Vidovdanski turnir u Kruševcu

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Vidovdanski turnir u Kruševcu

Postod milantra » 12.06.2013, 21:41

ekv2 je napisao:veli broj takmicara jeste lep prizor,
ali cekanje na sledeci mec ubija
tesko je naci u takvim situacijama kompromis pa razumem i organizatore a i takmicare koji se dvoume da li da dodju
e:

Poštovani prijatelji stonog tenisa,
Na juniorskom prvenstvu Srbije (prošle godine u Trsteniku) i ove godine na kadetskom prvenstvu u Ćićevcu, na kojima sam učestvovao kao sudija čekalo se. pa niko od takmičara i klubova nije prigovorio organizatoru. U našem informatoru lepo piše da se prijavljivanje vrši do 21.06.2013. (petak), kako bismo obavili žreb po grupama u subotu i počeli turnir na vreme u nedelju u 10h. Sve dosadašnje turnire smo završavali do 20 časova na 5 stolova.Takmičari u starijim kategorijama nemaju potrebe da dolaze u 10 h i da čekaju satima dok mlađi završe. Sve možemo da se dogovorimo oko Vašeg dolaska da što manje čekate, samo ako želite da dođete. U okviru Hale sportova rade 2 kafića u kojima možete da se osvežite i da malo sačekate. Grupe će biti određene dan ranije, kotizaciju možete da uplatite i kada dođete.Potrudićemo se da se što manje čeka. Do sada smo stekli dovoljno iskustva u organizovanju turnira. Ispada da se ja ovde Vama pravdam i da Vas molim da dođete.Poziv je otvoren za sve, pa ko voli neka izvoli. Ne ljutim se, da se razumemo. Gospodin Miloš Kramaršič mi je lepo odgovorio, čak me je i zamolio da zbog turnira u Sarajevu pomerimo datum, kako bi ponovo došao u Kruševac, jer su on i gospodin Davor Tintor izneli svoje utiske sa Uskršnjeg turnira. Nama ne treba bolja reklama od toga. Pozdrav.Uskršnji turnir u Kruševcu
od kramer » 29.04.2013, 06:50
Sve pohvale organizatoru, a pre svega Milanu Trajkoviću, Milantri, koji je sve držao u svojim rukama i na najbolji način sproveo masovno i zahtevno takmičenje.
Korisnikov avatar
milantra

Pridružio se: 26.07.2012, 07:12

Postod Milan » 12.06.2013, 21:59

Ne mogu da verujem da postoje ljudi koji ne žele da dođu na neki turnir samo zbog toga što će dugo čekati svoje mečeve. Ja sa slažem da ne bi trebalo da se čeka previše za svoj meč, ali, ako neko stvarno voli ovaj sport, to mu neće predstavljati nikakav problem!
Hello stonoteniseri :)
Milan

Pridružio se: 16.06.2012, 16:10

Postod milantra » 12.06.2013, 22:05

bprokic je napisao:Tesko je organizovati turnir u jednom danu na kojem igraju i deca i veterani. To je osnovni problem. Sa 8 pa cak i 10 stolova ne moze se pokriti i regularno organizovati tako zamisljen turnir na kojem ce dinamika turnira biti na zadovoljstvo svih. Bilo bi dobro da odredite ciljnu grupu koju bi zeleli na takvom turniru, decu (kadete, juniore...) ili rekreativce - veterane! Ja bi rado dosao iz NS, poveo jos najmanje 3-4 igraca ali pod drugacijim uslovima i propozicijama turnira. Inace, nikad nisam bio u Krusevcu !!
U svakom slucaju vam zelim uspesan i dobro posecen turnir i da se lepo provedete. Pozdrav!

Gospodine Prokiću,
Mi smo od gradske uprave grada Kruševca dobili samo taj dan za organizaciju turnira i ulažemo ogromne napore da organizujemo sve na visokom nivou. RSTSN nam je obezbedio opremu (ringove i stolove) i ovom prilikom se zahvaljujem gospodinu Jovanu Živiću na razumevanju i nesebičnoj pomoći.Dolazak su najavili naši ljudi sa Kosova i Metohije (iz Leposavića i Leška), koji na propuštaju nijedan naš turnir.I do sada nisu imali nikavih primedbi na organizaciju (regularnost) turnira. To što oni redovno dolaze, dovoljno govori o tome kakvi smo domaćini i organizatori.Pozdrav iz carskog grada.
Korisnikov avatar
milantra

Postod Milan » 12.06.2013, 22:07

I naravno, u Kruševcu je organizacija turnira uvek bila na odličnom nivou i za mečeve se uglavnom nije čekalo previše...

P.S. Normalno je da neko čeka svoj meč dugačko, ali ako je veteran koji je došao u vreme kada počinju mlađi kadeti!
Milan

Postod LucicNS » 13.06.2013, 00:09

milantra je napisao:
ivan je napisao:Milane, ne ljuti se. Moj predlog je bio vise kao sala, ne obracaj paznju.
Nije lako organizovati sve to i cenim tvoj trud da to ispadne kako treba i ljudi zadovoljni.

Ma taman posla da se ljutim. Želeo sam gospodinu Lučiću samo da objasnim organizaciju našeg turnira. Prihvatam svaki koristan i dobronameran predlog. Pozdrav i izvolite na turnir. :hello:

Moj predlog JESTE bio dobronameran i koristan.

Ako mislis da nije (sto se svakako naslucuje iz tvog komentara), odgovori mi u koju bi me kategoriju svrstao kao registrovanog igraca od 43 godine?

Neki turniri (kod nas) tretiraju 35+ kao veterane, a neki 40+.
Zvanicno je, a i po pravilima 40+.

Samo kod vas je 45+.

Mislio sam prvo da je u pitanju GRESKA i hteo sam samo da skrenem paznju na pogresnu kategorizaciju. Sasvim dobronamerno.
Pored toga i korisno, jer ce krug onih koji spadaju u tu kategorizaciju biti i veci i kvalitetniji.
Ovako, ne vidim igrace mojih godina i mog statusa u stonom tenisu da imaju mesto na turniru...
LucicNS

Pridružio se: 01.08.2011, 21:08
Reket: Drvo: TTS Tesla OFF++
FH: Butterfly Tenergy 05 max
BH: Donic Pirahna 0X

Postod milantra » 13.06.2013, 07:41

LucicNS je napisao:
milantra je napisao:
ivan je napisao:Milane, ne ljuti se. Moj predlog je bio vise kao sala, ne obracaj paznju.
Nije lako organizovati sve to i cenim tvoj trud da to ispadne kako treba i ljudi zadovoljni.

Ma taman posla da se ljutim. Želeo sam gospodinu Lučiću samo da objasnim organizaciju našeg turnira. Prihvatam svaki koristan i dobronameran predlog. Pozdrav i izvolite na turnir. :hello:

Moj predlog JESTE bio dobronameran i koristan.

Ako mislis da nije (sto se svakako naslucuje iz tvog komentara), odgovori mi u koju bi me kategoriju svrstao kao registrovanog igraca od 43 godine?

Neki turniri (kod nas) tretiraju 35+ kao veterane, a neki 40+.
Zvanicno je, a i po pravilima 40+.

Samo kod vas je 45+.

Mislio sam prvo da je u pitanju GRESKA i hteo sam samo da skrenem paznju na pogresnu kategorizaciju. Sasvim dobronamerno.
Pored toga i korisno, jer ce krug onih koji spadaju u tu kategorizaciju biti i veci i kvalitetniji.
Ovako, ne vidim igrace mojih godina i mog statusa u stonom tenisu da imaju mesto na turniru...

