Jucerasnji turnir je okupio 20 igraca, i bio je vrlo izjednacen po snazi, u dve grupe se stvorio krug koji je odlucivao o prvom mestu. Primenio sam novi zreb koji je predlozio LucicNS sa mojom modifikacijom za odredjivanje grupa. Grupe su ispale dobro, ali za zreb nakon grupa sa izvlacenjem bukvalno svega osim prvoplasiranih iz grupa sa dva najbolja po rejtingu sam se sav preznojio, mnogo bacanja dinara pa zaboravim za koga bacam, pa aj ponovo...i sto je najbolje od prva 2 po rejtingu niko nije dosao do finala.
Kuknjava. Pre 3 dana sam poceo opet da nosim naocare, i sad kad sam ih skinuo ne mogu loptu da ispratim pogledom, ko da su mi oci ostale ukrstene, vec posle zagrevanja u prvoj partiji sam znao da ce ovo biti los dan. I tako i bi, udarao sam vazduh umesto lopte sad pa sad, pobedio sam Keresa jedva 11:9 u petom setu, od Ajkule sa izgubio 3:1. Keres pobedio Ajkulu i stvorio sa krug i on bio prvi u grupi, ja drugi , Ajkula 3-ci. posle grupe neocekivano lako dobih Acu spinera, i onda na mog najtezeg protivnika Antanaskovica i lagani poraz od 3:0.
Ajkula je vrlo dobro igrao i uspeo da pobedi Antanaskovica 3:2 uz nekoliko obostranih mec lopti. Rancicu ne leze defanzivci pa je izgubio dvaput od Rake, ali mu lezi Tintor. Raka sigurnom igrom do finala i pobede nad Ajkulom od 3:1. Turnir je bio dobar jer je bilo dosta igraca koji svaki svakog mogu da biju.

- IMG0306A.jpg (107.71 KiB) Pogledano 1698 puta

- IMG0307A.jpg (88.82 KiB) Pogledano 1698 puta

- IMG0309A.jpg (94.16 KiB) Pogledano 1698 puta
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people