Dobri mecevi sa youtuba

Generalne teme o stonom tenisu.

Re: Dobri mecevi sa youtuba

Postod ZoranV » 22.04.2013, 19:29

Isa je napisao:znam da nije lepo od mene ali nisam mogao da odolim i ne postavim ovaj snimak :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=KW8JfO595ME
ako zelite na olimpijadu manite se treninga, samo se preselite u Dzibuti :D

ma... ja bi je ipak uzeo za messovite parove...
ZoranV

Pridružio se: 07.05.2011, 17:35
Reket: 120+ gume 230+

What is the point of playing safe shots when you can miss with style

Postod ZoranV » 01.05.2013, 11:54

Congrats to Simon Gauzy on winning the Men's Singles title at the French National Championships this past weekend.
On a less uplifting note for any Adrien Mattenet fans out there; excitement about him playing on "home court" in less than two weeks at the World Championships must undoubtably have been curbed a bit by Adrien shockingly losing in the first round to young Benjamin Brossier (WR 278).
ZoranV

Postod Ray » 01.05.2013, 21:32

Brossier je TT druid?

I u finalu je bilo neizvesno:

Korisnikov avatar
Ray

Pridružio se: 07.01.2012, 17:43

Postod ZoranV » 06.05.2013, 13:47

a sad malo svetskih veterana (DrN, Surbek...)
ZoranV

Postod ZoranV » 06.05.2013, 14:13

otvara se nova sala za stoni tenis u Beogradu...ovo je probni turnir, a do 1. Aprila iduće godine biće pored nje ista za treninge :cool:

(Apelgrin igra ko mator, pardon ko mlad...)
ZoranV

Postod Moso » 06.05.2013, 21:30

ZoranV je napisao:a sad malo svetskih veterana (DrN, Surbek...)

Gledajuci ove svetske veterane pitam se da li su ti ljudi ikada znali da igraju stoni tenis ili se jednostavno u to vreme igrao ovako jadan stoni tenis :cry:
Korisnikov avatar
Moso

Pridružio se: 26.07.2012, 13:49
Reket: drvo : Butterfly Oh Sang Eun
fh: Yasaka Rakza 7 Soft max
bh: Yasaka Rakza 7 Soft max

Postod Jovan » 06.05.2013, 22:45

A da nismo malo preterali sa komentarom? Zamisli ove sadašnje momke-mašine kakvi će biti za tridesetak (i kusur godina), pa će neko gledajući ih tada da postavi isto ovakvo pitanje...
Jovan

Pridružio se: 23.05.2011, 21:13

Postod LucicNS » 07.05.2013, 00:06

Moso je napisao:Gledajuci ove svetske veterane pitam se da li su ti ljudi ikada znali da igraju stoni tenis ili se jednostavno u to vreme igrao ovako jadan stoni tenis :cry:

Pre koju godinu je Dragutin Surbek sa takvim stilom igre koji si imao prilike da vidis na tom snimku (nazvao si ga jadnim, jel?), imao 0 (NULA) poraza u ligi dok je igrao za Vukovar.

To je bilo POSLE onog snimka koji si komentarisao.

Uzgred, imao sam tu cast i priliku da odigram 2 zvanicna meca sa Ilijom Lupuleskuom ove sezone. kad gledas sa strane, deluje kao da nije neka razlika u kvalitetu.
Kad stanes za sto, i samo i iskljucivo tek tada, osetis koje su to rotacije, shvatis da se sve lopte vracaju kao da je zid sa druge strane, a nemas jasnu sliku ni
sta da uradis. Tri puta obidjes oko stola za par minuta, pruzis ruku i prosto te sramota i da mu cestitas jer imas osecaj da nema sta ni da mu cestitas. A na moju travu
je reagovao kao da sam imao najnormalniju gumu. Nisam ja video da je on ista drugacije odigravao. Moj stil igre nije tako rasprostranjen, a nisam se mogao otrgnuti utisku
da igra kao da je dva meseca samo protiv takvog stila igre igrao. Isto tako izgledam i ja kad igram sa pocetnikom stoni tenis. Sve mislis tu smo negde, a istina je sasvim drugacija.

Cenim da ga ni u super ligi ne moze niko dobiti. Mozda koji set, ako igra opusteno, kako je igrao protiv mene. Ako malo savije kolena, nema tu ni seta ni za koga.

(jos me je postedeo ozbiljnih servisa! svega par puta cisto da vidim da nema potrebe ni da se ponadam. znas ono kad ti se loptica odbije od gume od pod uglovima manjim od 15 stepeni)

p.s. a kao juce se secam sta mi je Sale Karakasevic jednom prilikom rekao:
"Alo bre, svetski igrac iz top50, sadasnji ili pre 20 godina, je nesto sto ti mozes da dobijes samo kad on zazmuri dok igra. To nije sport kojim se ti bavis. To je nesto sasvim drugo." - I bio je u pravu...
LucicNS

Pridružio se: 01.08.2011, 21:08
Reket: Drvo: TTS Tesla OFF++
FH: Butterfly Tenergy 05 max
BH: Donic Pirahna 0X

Postod Moso » 07.05.2013, 08:37

@LucicNS

Nisam Surbeka nazvao jadnim vec sam stoni tenis iz tog doba komentarisao kao jadan u odnosu na danasnji stoni tenis koji se igra na svetskom nivou a kada sam to rekao nisam mislio samo na brzinu i snagu kojom danasnji svetski sampioni igraju nego i na tehniku naspram koje potezi Surbeka i ostalih sa snimka "deluju" kao potezi nekog rekreativca pocetnika. To je upravo ono sto me je iznenadilo jer sam mislio da su pravilni potezi u stonom tenisu nesto sto je ustaljeno vec decenijama.

P.S. Namerno sam ono "deluju" satvio pod navodnicima jer su to svakako udarci sa puno rotacije ali da su pravilni nisam bas siguran jer da jesu, onda bi ih i Ma Long izvodio tako.
Korisnikov avatar
Moso

Pridružio se: 26.07.2012, 13:49
Reket: drvo : Butterfly Oh Sang Eun
fh: Yasaka Rakza 7 Soft max
bh: Yasaka Rakza 7 Soft max

Postod jbgwtf » 07.05.2013, 10:34

ne mogu da se uporede 2 stila igre tek tako i da se kaze da je tehnika nepravilna -cak je i ne bitno jer loptica pada na sto... svi oni od silnih partija i treniranja su pronasli neki efektivan nacin - neke kombinacije kako mogu da osvajaju lako poene i to primenjuju...
sad se igra monotoni brzi stoni tenis(koji se lakse i brze uci), gde svako pokusava sto jace da udari, zato kad igras i neko ti povuce rotirani spin ti ga gledas i ne znas sta da mu radis i na kraju ga posaljes 3m preko stola, a ako to radi konstantno, s lakocom dobija mec..
STK Luznica - Babusnica
Korisnikov avatar
jbgwtf

Pridružio se: 07.12.2011, 06:06
Reket: TB Alc
fh: Tenergy 05
bh: Tenergy 80fx 1.9

PrethodniSledeća

Povratak na Opšte teme