Vidovdanski turnir u Kruševcu

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Vidovdanski turnir u Kruševcu

Postod davortintor » 24.06.2013, 23:05

Ovo su moji utisci. Stolovi su bili kvalitetni i u dovoljnom broju. Uslovi za igru odlični i za ovoliki broj stolova i igrača prostor odličan. Broj učesnika ponovo na zavidnom nivou kao i na Uskršnjem turniru. Kvalitet igrača naročito u seniorskoj kategoriji izuzetno visok. Ali ostaje mrlja incidenta koji su napravila dva igrača iz Niša. Ne bih da komentarišem razloge njihove svadje ( mislim da je bilo nešto u vezi žreba ) ali onakvo ponašanje nije primereno na ovakvim turnirima jer tu su bili prisutni igrači mladjih kategorija koje mi treba da naučimo i da im pokažemo da se ponašaju fer i korektno i da izbegavaju incidentne situacije,a tu smo i mi ,, matorci " koji smo došli iz raznih mesta da bi se družili i igrali stoni tenis iz ljubavi , a ne da ga igramo pod nekim tenzijama i da komentarišemo neke nemile scene i dogadjaje koje su se dogodile na samom turniru. Po meni žreb je napravio organizator pre turnira i on mora da se poštuje pa kakav god da bude. Sve u svemu turnir je bio upešan,i ovom prilikom pozdravljam sve učesnike i organizatore turnira.
davortintor

Pridružio se: 11.05.2012, 11:51
Reket: Drvo : Yasaka Ma Lin Carbon soft
Gume : Fh - Yasaka mark V soft 2 mm crvena
Bkh - Yasaka rakza X soft 2,2 mm crna

Postod milantra » 25.06.2013, 11:07

Jovan je napisao:
milantra je napisao:Za sada od mene toliko. Uskoro objavljujem rezultate.
Pozdrav.

Čekamo...

"Ko čeka taj i dočeka." :D
Evo rezultata :
Mlađi kadeti
1. Lešević Miladin - STK"Leposavić" Leposavić
2. Rakić Aleksa - STK "Goč" Vrnjačka banja
3. Marković Filip - STK "Kruševac" Kruševac
3. Tintor Nikola - Beograd

Mlađe kadetkinje
1. Marković Marina - STK "Kruševac" Kruševac
2. Magovčević Marta - STK"Leposavić" Leposavić
3. Vujinović Saška - STK "Napad" Kruševac
3. Popović Natalija - STK "Stoni" Niš

Kadeti
1. Vlajković Željko - STK "Radnički" Kragujevac
2. Kocić Zoran - STK "Medijana" Niš
3. Jovanović Ilija - Kruševac
3. Kocić Milan - Vlasotince

Kadetkinje
1. Popović Miljana - STK "Stoni" Niš
2. Kovačević Marijana - STK "Napad" Kruševac
3. Pantić Anđela - STK "Napad" Kruševac

Juniori
1. Bogavac Danilo - STK "Radnički" Kragujevac
2. Stančić Marko - STK "Medijana" Niš
3. Petrović Jovica - Lešak
3. Nedović Uroš - STK "Radnički" Kragujevac

Juniorke
1. Miletić Jelena - STK "Goč" Vrnjačka banja
2. Rinčić Julijana - STK "Stoni" Niš
3. Milić Milica - STK "Kruševac" Kruševac
3. Rančić Ana - STK "Stoni" Niš

Seniori
1. Milenković Miloš - STK "Medijana" Niš
2. Vukmirović Vojkan - STK "Medijana" Niš
3. Petrović Goran - RSTK "Palilula" Niš
3. Mihajlović Dušan - STK "Medijana" Niš

Rekreativci
1. Vuletić Nikola - Kragujevac
2. Marković Martin - Niš
3. Dobrosavljević Ivan - Beograd
3. Živković Igor - Niš

Veterani
1. Petrović Goran - Niš
2. Vukmirović Vojkan - Niš
3. Jović Dragan - Niš
3. Petrović Boban - Kruševac

Dublovi
1. Vukmirović Vojkan - Anđelković Dušan -STK "Medijana" Niš
2. Petrović Goran - Đorđević Dragan - RSTK "Palilula" Niš
3. Marinković David - Lukić Lazar - STK "Kruševac" Kruševac
3. Bogavac Danilo (STK "Radnički" Kragujevac) - Stančić Marko (STK "Medijana" Niš)

Apsolutni pobednik turnira "Vidovdan 2013":