Poštovani gospodine Lučiću,
Shvatio sam vaš komentar kao dobronameran predlog i sugestiju. Svako ima pravo na mišljenje i ja cenim Vaš komentar. Evo mog odgovora na Vaše pitanje gde biste Vi bili svrstani na našem turniru. Iz našeg informatora jasno piše:Сениори (регистровани играчи)......................узраст од 18 година па надаље
Znači Vi biste igrali u toj kategoriji na našem turniru, kao i Davor Tintor na Uskršnjem turniru.Iz Vašeg komentara vidim da je kategorija veterana kod Vas 35+, a ispod toga ste naveli da je po pravilima 40+. Pa o čemu onda ovde pričamo. Kod nas je 45+, jer imamo najviše ljudi tih godina, koji žele da igraju u toj kategoriji.Pozdrav.
Korisnikov avatar
milantra

Postod LucicNS » 13.06.2013, 22:50

milantra je napisao: Poštovani gospodine Lučiću,
Shvatio sam vaš komentar kao dobronameran predlog i sugestiju. Svako ima pravo na mišljenje i ja cenim Vaš komentar. Evo mog odgovora na Vaše pitanje gde biste Vi bili svrstani na našem turniru. Iz našeg informatora jasno piše:Сениори (регистровани играчи)......................узраст од 18 година па надаље
Znači Vi biste igrali u toj kategoriji na našem turniru, kao i Davor Tintor na Uskršnjem turniru.Iz Vašeg komentara vidim da je kategorija veterana kod Vas 35+, a ispod toga ste naveli da je po pravilima 40+. Pa o čemu onda ovde pričamo. Kod nas je 45+, jer imamo najviše ljudi tih godina, koji žele da igraju u toj kategoriji.Pozdrav.

Kada sam napisao "kod nas" mislio sam na DOMACE turnire.

Najvise ljudi nema 45+ nego 0+ (odnosno, sto je manji broj vise je ljudi), tako da je potpuno normalno da 40+ bude vise od 45+ bez obzira da li je to kod nas, vas ili bilo gde na planeti.

Kada imate toliko godina koliko imate, nije nista neobicno da ne shvatite poentu organizovanja veteranskih turnira, njihovih kategorija i tome slicno.
Nije slucajno veteranska kategorija razvrstana u vise podkategorija. Nijedan turnir koji veterane svrstava u bilo sta drugo sem 40+ ne moze da se nazove veteranski.
Ako neko stavi nizu klasifikaciju on obicno zeli da privuce vise igraca, ali u vasem slucaju, mozda greskom, a mozda i necijim hirom, odbijate igrace.

U krajnjoj liniji ja na veteranske turnire idem da se druzim sa ljudima sa kojima mogu i da popijem i da popricam, a na kraju i da uzivam u igri.
Ne vidim nikakvo uzivanje u svojoj igri sa decom (postoji izuzetak, a to cu naknadno komentarisati). A sa duznim postovanjem u kategoriji 18+ ce biti mnogo onih koji su za mene deca.
Osnovna svrha veteranskih turnira NIJE igranje nego DRUZENJE. Meni licno, moze biti dovoljno par meseci ozbiljnog treninga pa da mogu komotno da ravnopravno odigram top24 Srbije, ali
sebe ne vidim u toj ulozi jer smatram da je vreme mog dokazivanja davno proslo. Pogotovo bi mi licno bilo krivo da se pojavim na nekom takvom turniru i sa svojih 120+ kila i godina
koliko imam ubijem u pojam neku mladu nadu. Zato i ne dolazim na takve turnire.

Sto se tice naknadnog komentara: Uvek cu sa zadovoljstvom prihvatiti da odradim trening ili koju edukativnu partiju sa mladjim igracima u svrhu
njihovog napretka. Meni licno vise nije potreban takav vid treninga, ali cu uvek voleti da pomognem mladom igracu, a smatram da mogu prilicno da pomognem.
LucicNS

Pridružio se: 01.08.2011, 21:08
Reket: Drvo: TTS Tesla OFF++
FH: Butterfly Tenergy 05 max
BH: Donic Pirahna 0X

Postod milantra » 14.06.2013, 12:03

LucicNS je napisao:
milantra je napisao: Poštovani gospodine Lučiću,

Kada sam napisao "kod nas" mislio sam na DOMACE turnire.

Najvise ljudi nema 45+ nego 0+ (odnosno, sto je manji broj vise je ljudi), tako da je potpuno normalno da 40+ bude vise od 45+ bez obzira da li je to kod nas, vas ili bilo gde na planeti.

