Vidovdanski turnir u Kruševcu

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Vidovdanski turnir u Kruševcu

Postod milantra » 03.06.2013, 10:03

Nezvanično saopštenje: Stonoteniski klub "Kruševac" u okviru Vidovdanskih svečanosti (dana grada Kruševca 28.06.) pod pokroviteljstvom Grada Kruševca organizuje tradicionalni Vidovdanski turnir u stonom tenisu. Turnir će se održati u Hali sportova 23.06.2013. sa početkom u 10 časova. Uskoro ću objaviti zvaničan poziv i informaciju o propozicijama turnira. Pozdrav svima iz Kruševca. :wave: :hello:
Korisnikov avatar
milantra

Pridružio se: 26.07.2012, 07:12

Re: Vidovdanski turnir u Kruševcu

Postod kramer » 03.06.2013, 17:02

22. i 23. juna je veliki veteranski turnir u Sarajevu. Uz pehare i medalje predvideli su i novčane nagrade tako da će veliki broj igrača iz Srbije ići. Razmislite da li možete svoj turnir da pomerite za 7 dana. Voleo ih da igram kod vas i da branim drugo mesto sa prošlog turnira, a za sarajevski turnir sam se već prijavio i rezervisao sobu u hotelu. Pozdrav
kramer

Pridružio se: 12.04.2011, 19:02

Postod milantra » 03.06.2013, 17:29

kramer je napisao:22. i 23. juna je veliki veteranski turnir u Sarajevu. Uz pehare i medalje predvideli su i novčane nagrade tako da će veliki broj igrača iz Srbije ići. Razmislite da li možete svoj turnir da pomerite za 7 dana. Voleo ih da igram kod vas i da branim drugo mesto sa prošlog turnira, a za sarajevski turnir sam se već prijavio i rezervisao sobu u hotelu. Pozdrav

Vidovdanske svečanosti traju do 28.06.2013. i mi smo "ušli" u kalendar Gradske uprave Grada Kruševca kao pokrovitelja 23.06. Tako da nažalost ne postoji mogućnost pomeranja datuma. Jako mi je žao što niste u mogućnosti da nam se pridružite, jer ste kod nas uvek dobrodošli, kao i svi ostali zainteresovani iz cele Srbije. Želim Vam puno uspeha u Sarajevu. Vidovdanski turnir je pre nekoliko godina bio i međunarodni, kada su učestvovali takmičari iz Mađarske, iz bivših republika SFRJ (Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije), Rumunije, Bugarske, Slovačke,... Ove godine ćemo se potruditi da na najbolji način ugostimo sve takmičare i da svima ovaj događaj ostane u lepom sećanju. Pozdrav.
Korisnikov avatar
milantra

Postod milantra » 05.06.2013, 07:21

milantra je napisao:Nezvanično saopštenje: Stonoteniski klub "Kruševac" u okviru Vidovdanskih svečanosti (dana grada Kruševca 28.06.) pod pokroviteljstvom Grada Kruševca organizuje tradicionalni Vidovdanski turnir u stonom tenisu. Turnir će se održati u Hali sportova 23.06.2013. sa početkom u 10 časova. Uskoro ću objaviti zvaničan poziv i informaciju o propozicijama turnira. Pozdrav svima iz Kruševca. :wave: :hello:

Kao što sam obećao evo zvaničnog poziva za predstojeći Vidovdanski turnir

ВИДОВДАНСКИ ТУРНИР У СТОНОМ ТЕНИСУ

Стонотениски клуб "Крушевац" у оквиру Видовданских свечаности - дана Града Крушевца организује и позива све заинтересоване љубитеље стоног тениса на традиционални Видовдански турнир у Крушевцу који ће се одржати 23. јуна 2013.године (недеља) са почетком у 10 часова у Хали спортова.

ПРОПОЗИЦИЈЕ ТАКМИЧЕЊА:

1.КАТЕГОРИЈЕ ТАКМИЧАРА

1.1.На турниру ће се играти у следећим категоријама:

- Млађи кадети и млађе кадеткиње ..................годиште 2000. и млађи
- Кадети и кадеткиње..........................................годиште 1998 - 1999
- Јуниори и јуниорке.......................................... годиште 1995 – 1997
- Сениори (регистровани играчи)......................узраст од 18 година па надаље
- Рекреативци ......................................................нерегистровани играчи до 45 година старости
- Ветерани ............................................................играчи од 45 година старости
- Дублови (ревијални део) ..................................без обзира на узраст и пол
- Апсолутни победник турнира ........Играју победници у категоријама јуниора, сениора, рекреативаца и ветерана

2. СИСТЕМ ТАКМИЧЕЊА

2.1. У зависности од броја пријављених такмичара одредиће се систем играња турнира - број
квалификационих група.
2.2. Квалификациони (групни) део турнира се игра по једноструком бод систему, у 2 (два) добијена сета свако са сваким у групи.
2.3. Двоје првопласираних из група стичу право наступа на главној табли („костур”).
2.4. Организатор турнира ће након квалификационог дела (групног) такмичења, обавити жреб и одредити распоред учесника на главној табли.
2.5. Финални део турнира (главна табла) се игра у 3 (три) добијена сета по KNOCK OUT систему на испадање .
2.6. Такмичари могу наступати само у једној категорији.
2.7. Мечеви ће се играти на 8 столова.

Котизација за учешће на турниру износи 500,00 динара и може се платити и лично на сам дан турнира, а учешће у дублу износи 300,00 динара.

На турнир је потребно доћи најкасније до 9 и 30, како би на време почео турнир.

Пријаве се могу доставити на следеће начине: на e-mail адресу: milantra@telekom.rs, или телефоном на 064/6532147 најкасније до 21.06.2013.године (петак) до 20 часова. Жреб за квалификациони део (групно) такмичење ће се обавити 22.06.2013.године (субота).

За победнике биће обезбеђене награде (медаље и дипломе), а за апсолутног победника турнира пехар.

ДОЂИТЕ У ЦАРСКИ ГРАД ДА СЕ ДРУЖИМО!

СТК „Крушевац”

Pozdrav iz Kruševca. :wave: :hello:
Korisnikov avatar
milantra

Postod Francuz » 05.06.2013, 09:51

milantra je napisao:
2.2. Квалификациони (групни) део турнира се игра по једноструком бод систему, у 2 (два) добијена сета свако са сваким у групи.

Nikad necu razumeti to igranje u 2 seta do 11 !!! To nije pravilno ! Umesto da pravite 76 kategorija da bi svakog zadovoljili i dali sanse da nesto osvoji, bolje suzite broj kategorija ili ogranicite broj ucesnika.

to je samo predlog ... ali ne mozes da trazis 500 kinti nekome i da odigra 4 seta ...
Korisnikov avatar
Francuz

Pridružio se: 18.11.2011, 16:58
Reket: FH: Tenergy 05FX max
BH: Tenergy 05FX max
Blade: Inneforce ALC

Sve regularno :)

Postod milantra » 05.06.2013, 10:20

Francuz je napisao:
milantra je napisao:

Nikad necu razumeti to igranje u 2 seta do 11 !!! To nije pravilno ! Umesto da pravite 76 kategorija da bi svakog zadovoljili i dali sanse da nesto osvoji, bolje suzite broj kategorija ili ogranicite broj ucesnika.

to je samo predlog ... ali ne mozes da trazis 500 kinti nekome i da odigra 4 seta ...

Nije problem da se igra u 3 dobijena seta u grupi, kada se na turnir prijavi manji broj učesnika. Iz ranijih iskustava sa Novogodišnjeg i Uskršnjeg turnira kada smo imali preko 100 takmičara turniri su po ovom sistemu (u 2 dobijena seta u grupi) trajali do 20 časova uveče. Nadamo se da će na ovaj turnir doći više od navedene cifre. Smanjenjem kategorija neće se postići ništa bolje, broj učesnika bi ostao isti, jer bi svako sebe pronašao u nekoj od kategorija, a i ograničavanje broja učesnika je nezahvalno, jer želimo da ispoštujemo sve naše dugogodišnje prijatelje, koji se tradicionalno odazivaju na svaki naš turnir. Hipotetički, šta ako se desi da neko ko se prvi put prijavljuje na turnir upadne na turnir samo zato što se prijavio ranije nego neko ko je tu već godinama unazad. Mi ćemo se potruditi da grupe budu sa 4 takmičara, ali broj učesnika u grupi zavisi od broja prijavljenih. Samo se vi prijavite i dođite da se družimo i neće biti problema. Mi Vam kao organizatori obećavamo prijatan sportski dan.Uostalom Miloš Kramaršič i Davor Tintor su svedoci organizacije našeg Uskršnjeg turnira i dali su svoje komentare i preneli utiske. Pozdrav.
Korisnikov avatar
milantra

Postod ivan » 05.06.2013, 10:32

Ne moze i jare i pare, da ima i puno ucesnika i da se brzo zavrsi.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod milantra » 05.06.2013, 11:30

ivan je napisao:Ne moze i jare i pare, da ima i puno ucesnika i da se brzo zavrsi.

