profesionalac je napisao:david je napisao:jao,kakav cicko,sa njim sam igrao 3 puta u zivotu,i mozda mi je uzeo 13 poena ukupno u 3 meca....a sto se tice lige centar,slazem se sa tobom,tamo je uvek najjaca konkurencija,i ima najvise kvalitetnih ekipa,dok u ostalim imaju jedna do dve jake ekipe,a ostale su dosta losije....
Izgleda da si ti mladji igrac po godinama.ne znas ti kako je cicko igrao pre 15-tak godina.dobijao je i pokojnog svanju iz nisa u svoje vreme.i rakic je bio sila sila od igraca tada.e sad je druga prica.
profesionalac je napisao:Kakva god da su ekipa oni su bili prvi u svojoj grupi ove sezone a prosle sezone su imali prvo mesto sve do kraja prvenstva kad su bez veze izgubili neke meceve.mozda su i prodali partije,nekako mi tako mirise.tako da od kad su poceli da se takmice uvek su u vrhu a cicko je standardno prvi igrac u svojoj grupi.
profesionalac je napisao:Pricam za sezonu 2011/12, tada su izgubili prvo mesto u zadnjem kolu
pecajo je napisao:takodje i momcima iz cicevca za koje sam cuo lepe stvari puno pozdrava i mozda se sretnemo u barazu peca STK LALA MAJUR.POZDRAV
Moso je napisao:A mozda da ih pozovete u goste na jedan prijateljski mec posto vec planiraju da odigraju po jedan sa svakom grupom ? Ipak, Cicevac je veoma blizu Jagodine, zar ne ? Naravno, ovako nesto sigurno ne bih propustio jer znam da bi imalo sta da se vidi.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Bing [Bot] i 2 gostiju