X Memorijalni turnir Mileta Jovanović. – Prokuplje 26.05.13

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: X Memorijalni turnir Mileta Jovanović. – Prokuplje 26.05

Postod Milan » 30.05.2013, 05:28

... i Strugarević
Hello stonoteniseri :)
Milan

Pridružio se: 16.06.2012, 16:10

Postod Moso » 30.05.2013, 10:27

Milan je napisao:... i Strugarević

Da, mali Nikola je zaista napredovao samo mi nije jasno zasto nije ucestvovao na ovom turniru ? Inace, svuda po netu sam sam trazio video snimke Nikole Strugarevica i Kristijana Stanojkovskog i nisam nasao ama bas nista. Prosto me cudi da nisu bar nekad angazovali nekog da ih snimi jer je (bar Nikola) veliki stonoteniski fan i decko koji vezba po 8-10 sati dnevno a i Drobnjakovic je mogao da angazuje nekog sa kamerom, ipak su to jaki turniri i vredi da se zabelezi.
Korisnikov avatar
Moso

Pridružio se: 26.07.2012, 13:49
Reket: drvo : Butterfly Oh Sang Eun
fh: Yasaka Rakza 7 Soft max
bh: Yasaka Rakza 7 Soft max

Postod Francuz » 30.05.2013, 11:08

Igrao sam protiv njih ove godine u ligi i realno obojica su odlicni, i imaju razliciti stil.

Strugarevic je bas mlad i trenira bas dosta u Zrenjaninu sa ekipom iz BANAT-a ako ne gresim. Jeste da ima sablonsku igru ali ima odlican FH i zaista lepo igra. Ja sam nekako uspeo da ga odvedem u 5. set prvi mec protiv njega gde sam cak imao svoju sansu ali me je zato lagano 3-0 ubio u prokuplju (gde je BTW sala KATASTROFA bila, zamisli jedan sto u sred hale koja nije uopste za taj sport). Strugarevic ako ovako nastavi bice veoma dobar igrac superlige.

Stanojkovski je po meni kompletniji od Nikole, i takodje trenira dosta ali nazalost uslovi su mu bas losi. Mislim da mu je cale sparing ili nesto tako i realno nema tamo s kim da igra. Nista nije realno impresionantno kod njega ali u celini je veoma konzistetan igrac i jako siguran. Mene ne cudi sto je dobio Milenkovica jer po meni realno kad lepo odigra i kad je siguran u sebe moze biti jako nezgodan. Ja od njega sam realno puko 3-0 lagano.

A za to sto su usli u superligu ... nisu toliko zasluzni ni nikola ni kristijan koliko mogu da se zahvale IMT-u koji je uprskao na kraju !!!

Sve u svemu turnir nije bio jak koliko sam ocekivao, uglavnom igraci iz niskog regiona (i to domaci i iz nisa) + IMT ... Andjelkovic koji dobio Damjanovica (ne znam po cemu favorizovanog ...??? ne razumem uopste) je po meni malo iznenadjenje.
Korisnikov avatar
Francuz

Pridružio se: 18.11.2011, 16:58
Reket: FH: Tenergy 05FX max
BH: Tenergy 05FX max
Blade: Inneforce ALC

Sve regularno :)

Prethodni

Povratak na Takmičenja