Nije sve u parama. Ja bar tako mislim. Nemam nameru da se ovde nekom pravdam oko organizacije turnira. Samo ću da objasnim konkretnije. Najveći problem su nam mlađe kategorije, kod kojih ima i najviše prijavljenih. Njihova takmičenja zbog toga traju najduže iako igraju u 2 seta po grupama. To Vam mogu potvrditi i neki učesnici turnira sa ovog foruma. Zato nama takmičenja u starijim kategorijama počinju popodne i traju do kasno. Mi smo se uvek trudili da budemo dobri organizatori i da svi sa turnira odu zadovoljni. Nama je puno srce kada vidimo ljude na kraju turnira zadovoljne i kada ponovo dođu na naredni turnir. A naročito naši dragi prijatelji sa Kosova i Metohije (iz Leposavića i Leška). Oni su nam parametar u vezi organizacije turnira. Njima nikada nije bio problem da dođu da se družimo. Kada oni odu sa željom da ponovo dođu, sve ostalo nije problem. Što se tiče uslova na turniru, može da se desi da takmičenje po grupama bude i u 3 dobijena seta po grupama ukoliko obezbedimo još par stolova, tako da ih ukupno bude 10. Imamo neke kombinacije u vezi toga. Javiću vam u vezi toga na vreme. Pozdrav. :wave:
Korisnikov avatar
milantra

Postod Francuz » 05.06.2013, 11:57

Ja sam dao svoje misljenje i dao predlog, nisam trazio da se pravdas oko organizacije.

Naravno da ako ti velika vecina igraca dolaze iz gradova ili sela iz okoline mozda je njima manji problem ali ovde na ovom forumu imas igraca iz cele Srbije pa kad pozoves nekoga da dodje na turnir naravno da gleda koliko ce dobiti za svoj novac i svoje vreme, pogotovo ako mora da predje stotine km.
Ako su deca najveci problem sto se vremena tice, mogu oni da igraju u 2 dobijena a stariji u 3.

Ja prosto igram stoni tenis gde postoje definisana pravila, ako nije tako onda igram ping pong gde su pravila kakvi ih organizator odredi. Bitno je da se ne pogresi u nazivu :)
I da, jos nesto da dodam, ozbiljnost oko organizacije ne skracuje mogucnost druzenja :) naravno da velika vecina ljudi igra ovaj sport iz ljubavi prema njemu a ne za lovu :)

Srecno vama i od mene svakako imate veliki + zato sto imate volju i zelju da pokrecete/nastavljate ovakve stvari.
Korisnikov avatar
Francuz

Pridružio se: 18.11.2011, 16:58
Reket: FH: Tenergy 05FX max
BH: Tenergy 05FX max
Blade: Inneforce ALC

Sve regularno :)

Postod milantra » 05.06.2013, 13:11

Francuz je napisao:Ja sam dao svoje misljenje i dao predlog, nisam trazio da se pravdas oko organizacije.

Naravno da ako ti velika vecina igraca dolaze iz gradova ili sela iz okoline mozda je njima manji problem ali ovde na ovom forumu imas igraca iz cele Srbije pa kad pozoves nekoga da dodje na turnir naravno da gleda koliko ce dobiti za svoj novac i svoje vreme, pogotovo ako mora da predje stotine km.
Ako su deca najveci problem sto se vremena tice, mogu oni da igraju u 2 dobijena a stariji u 3.

Ja prosto igram stoni tenis gde postoje definisana pravila, ako nije tako onda igram ping pong gde su pravila kakvi ih organizator odredi. Bitno je da se ne pogresi u nazivu :)
I da, jos nesto da dodam, ozbiljnost oko organizacije ne skracuje mogucnost druzenja :) naravno da velika vecina ljudi igra ovaj sport iz ljubavi prema njemu a ne za lovu :)

Srecno vama i od mene svakako imate veliki + zato sto imate volju i zelju da pokrecete/nastavljate ovakve stvari.

Prihvatam svaki dobronameran savet i predlog. Kada bismo primenili različita pravila takmičenja (deca u 2, a odrasli u 3) onda bi se javili treneri dece koji bi insistirali da i oni igraju u 3 seta i parafraziraću : "Zašto ih odvajamo kada su oni platili kao i odrasli?" Ne može se svakom ugoditi. Stara izreka kaže: "Sto ljudi, sto ćudi". Zato ćemo se potruditi da bude 10 stolova i stvorimo mogućnost da se u svim kategorijama igra u 3 seta po grupama. Ali, to je sve pod tim uslovom. Lepo bi bilo da se Vi iz Beograda organizujete i da dođete tog dana da se družimo. Pozdrav.
Korisnikov avatar
milantra

Sledeća

Povratak na Takmičenja