od Francuz » 30.05.2013, 11:08
Igrao sam protiv njih ove godine u ligi i realno obojica su odlicni, i imaju razliciti stil.
Strugarevic je bas mlad i trenira bas dosta u Zrenjaninu sa ekipom iz BANAT-a ako ne gresim. Jeste da ima sablonsku igru ali ima odlican FH i zaista lepo igra. Ja sam nekako uspeo da ga odvedem u 5. set prvi mec protiv njega gde sam cak imao svoju sansu ali me je zato lagano 3-0 ubio u prokuplju (gde je BTW sala KATASTROFA bila, zamisli jedan sto u sred hale koja nije uopste za taj sport). Strugarevic ako ovako nastavi bice veoma dobar igrac superlige.
Stanojkovski je po meni kompletniji od Nikole, i takodje trenira dosta ali nazalost uslovi su mu bas losi. Mislim da mu je cale sparing ili nesto tako i realno nema tamo s kim da igra. Nista nije realno impresionantno kod njega ali u celini je veoma konzistetan igrac i jako siguran. Mene ne cudi sto je dobio Milenkovica jer po meni realno kad lepo odigra i kad je siguran u sebe moze biti jako nezgodan. Ja od njega sam realno puko 3-0 lagano.
A za to sto su usli u superligu ... nisu toliko zasluzni ni nikola ni kristijan koliko mogu da se zahvale IMT-u koji je uprskao na kraju !!!
Sve u svemu turnir nije bio jak koliko sam ocekivao, uglavnom igraci iz niskog regiona (i to domaci i iz nisa) + IMT ... Andjelkovic koji dobio Damjanovica (ne znam po cemu favorizovanog ...??? ne razumem uopste) je po meni malo iznenadjenje.