david je napisao:drago mi je da se negde igra dva puta dnevno....sto se tice ekipa>Omladinac nije nista posebno,cak stavise,nemaju nekog jakog igraca....ali ivanjica je ok ekipa,jaca je nego prosle sezone,videces....pojacali su se.Ja ti zelim srecu,da budes prvi i da udjes u kv.ligu,pa da igramo meceve...puno pozdrava
milantra je napisao:Hteo sam da te pitam sa kojim igračima se Ivanjica pojačala? Što se tiče ekipe iz Ćićevca, moje mišljenje je (pošto ih dobro poznajem) da ukoliko u ovom sastavu uz dobre treninge, u poređenju sa prethodnom sezonom budu uložili 30% više sebe, realno mogu da konkurišu za najviši plasman. Prošle sezone su kod kuće izgubili samo od Omladinca (koliko se sećam). Dobili su Ivanjicu i Arilje kod kuće. Njihov "prelomni" meč bio je u Kosjeriću kada ih je pobedila ekipa "Crnokosa" 4:1, koja je do tada imala sve poraze. Da su tu zabeležili pobedu, sigurno bi bili u "baražu". Hteo sam da pitam za ekipu iz Požege, kakva je to ekipa? Nju ovde niko ne pominje? Da ne bude ona najprijatnije iznenađenje lige? U svakom slučaju, biće to jako zanimljiva liga, vrlo kvalitetni mečevi, a ja se nadam da ću neki od njih i suditi. Pozdrav.
david je napisao:jao,kakav cicko,sa njim sam igrao 3 puta u zivotu,i mozda mi je uzeo 13 poena ukupno u 3 meca....a sto se tice lige centar,slazem se sa tobom,tamo je uvek najjaca konkurencija,i ima najvise kvalitetnih ekipa,dok u ostalim imaju jedna do dve jake ekipe,a ostale su dosta losije....
jbgwtf je napisao:u jugo-istoku pa ove god u jugu je 2 god zaredom pirot bio kaznena ekspedicija ... ove godine u istok tipujem na rstk pirot, jug sam neodlucan , ali mislim da je trenutno luznica glavni favorit mada ima tu ekipa koje mogu da pomrse konce..
profesionalac je napisao:Izgleda da si ti mladji igrac po godinama.ne znas ti kako je cicko igrao pre 15-tak godina.dobijao je i pokojnog svanju iz nisa u svoje vreme.i rakic je bio sila sila od igraca tada.e sad je druga prica.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Bing [Bot] i 3 gostiju