoricu ti ovde
kolko je meni poznato u jugu antispinera nema- a od materijalista (iz startne postave) trebalo bi da budu samo 2, jedan soft(ja) i jedna trava(moj brat-luznica) - napominjem- ne znam igrace ekipe kraljevo, nzm tacne postave zeleznicara i vranjanskog stk-vranje ali pretpostavljam da su idealisti
istok ima 3 softa(2 rstk pirot i 1 bor) i 1 antispin(djerdap) nzm zajecarske ekipe i negotin
ivan je napisao:Jesi ti skoro presao na soft? Cini mi se da si bio idealista do nedavno, ili gresim?
Znas da igras sa softom, ili se nadas da ostali ne znaju protiv?
Videh ovo na vašem sajtu...jbgwtf je napisao:milane pitao si za antispinere, pa da ne offtopujemo tamo , odgovoricu ti ovde
kolko je meni poznato u jugu antispinera nema- a od materijalista (iz startne postave) trebalo bi da budu samo 2, jedan soft(ja) i jedna trava(moj brat-luznica) - napominjem- ne znam igrace ekipe kraljevo, nzm tacne postave zeleznicara i vranjanskog stk-vranje ali pretpostavljam da su idealisti
istok ima 3 softa(2 rstk pirot i 1 bor) i 1 antispin(djerdap) nzm zajecarske ekipe i negotin
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gostiju