Kvalitet turnira u Visnjici je dobar. I Ivanov subotnji i Davorov sredom. Igraci su poprilicno ujednaceni uz narovno nijanse koje odlucuju plasman , ali uvek moze da se dogodi neko iznenadjenje. Atmosvera je prava sportska , a neki mecevi imaju i posebnu dozu napetosti , sto je jako zanimljivo gledati. Jer ukoliko nema pravog sportskog zara i zelje za pobedom nema ni dobrog i atraktivnog stonog tenisa.
Sto se moje igre tice, prilicno je konstantna uz vrlo male varijacije, taman toliko da sve meceve sa igracima jacim od mene nemogu da iznesem do kraja kako treba .
Ukupan utisak je vise nego zadovoljavajuci i svakom ko zeli da se oproba u nadigravanju u stonom tenisu najtoplije preporucujem turnire u Visnjici.
Prvi turnir u Visnjici na kojem sam igrao. Sve je bilo odlicno, organizacija, uslovi i dobra konkurencija. Ja sam odigrao izuzetno lose, sto pokazuje i moj rezultat, ali mi grupa ni malo nije bila laka. Trudicu se da u subotu popravim utisak...
Bilo dobro sinoc, ali samo da ispravim Davora Golubovic-Rancic u polu finalu 3-2 i ako sam ga dobio u grupi 3-1 dosta lako posle je odigrao dosta bolje i zasluzeno otisao u finale. Za trece mesto protiv Davora vodim 2-0 i 8-4 u trecem i onda mi ga bilo zao i izgubim u petom na razliku. Davor je u polu finalu uspeo da izgubi 9-5 u petom protiv Gacica koji je igrao sa Saletovim reketom posto je njegov puko protiv Djokovica i dokazao da boj ne bije katana, nego srce nindze!
NemanjaR je napisao:...protiv Gacica koji je igrao sa Saletovim reketom posto je njegov puko protiv Djokovica i dokazao da boj ne bije katana, nego srce nindze!
sasvim slucajno Saletov reket je off drvo i dva tenergyja, sto apsolutno pogoduje Gacicevom stilu igre, vise nego onaj slomljeni reket sa dve bajate donic gume. Pola nagrade za Saleta!
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
Sutra je redovan subotnji turnir u Visnjici, Kornatska 2, prijave do sutra u 10:45, ovde, sms-om na telefon 064/281-48-54, ili prilikom dolaska u salu. Turnir pocinje u 11h. Ima nagradni fondic. Najjaci igrac po rejtingu ne placa kotizaciju. Dobrodosli.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people