Uskršnji turnir u Kruševcu

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Uskršnji turnir u Kruševcu

Postod Milan » 30.04.2013, 09:33

milantra je napisao:Ovu sliku sam skinuo sa Milanovog facebooka. Nadam se da Milan nema ništa protiv.

:good: :good: :good:
Hello stonoteniseri :)
Milan

Pridružio se: 16.06.2012, 16:10

Postod ivan » 30.04.2013, 09:50

Clanovi foruma su znaci uzeli veliki broj odlicja, Nidza Tintor, Milan, Kramer i Vasilije Miletic. Svaka cast i samo tako nastavite!
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod Milan » 30.04.2013, 11:33

ivan je napisao:Clanovi foruma su znaci uzeli veliki broj odlicja, Nidza Tintor, Milan, Kramer i Vasilije Miletic. Svaka cast i samo tako nastavite!

+ moravac (1. mesto rekreativci), pedjali (3. mesto dubl) i vladapn (2. mesto dubl) :thumbsup:
Milan

Postod ivan » 30.04.2013, 11:55

Bravo i za njih onda, ko ce vas sve popamtiti... :D
A i ja sam jedan od zaboravnijih ljudi na svetu.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Postod milantra » 30.04.2013, 21:58

ivan je napisao:Bravo i za njih onda, ko ce vas sve popamtiti... :D

Pozdrav Ivane,
Zamolio bih te da se potrudiš a i ostali zainteresovani forumaši iz Beograda da ne zaboravite na Vidovdanski turnir krajenm juna. :wave:
Korisnikov avatar
milantra

Pridružio se: 26.07.2012, 07:12

Postod pedjali » 01.05.2013, 01:47

Wehoooo!!!! Pored moje medalje u dublu moram da se pohvalim sa dva zlata koja su osvojile devojčice iz mog kluba STK NAPAD :)
pedjali

Pridružio se: 07.08.2011, 19:20
Reket: BTY Innerforce ALC (fl)
FH:BTY T80 2.1mm
BH:BTY T80 2.1mm

Postod ivan » 01.05.2013, 23:23

milantra je napisao:

Pozdrav Ivane,
Zamolio bih te da se potrudiš a i ostali zainteresovani forumaši iz Beograda da ne zaboravite na Vidovdanski turnir krajenm juna. :wave:

Ma slabo ja putujem na turnire van bg-a, bar dok ne naucim da igram. A sto ne bi ste vas par forumasa dosli u bg na neki od nasih redovnih subotnjih turnira?
ivan

Postod Milan » 02.05.2013, 14:53

ivan je napisao:Ma slabo ja putujem na turnire van bg-a, bar dok ne naucim da igram. A sto ne bi ste vas par forumasa dosli u bg na neki od nasih redovnih subotnjih turnira?

Ja planiram da vas posetim za leto, jer ću biti u Beogradu dve-tri nedelje... :)
Milan

Postod ivan » 02.05.2013, 20:18

Super, bice nam velika cast da ugostimo juniorskog prvaka Krusevca. Pocinjemo sa intenzivnim treninzima odma' !
Naigraces se u svakom slucaju.
ivan

Postod milantra » 02.05.2013, 23:30

ivan je napisao:
milantra je napisao:

Pozdrav Ivane,

Ma slabo ja putujem na turnire van bg-a, bar dok ne naucim da igram. A sto ne bi ste vas par forumasa dosli u bg na neki od nasih redovnih subotnjih turnira?

Nikad ne reci nikad što se tiče tvojih gostovanja na turnirima van Beograda. Samo se ti odluči da dođeš već na Vidovdanski, bez obzira kako igraš. Imam obećanja Miloša Kramaršiča i Davora Tintora da će se potruditi da dođu tada, pa eto prilike da se svi zajedno pojavite. Bilo bi nam zaista drago da Vas ugostimo.Važno je da se družimo i razmenjujemo iskustva. Što se tiče nekog našeg dolaska u Beograd, možemo da se dogovorimo. Videću sa svojim prijateljima pa da dođemo. Javićemo se. Pozdrav iz Kruševca. :wave:
Korisnikov avatar
milantra

Pridružio se: 26.07.2012, 07:12

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja