milantra je napisao:Ovu sliku sam skinuo sa Milanovog facebooka. Nadam se da Milan nema ništa protiv.

milantra je napisao:Ovu sliku sam skinuo sa Milanovog facebooka. Nadam se da Milan nema ništa protiv.

ivan je napisao:Clanovi foruma su znaci uzeli veliki broj odlicja, Nidza Tintor, Milan, Kramer i Vasilije Miletic. Svaka cast i samo tako nastavite!

ivan je napisao:Bravo i za njih onda, ko ce vas sve popamtiti...
A i ja sam jedan od zaboravnijih ljudi na svetu.

milantra je napisao:ivan je napisao:Bravo i za njih onda, ko ce vas sve popamtiti...
Pozdrav Ivane,
Zamolio bih te da se potrudiš a i ostali zainteresovani forumaši iz Beograda da ne zaboravite na Vidovdanski turnir krajenm juna.
ivan je napisao:Ma slabo ja putujem na turnire van bg-a, bar dok ne naucim da igram. A sto ne bi ste vas par forumasa dosli u bg na neki od nasih redovnih subotnjih turnira?

ivan je napisao:milantra je napisao:ivan je napisao:Bravo i za njih onda, ko ce vas sve popamtiti...
Pozdrav Ivane,
Zamolio bih te da se potrudiš a i ostali zainteresovani forumaši iz Beograda da ne zaboravite na Vidovdanski turnir krajenm juna.
Ma slabo ja putujem na turnire van bg-a, bar dok ne naucim da igram. A sto ne bi ste vas par forumasa dosli u bg na neki od nasih redovnih subotnjih turnira?

Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 12 gostiju