1. Milenković Miloš - STK "Medijana" Niš
2.Petrović Goran - RSTK "Palilula" Niš
3.Bogavac Danilo - STK "Radnički" Kragujevac
3.Vuletić Nikola - Kragujevac

Hvala svim učesnicima na odzivu.Vidimo se na nekom narednom turniru.Pozdrav iz Kruševca. :wave:
Korisnikov avatar
milantra

Pridružio se: 26.07.2012, 07:12

Postod Milan » 25.06.2013, 11:16

milantra je napisao:Juniori

Greška! Nedović je 2. a Stančić 3. !
Hello stonoteniseri :)
Milan

Pridružio se: 16.06.2012, 16:10

Postod milantra » 25.06.2013, 11:34

Milan je napisao:
milantra je napisao:Juniori

Greška! Nedović je 2. a Stančić 3. !

Pardon. Izvinjavam se. Moja greška. Previd. Jedno piše na papiru, a drugo sam ubacio. Nije bilo namerno. Hvala na korekciji. :thumbsup:
Korisnikov avatar
milantra

Postod ZoranV » 25.06.2013, 14:40

a jel bilo medalja i za 2. i 3. mesta? ili barem diploma?
hocu da mi se Tintor Nikola pohvali...a i Ivan... :)
ZoranV

Pridružio se: 07.05.2011, 17:35
Reket: 120+ gume 230+

What is the point of playing safe shots when you can miss with style

Postod Milan » 25.06.2013, 15:57

Bilo je i medalja i diploma! :D
Hello stonoteniseri :)
Milan

Pridružio se: 16.06.2012, 16:10

Postod milantra » 25.06.2013, 21:44

ZoranV je napisao:a jel bilo medalja i za 2. i 3. mesta? ili barem diploma?
hocu da mi se Tintor Nikola pohvali...a i Ivan... :)

Bile su medalje i diplome za I, II, kao i za poražene u polufinalu.Potrudili smo se da pobednike u mlađim kategorijama obradujemo i majicama, iako smo ih dobili od grada katastrofalno mali broj(40), a dogovor je bio da nam daju za sve takmičare :arrgghh: :arrgghh: :arrgghh: :banghead: :banghead: :banghead: . Jako mi je žao zbog toga, što nismo imali majice za sve takmičare, bez obzira na plasman. Želja nam je bila da na taj način imaju lepu uspomenu na ovaj događaj i na grad Kruševac.
Korisnikov avatar
milantra

Postod ekv2 » 25.06.2013, 22:13

davortintor je napisao:Ovo su moji utisci. Stolovi su bili kvalitetni i u dovoljnom broju. Uslovi za igru odlični i za ovoliki broj stolova i igrača prostor odličan. Broj učesnika ponovo na zavidnom nivou kao i na Uskršnjem turniru. Kvalitet igrača naročito u seniorskoj kategoriji izuzetno visok. Ali ostaje mrlja incidenta koji su napravila dva igrača iz Niša. Ne bih da komentarišem razloge njihove svadje ( mislim da je bilo nešto u vezi žreba ) ali onakvo ponašanje nije primereno na ovakvim turnirima jer tu su bili prisutni igrači mladjih kategorija koje mi treba da naučimo i da im pokažemo da se ponašaju fer i korektno i da izbegavaju incidentne situacije,a tu smo i mi ,, matorci " koji smo došli iz raznih mesta da bi se družili i igrali stoni tenis iz ljubavi , a ne da ga igramo pod nekim tenzijama i da komentarišemo neke nemile scene i dogadjaje koje su se dogodile na samom turniru. Po meni žreb je napravio organizator pre turnira i on mora da se poštuje pa kakav god da bude. Sve u svemu turnir je bio upešan,i ovom prilikom pozdravljam sve učesnike i organizatore turnira.

a organizator turnira vesto izbegava da objasni sve te incidente
ekv2

Pridružio se: 26.03.2013, 18:24

Postod milantra » 26.06.2013, 08:29

ekv2 je napisao:
davortintor je napisao:Ovo su moji utisci. Stolovi su bili kvalitetni i u dovoljnom broju. Uslovi za igru odlični i za ovoliki broj stolova i igrača prostor odličan. Broj učesnika ponovo na zavidnom nivou kao i na Uskršnjem turniru. Kvalitet igrača naročito u seniorskoj kategoriji izuzetno visok. Ali ostaje mrlja incidenta koji su napravila dva igrača iz Niša. Ne bih da komentarišem razloge njihove svadje ( mislim da je bilo nešto u vezi žreba ) ali onakvo ponašanje nije primereno na ovakvim turnirima jer tu su bili prisutni igrači mladjih kategorija koje mi treba da naučimo i da im pokažemo da se ponašaju fer i korektno i da izbegavaju incidentne situacije,a tu smo i mi ,, matorci " koji smo došli iz raznih mesta da bi se družili i igrali stoni tenis iz ljubavi , a ne da ga igramo pod nekim tenzijama i da komentarišemo neke nemile scene i dogadjaje koje su se dogodile na samom turniru. Po meni žreb je napravio organizator pre turnira i on mora da se poštuje pa kakav god da bude. Sve u svemu turnir je bio upešan,i ovom prilikom pozdravljam sve učesnike i organizatore turnira.

a organizator turnira vesto izbegava da objasni sve te incidente

Evo objasniću šta se desilo. Vojkan Vukmirović me je prilikom prijavljivanja zamolio da učestvuje u kategoriji seniora i veterana ( 44 godine). Ja Vojkana nisam nikada video i tada smo se prvi put čuli. S obzirom da smo i na prethodnim turnirima pojedinim igračima ispunjavali takve zahteve učinio sam to i sada njemu. Na samom turniru igrači kojima sam činio navedene ustupke reagovali su zbog njegovog učešća u konkurenciji veterana. Podsetio sam ih da su i oni bili na prethodnim turnirima na isti način ispoštovani. Ostali su bez daljeg komentara. Mnogo veći problem je bio što su se igrači "Medijane" pobunili oko rasporeda na glavnoj tabli. Prema tom rasporedu njihovi igrači Mihajlović i Anđelković su trebali da odigraju 1/8 finala, a pobednik u 1/4 finala sa Vojkanom Vukmirovićem. Rekao sam im da ne može ništa da se menja. Međutim, oni su izvršili pritisak na pojedince iz našeg kluba, koji su ne znam zbog čega popustili. :arrgghh: :arrgghh: :arrgghh: Ja sam ispravio njihov raspored vrativši sve na početak. Nije vredelo, jer su se ponovo umešali igrači "Medijane" i ponovo su "uspeli" (mene nikako) da ubede ljude iz našeg kluba oko promene glavne table. Nisam pristajao na to, ali bio sam u manjini. Tada je izbio manji incident između Vukmirović Vojkana i Petrović Gorana, ali se sve brzo smirilo. Moram da kažem da se u potpunosti slažem sa mojim uvaženim prijateljem Tintor Davorom u vezi ovoga. Ne može se igrač postavljati iznad organizatora i menjati žreb kako njemu odgovara, pa bio to i igrač Super lige ili reprezentativac. Mogu samo da se izvinim u svoje lično ime zbog svega ovoga i da se zahvalim svima koji su se odazvali našem pozivu. Obećavam da se ovakve stvari više NIKADA neće ponoviti na našem turniru. Kome se to ne sviđa ne mora da dolazi. Ovakvi turniri moraju da nas spajaju, a ne da nas razdvajaju. Cilj ovakvih manifestacija je druženje i širenje prijateljstva. Pozdrav od Milana Trajkovića iz Kruševca. :hello:
Korisnikov avatar
milantra

Postod Francuz » 26.06.2013, 10:09

Ne brini se Milantra, to je "Klasika" sa njim. U to sam se uverio licno kada je ON pravio dirigovani zreb na regionalnom prvenstvu u Aleksincu ove godine.
Sedeli tu Vojkan i jos par igraca (necu bas sve sad da imenujem) medju kojima i dosta nosioca i birali su po njihovoj slobodnoj proceni sta je ok i kome koje mesto na tabeli pripada.
Inace Vojkan je koliko znam pravio (ako ne sigurno je ucestvovao u pravljenju) zreb za ceo turnir regionalnog prvenstva. Prosto cudno sto su skoro svi igraci Medijane tada, kako u pojedinacnim tako i u dublu imali ne lak ali pogodniji zreb!
Tako da me nista ne cudi ... ja ga ne znam, par reci smo razmenili ali me ta praksa (na ZVANICNOM turniru) sokirala tako da nista me ne iznenadjuje sad.
Prosto mi je smesno da toliko kvalitetni igraci se spustaju na to!
Korisnikov avatar
Francuz

Pridružio se: 18.11.2011, 16:58
Reket: FH: Tenergy 05FX max
BH: Tenergy 05FX max
Blade: Inneforce ALC

Sve regularno :)

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja