First je napisao:Bravo Zoki, upravo si napisao ono sto sam ja hteo da napisem. Gotovo sva nova drva, pogotovo ova skuplja imaju na sebi serijski broj, ili kod, preko koga mozes da saznas da li je drvo original ili nije. Drva do 20-30 evra su uglavnom "Madjari", sem ako nisu stara recimo 5, 6, 7 godina, tu postoji velika sansa da su original i bez serijskog broja.
benz je napisao:First je napisao:Bravo Zoki, upravo si napisao ono sto sam ja hteo da napisem. Gotovo sva nova drva, pogotovo ova skuplja imaju na sebi serijski broj, ili kod, preko koga mozes da saznas da li je drvo original ili nije. Drva do 20-30 evra su uglavnom "Madjari", sem ako nisu stara recimo 5, 6, 7 godina, tu postoji velika sansa da su original i bez serijskog broja.
Objasni sta to znaci "Madjari". Jel hoces da kazes da se na crno stancuju u Madjarskoj ili pak za njih tamo rade neka drva. Ako si vec tako siguran reci nam koja su to drva u pitanju i kako ih prepoznati, mogla bi i neka slicica da padne da mozemo da razlikujemo falsifikat od originala.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 13 gostiju