Pozdrav svima. Evo da napišem i ja nekoliko reči, u ime svojih prijatelja iz NS-a i svoje ime.
Zahvaljujem se svim učesnicima, protivnicima i naravno organizatorima.
Turnir je bio odličan a organizacija savršena, na čega se doduše već polako navikavamo

Hvala i na lepim rečima koje su upućene ovde na forumu, a kratko bih prokomentarisao:
Davora sam očigledno, u toku takmičenja u grupi, ''uhvatio'' u momentu tempiranja forme za završni deo, pa je zabeležio i taj jedan poraz, ali dobro, shvatimo to kao moj doprinos raznovrsnosti turnirske statistike i njegovom konačnom trijumfu

Napomenuo bih još da je moj drug Bora Prokić nastupio povređen(med. ušinut), što verovatno samo retki u sali nisu imali prilike da čuju iz prve ruke, pa otud njegov slabiji plasman na ovom turniru.
On je inače jedan od ex osvajača ovog turnira, a tu su i neki medjunarodni trofeji...
Marijan(Isakovski)- moj drug iz ekipe, je odličan igrač, ali bez dovoljno iskustva sa ovakvim turnirima, koji obiluju raznolikošću tehnika i taktika,( materijale ne pominjem

) i njegovo vreme, sasvim sigurno, tek dolazi,
Na Đorđa ne vredi trošiti reči, vrhunska igra, pametna i tehnički savršena, kad je to potrebno.
U finalu raspoloženi Davor(kome ja eto, malo tempirah formu) i pobedio je, naravno bolji u tom trenutku.
Još jednom se zahvaljujem svim učesnicima i svim navijačima, na turniru i ovde na forumu, pa do sledećeg viđenja, svi se nadamo, uskoro.
Petar Lukić