Jovan je napisao:milantra je napisao:Za sada od mene toliko. Uskoro objavljujem rezultate.
Pozdrav.
Čekamo...

milantra je napisao:Juniori
1. Bogavac Danilo - STK "Radnički" Kragujevac
2. Stančić Marko - STK "Medijana" Niš
3. Petrović Jovica - Lešak
3. Nedović Uroš - STK "Radnički" Kragujevac
Milan je napisao:milantra je napisao:Juniori
1. Bogavac Danilo - STK "Radnički" Kragujevac
2. Stančić Marko - STK "Medijana" Niš
3. Petrović Jovica - Lešak
3. Nedović Uroš - STK "Radnički" Kragujevac
Greška! Nedović je 2. a Stančić 3. !

ZoranV je napisao:a jel bilo medalja i za 2. i 3. mesta? ili barem diploma?
hocu da mi se Tintor Nikola pohvali...a i Ivan...
. Jako mi je žao zbog toga, što nismo imali majice za sve takmičare, bez obzira na plasman. Želja nam je bila da na taj način imaju lepu uspomenu na ovaj događaj i na grad Kruševac.davortintor je napisao:Ovo su moji utisci. Stolovi su bili kvalitetni i u dovoljnom broju. Uslovi za igru odlični i za ovoliki broj stolova i igrača prostor odličan. Broj učesnika ponovo na zavidnom nivou kao i na Uskršnjem turniru. Kvalitet igrača naročito u seniorskoj kategoriji izuzetno visok. Ali ostaje mrlja incidenta koji su napravila dva igrača iz Niša. Ne bih da komentarišem razloge njihove svadje ( mislim da je bilo nešto u vezi žreba ) ali onakvo ponašanje nije primereno na ovakvim turnirima jer tu su bili prisutni igrači mladjih kategorija koje mi treba da naučimo i da im pokažemo da se ponašaju fer i korektno i da izbegavaju incidentne situacije,a tu smo i mi ,, matorci " koji smo došli iz raznih mesta da bi se družili i igrali stoni tenis iz ljubavi , a ne da ga igramo pod nekim tenzijama i da komentarišemo neke nemile scene i dogadjaje koje su se dogodile na samom turniru. Po meni žreb je napravio organizator pre turnira i on mora da se poštuje pa kakav god da bude. Sve u svemu turnir je bio upešan,i ovom prilikom pozdravljam sve učesnike i organizatore turnira.
ekv2 je napisao:davortintor je napisao:Ovo su moji utisci. Stolovi su bili kvalitetni i u dovoljnom broju. Uslovi za igru odlični i za ovoliki broj stolova i igrača prostor odličan. Broj učesnika ponovo na zavidnom nivou kao i na Uskršnjem turniru. Kvalitet igrača naročito u seniorskoj kategoriji izuzetno visok. Ali ostaje mrlja incidenta koji su napravila dva igrača iz Niša. Ne bih da komentarišem razloge njihove svadje ( mislim da je bilo nešto u vezi žreba ) ali onakvo ponašanje nije primereno na ovakvim turnirima jer tu su bili prisutni igrači mladjih kategorija koje mi treba da naučimo i da im pokažemo da se ponašaju fer i korektno i da izbegavaju incidentne situacije,a tu smo i mi ,, matorci " koji smo došli iz raznih mesta da bi se družili i igrali stoni tenis iz ljubavi , a ne da ga igramo pod nekim tenzijama i da komentarišemo neke nemile scene i dogadjaje koje su se dogodile na samom turniru. Po meni žreb je napravio organizator pre turnira i on mora da se poštuje pa kakav god da bude. Sve u svemu turnir je bio upešan,i ovom prilikom pozdravljam sve učesnike i organizatore turnira.
a organizator turnira vesto izbegava da objasni sve te incidente
Ja sam ispravio njihov raspored vrativši sve na početak. Nije vredelo, jer su se ponovo umešali igrači "Medijane" i ponovo su "uspeli" (mene nikako) da ubede ljude iz našeg kluba oko promene glavne table. Nisam pristajao na to, ali bio sam u manjini. Tada je izbio manji incident između Vukmirović Vojkana i Petrović Gorana, ali se sve brzo smirilo. Moram da kažem da se u potpunosti slažem sa mojim uvaženim prijateljem Tintor Davorom u vezi ovoga. Ne može se igrač postavljati iznad organizatora i menjati žreb kako njemu odgovara, pa bio to i igrač Super lige ili reprezentativac. Mogu samo da se izvinim u svoje lično ime zbog svega ovoga i da se zahvalim svima koji su se odazvali našem pozivu. Obećavam da se ovakve stvari više NIKADA neće ponoviti na našem turniru. Kome se to ne sviđa ne mora da dolazi. Ovakvi turniri moraju da nas spajaju, a ne da nas razdvajaju. Cilj ovakvih manifestacija je druženje i širenje prijateljstva. Pozdrav od Milana Trajkovića iz Kruševca. 
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gostiju