ivan je napisao:Rejting lista gospodo...najposteniji nacin da se odrede nosioci i zreb. Ne boli nikoga glava, nema pritiska igraca, znaju unapred koji su na listi. I svakako transparentnije nego da svaki organizator po svome licnom misljenju odredjuje.
rekreativac je napisao:Ево неколико речи са моје стране.
На жалост, због обавеза нисам могао ни да отпратим цели турнир ни да учествујем.
Свратио сам тек касно, при крају турнира, и одгледао меч полуфинала у дубловима. Врло неизвестан, али и коректан меч, где једноставно непристрасан посматрач не може да каже ко је бољи, осим да је то онај ко на самом крају успе да извуче преко потребан поен.
Тада је атмосфера била мирна, додуше без много преосталих гледалаца.
Организатор Милан очигледно уморан, али љубазан, верујем да је имао врло напоран дан.
(Вероватно је практичније да млађе категорије играју дан раније, а одрасли следећег дана. Али, можда је због сале морало овако).
Моји дечаци су учествовали, старији прошао групу, и ту стао (он додуше не тренира активно, игра из задовољства); млађи освојио бронзану медаљу, жребом наишао на најбољег у полуфиналу и изгубио са 3:1 (друго место је освојио дечко који је изгубио од мог сина у квалификацијама у групи, лагано, али шта сад, нема ту љутње, такав је био жреб и "костур").
ivan je napisao:Pa to ti i kazem, misljenja sastavljaca i igraca umeju da se razlikuju. Ako je taj treci igrac zaista treci po snazi, onda je i trebao da bude na takvom mestu u kosturu. Da sve ide po listi, niko ne bi imao za sta da se buni, a i eventualna ljudska greska sastavljaca je vrlo mala. Uglavnom je lako odrediti dva prva nosioca, a sta sa ostalima, narocito onima u sredini, kako napraviti pravi poredak? Tu se lako omane, tj manje su razlike medju igracima pa oni cesto misle drugacije nego sastavljac. Kad gledas listu sve je lakse. Ni igraci ne bi mogli da se bune ako pri pozivu na turnir naglasis da se rejting uzima za odredjivanje nosilaca i kostura.
storek je napisao::hello: Zdravo, pozdrav svima od Nikole, rekoh da prenesem sveukupni utisak sa odigranog turnira.Necu se osvrtati na sukobe pojedinih igraca ni na sam kostur koji je mozda bio, mozda nije namesten, ja cu krenuti od jedne stvari i po meni jedine koja je bitna a to je sam stoni tenis, smatram da je kvalitet bio veoma dobar, ja sam igrao u rekreativcima, igrao sam jako dobro polufinale sa Ivanom Dobrosavljevicem i jos bolji mec u finalu protiv Martina iz Nisa kojeg sam dobio 3-1, pored kvaliteta koji je bio dobar u juniorskoj, kako seniorskoj tako i u veteranskoj konkurenciji moram da zamerim organizatorima iako sam prvi put dosao u goste da su sto se tice same organizacije malo podbacili, za ucesce od 500 dinara mogli su bar da obezbede neke napitke (vodu, sokove...) ili neke sendvice, narocito sto je bila nedelja, a da u blizini hale nije bilo nijedne otvorene prodavnice, to jedino smatram kao propust, pozdrav iz Kragujevca.
milantra je napisao:P.S. Koliko znam pored hale bio je čovek sa roštiljem i osvežavajućim napicima, a i nekoliko kafića je radilo u okruženju hale.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Bing [Bot] i 6 gostiju