Preostao je jos pojedinacni turnir lige da zaokruzimo sezonu. Kotizacija 400 din po igracu, pola uplata ide u nagradni fond, u koji idu i pare od kazni (2600 din). Nagradni fond dele tri prvoplasirana, normalno na nejednake delove.
Mislio sam da turnir bude u subotu 11. maja u 15h, (pre toga je standardni subotnji turnir koji ce mozda zbog ovog turnira imati par ljudi manje, pa ce se zavrsiti i pre 15h, i bice vremena za zagrevanje. Eventualno mozemo pomeriti za 14h, ako postoji bas neki vazan razlog, ali mislim da ce 15h odgovarati. Po mojoj proceni turnir ne bi nikako trebao da traje vise od 6 sati , a moguce i manje (sve zavisi od broja ucesnika).
Broj grupa i broj igraca u grupi bice odredjen po zavrsetku prijava. Izvlaci se ko ide u koju grupu, a rejting lista je merodavna za odredjivanje ko ide u koji sesir, ako neki ucesnik nije na rejting listi, organizator zadrzava pravo da proceni rejting.
Prijave do petka u 24h, na moj telefon 064/281-48-54, ili ovde na temi. Mogu ucestvovati svi koji su odigrali bar jedan mec u ligi (singl ili dubl).
Sportski pozdrav i vidimo se u subotu!

Planiram i ja da dođem.