Moj drugar je imao loše iskustvo sa drvetom Joola Eagle Carbon. Ofarbano u crnu boju. Guma jednostavno ne može da se zalepi na to drvo i da stoji ''normalno''. Il' se pojavi neki balon, il' se odlepi pola gume. Ni šmirgla ne pomaže...
kostastan je napisao:Da li ovi odgovori znace da bacim drvo ili postoji neko rešenje
Ja da bih ti dao neki konkretan predlog morao bi to da vidim, ovako ti po meni jedino preostaje da odes do nekog stonoteniskog kluba da oni to pogledaju
Upravo sam uradio to sto si predlozio. Uzeli ljudi smirglu i zalepili starim lepkom. Sve leglo ko dupe na nosu. Kazu da na svim drvima kad menjaju gume prvo smirglaju. Na butterfly drvima kod njih nema ovog filma od laka ili je toliko tanak da se i ne vidi. U svakom slucaju hvala na ucestvovanju u diskusiji.
Ako nisi ranije lepio potraži nekog u klubu ko ima iskustva, on će imati i lepak. Ako hoćeš regularan reket novo lepilo. Ovde niko ne kontroliše pa neće biti loše ni sa starim lepkom. Kad vidiš kako se to radi sledeće lepljenje možeš i sam da odradiš...