e:ekv2 je napisao:veli broj takmicara jeste lep prizor,
ali cekanje na sledeci mec ubija
tesko je naci u takvim situacijama kompromis pa razumem i organizatore a i takmicare koji se dvoume da li da dodju
Poštovani prijatelji stonog tenisa,
Na juniorskom prvenstvu Srbije (prošle godine u Trsteniku) i ove godine na kadetskom prvenstvu u Ćićevcu, na kojima sam učestvovao kao sudija čekalo se. pa niko od takmičara i klubova nije prigovorio organizatoru. U našem informatoru lepo piše da se prijavljivanje vrši do 21.06.2013. (petak), kako bismo obavili žreb po grupama u subotu i počeli turnir na vreme u nedelju u 10h. Sve dosadašnje turnire smo završavali do 20 časova na 5 stolova.Takmičari u starijim kategorijama nemaju potrebe da dolaze u 10 h i da čekaju satima dok mlađi završe. Sve možemo da se dogovorimo oko Vašeg dolaska da što manje čekate, samo ako želite da dođete. U okviru Hale sportova rade 2 kafića u kojima možete da se osvežite i da malo sačekate. Grupe će biti određene dan ranije, kotizaciju možete da uplatite i kada dođete.Potrudićemo se da se što manje čeka. Do sada smo stekli dovoljno iskustva u organizovanju turnira. Ispada da se ja ovde Vama pravdam i da Vas molim da dođete.Poziv je otvoren za sve, pa ko voli neka izvoli. Ne ljutim se, da se razumemo. Gospodin Miloš Kramaršič mi je lepo odgovorio, čak me je i zamolio da zbog turnira u Sarajevu pomerimo datum, kako bi ponovo došao u Kruševac, jer su on i gospodin Davor Tintor izneli svoje utiske sa Uskršnjeg turnira. Nama ne treba bolja reklama od toga. Pozdrav.Uskršnji turnir u Kruševcu
od kramer » 29.04.2013, 06:50
Sve pohvale organizatoru, a pre svega Milanu Trajkoviću, Milantri, koji je sve držao u svojim rukama i na najbolji način sproveo masovno i zahtevno takmičenje.