Kada imate toliko godina koliko imate, nije nista neobicno da ne shvatite poentu organizovanja veteranskih turnira, njihovih kategorija i tome slicno.
Nije slucajno veteranska kategorija razvrstana u vise podkategorija. Nijedan turnir koji veterane svrstava u bilo sta drugo sem 40+ ne moze da se nazove veteranski.
Ako neko stavi nizu klasifikaciju on obicno zeli da privuce vise igraca, ali u vasem slucaju, mozda greskom, a mozda i necijim hirom, odbijate igrace.

U krajnjoj liniji ja na veteranske turnire idem da se druzim sa ljudima sa kojima mogu i da popijem i da popricam, a na kraju i da uzivam u igri.
Ne vidim nikakvo uzivanje u svojoj igri sa decom (postoji izuzetak, a to cu naknadno komentarisati). A sa duznim postovanjem u kategoriji 18+ ce biti mnogo onih koji su za mene deca.
Osnovna svrha veteranskih turnira NIJE igranje nego DRUZENJE. Meni licno, moze biti dovoljno par meseci ozbiljnog treninga pa da mogu komotno da ravnopravno odigram top24 Srbije, ali
sebe ne vidim u toj ulozi jer smatram da je vreme mog dokazivanja davno proslo. Pogotovo bi mi licno bilo krivo da se pojavim na nekom takvom turniru i sa svojih 120+ kila i godina
koliko imam ubijem u pojam neku mladu nadu. Zato i ne dolazim na takve turnire.

Sto se tice naknadnog komentara: Uvek cu sa zadovoljstvom prihvatiti da odradim trening ili koju edukativnu partiju sa mladjim igracima u svrhu
njihovog napretka. Meni licno vise nije potreban takav vid treninga, ali cu uvek voleti da pomognem mladom igracu, a smatram da mogu prilicno da pomognem.

Poštovani gospodine Lučiću,
Niste mi bili dovoljno jasni kada ste rekli turnir kod nas, pa sam zato tako i odgovorio, misleći da je to tako u Novom Sadu. Da ste bili konkretniji i rekli odmah domaći turnir, ne bih komentarisao. Ja Vam opet ponavljam da smo se rukovodili propozicijama turnira iz drugih klubova. Mi smo to prihvatili i do sada nismo imali nikakvih primedbi na kategorizaciju takmičara. Naše propozicije su takve. Vi možete da se složite sa mnom ili ne, ali što bi rekao Đorđe Balašević: "Princip je isti, sve su ostalo nijanse". Lepo bi bilo da dođete i da ukrstite rekete sa seniorima 18+, kao što je to uradio i Davor Tintor na Uskršnjem turniru i svojski ih namučio. Njemu nije smetalo što je igrao sa igračima skoro duplo mlađim od sebe. Važno je bilo da smo se upoznali, stekli novo prijateljstvo i lepo družili. Te mlade nade neće imati ništa protiv da odigraju sa tako iskusnim igračem kao što ste Vi. Štaviše, njima će da imponuje da odigraju sa Vama, a Vi da svojim iskustvom i znanjem pokažete kako stoni tenis može dobro da se igra i u tim godinama. Njima će to samo da koristi. Mi u klubu ćemo se potruditi da ovaj turnir ubuduće bude zvaničan na listi STSS i da se boduje za mlađe kategorije, a da za starije igrače bude lepo druženje, što nam je i primarni cilj.
P.S. Svi takmičari na turniru dobiće majice sa logom grada Kruševca, kao lepu uspomenu na Vidovdanski turnir i Kruševac. Pozdrav.
Korisnikov avatar
milantra

Postod milantra » 20.06.2013, 15:50

Prijave su u punom jeku. Prijavljujte se do predviđenog termina. Pozdrav.
Korisnikov avatar
milantra

Postod Milan » 21.06.2013, 17:38

Prema onome što sam čuo, mislim da će ovaj turnir biti dosta, dosta jači nego uskršnji i novogodišnji. Vidimo se!!!
Milan

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja