Uskršnji turnir u Kruševcu

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Uskršnji turnir u Kruševcu

Postod ZoranV » 29.04.2013, 08:08

Miloše, ja sam mislio da si ti ć a ono ispade č ...svaka čast tebi i Nikoli!
ZoranV

Pridružio se: 07.05.2011, 17:35
Reket: 120+ gume 230+

What is the point of playing safe shots when you can miss with style

Postod milantra » 29.04.2013, 13:44

Evo i mene kao jednog od organizatora turnira. Hteo bih prvo da se zahvalim svim učesnicima na odzivu, a pobednicima da čestitam sa željom da se ponovo družimo na predstojećem Vidovdanskom turniru krajem juna. Mi smo se kao domaćini potrudili da se svi učesnici turnira osećaju prijatno i da im ovaj turnir ostane u lepom sećanju. Verujem da smo u tome uspeli. Što se tiče turnira na njemu je učestvovalo preko 100 takmičara iz raznih gradova (Beograd, Niš, Kragujevac, Paraćin, Aranđelovac, Lešak, Leposavić, Ćićevac, župski Aleksandrovac, Vrnjačka banja i Kruševac). Turnir je protekao u najboljem redu, što je najvažnije bez povreda, uz korektno sportsko ponašanje svih učesnika turnira. Na neki način turnir je bio i međunarodni, pošto je na njemu učestvovao i Kinez Ćiu Hak Win u veteranskoj konkurenciji. Bio je prava atrakcija za sve nas, a posebno za decu. Završivši takmičenje u svojoj grupi (nije prošao dalje zbog lošijeg set količnika), odigrao je puno revijalnih mečeva sa svakim ko je poželeo da igra sa njim. Bilo je pravo zadovoljstvo gledati sve to. Posebno bih istakao ekipu iz Beograda ("četu malu, ali odabranu"), gospodina Miloša Kramaršiča i njegovu suprugu, gospodina davora Tintora i njegovog simpatičnog sina Tintor Nikolu. Ljudi su se rado odazvali našem pozivu i verujem da nose lepe utiske.
A evo i rezultata turnira:

Mlađi kadeti
1. Spasojević Dušan - STK "Goč" - Vrnjačka banja
Korisnikov avatar
milantra

Pridružio se: 26.07.2012, 07:12

Postod davortintor » 29.04.2013, 14:16

Organizacija turnira je bila veoma dobra . Moram da istaknem zavidan broj učesnika u mladjim kategorijama . Našu malu ekipu iz Beograda domaćini su primili i ugostili izuzetno prijatno i korektno , a isto tako toplo su nas prihvatili i ostali učesnici ove priredbe i ovom prilikom im se zahvaljujem na gostoprimstvu i pažnji. Čestitke svim osvajačima medalja. Konkurencija u seniorskoj kategoriji je bila veoma jaka tako da ja nisam uspeo da ostvarim plasman na glavnu tablu , ali mislim da sam prikazao kvalitetnu igru i da sam opravdao očekivanja organizatora. Moram da pohvalim Miloša i Nikolu koji su ostvarili zavidne rezultate. Posebno bih istakao meč polufinala mladjih kadeta izmedju Tintora i Spasojevića koji je obilovao atraktivnim potezima uz dosta odigranih dugih spin na spin poenima što je za mladje kadete veliki uspeh. Ipak na kraju je presudilo veće iskustvo Spasojevića kada je uspeo da dobije treći set u kome je bio u velikom zaostatku u poenima. Ovom prilikom čestitam i STK-u Goč jer su njihova dva mladja kadeta uzela zlatnu i srebrnu medalju.
davortintor

Pridružio se: 11.05.2012, 11:51
Reket: Drvo : Yasaka Ma Lin Carbon soft
Gume : Fh - Yasaka mark V soft 2 mm crvena
Bkh - Yasaka rakza X soft 2,2 mm crna

Postod ZoranV » 29.04.2013, 19:36

Pa sad je red na Beogragski uskrsnji turnir, za sve, bez kategorija...
ZoranV

Pridružio se: 07.05.2011, 17:35
Reket: 120+ gume 230+

What is the point of playing safe shots when you can miss with style

Postod milantra » 29.04.2013, 21:26

Milan je napisao:Da prenesem moje utiske! :D

Turnir je bio dobro organizovan, Kruševljani tradicionalno dobri domaćini. :) Konkurencija je bila u mlađim kategorijama slabija, ali je, pored juniorske i konkurencije rekreativaca, seniorska kategorija bila izuzetno zanimljiva sa puno dobrih mečeva. Moram da se pohvalim da sam u juniorskoj konkurenciji bio 1., u dublu 4. i u delu za apsolutnog pobednika 2. :yahoo: Kod seniora je trijmufovao Vasilije Miletić (SFS Borac Paraćin) a u finalu je igrao sa Goranom Petrovićem iz Niša (RSTK Palilula). Rezultat je bio 3-2, meč izuzetno neizvestan, Petrović vodio 2-0 i izgubio. U finalu dublova igrali su Goran Petrović i Dragan Đorđević (RSTK Palilula) protiv Vladana Mitrovića (SFS Borac Paraćin) i Davida Marinkovića (Kruševac). Bilo je 3-0 za Nišlije...

Ostale mečeve sam pratio tu i tamo, ali ne mogu da se setim svih rezultata da bi ih ispisao ovde...

Na turniru je bio i Davor Tintor sa sinom (znam da ovo interesuje većinu forumaša :D). U dublu su ispali u 1/4 finalu, Nikola Tintor je bio 3. u kadetima, a Davor nije prošao veoma tešku grupu (Goran Petrović (Niš) i Vladan Mitrović (Paraćin)).

Ko je bio neka prenese svoje utiske, milantra će vam najverovatnije preneti sve rezultate uskoro, pozdrav! :clapping: :wave:

Slika
Korisnikov avatar
milantra

Postod milantra » 29.04.2013, 21:35

Ovu sliku sam skinuo sa Milanovog facebooka. Nadam se da Milan nema ništa protiv. Hteo sam samo da prikažem delić atmosfere sa turnira. Ovo je jedna od mnogih slika kada je Kinez ispunio želje prisutnih da na ovaj način zabeleže ovaj dan. U pozadini se vidi naš dragi prijatelj Davor Tintor. Pozdrav i vidimo se na Vidovdanskom turniru, koji će se možda održati u Hali sportova.
P.S.
Milane, ako imaš još neku sliku sa turnira zamolio bih te da je postaviš ovde. Veliki pozdrav tebi i tvojim klupskim drugovima.
Korisnikov avatar
milantra

Postod milantra » 29.04.2013, 21:56

milantra je napisao:Evo i mene kao jednog od organizatora turnira. Hteo bih prvo da se zahvalim svim učesnicima na odzivu, a pobednicima da čestitam sa željom da se ponovo družimo na predstojećem Vidovdanskom turniru krajem juna. Mi smo se kao domaćini potrudili da se svi učesnici turnira osećaju prijatno i da im ovaj turnir ostane u lepom sećanju. Verujem da smo u tome uspeli. Što se tiče turnira na njemu je učestvovalo preko 100 takmičara iz raznih gradova (Beograd, Niš, Kragujevac, Paraćin, Aranđelovac, Lešak, Leposavić, Ćićevac, župski Aleksandrovac, Vrnjačka banja i Kruševac). Turnir je protekao u najboljem redu, što je najvažnije bez povreda, uz korektno sportsko ponašanje svih učesnika turnira. Na neki način turnir je bio i međunarodni, pošto je na njemu učestvovao i Kinez Ćiu Hak Win u veteranskoj konkurenciji. Bio je prava atrakcija za sve nas, a posebno za decu. Završivši takmičenje u svojoj grupi (nije prošao dalje zbog lošijeg set količnika), odigrao je puno revijalnih mečeva sa svakim ko je poželeo da igra sa njim. Bilo je pravo zadovoljstvo gledati sve to. Posebno bih istakao ekipu iz Beograda ("četu malu, ali odabranu"), gospodina Miloša Kramaršiča i njegovu suprugu, gospodina davora Tintora i njegovog simpatičnog sina Tintor Nikolu. Ljudi su se rado odazvali našem pozivu i verujem da nose lepe utiske.
A evo i rezultata turnira:

Mlađi kadeti
1. Spasojević Dušan - STK "Goč" - Vrnjačka banja

Izvinjavam se zbog nepotpunih rezultata sa tutnira. Ceo dan sam imao problema sa postavljanjem teksta. Nekoliko puta sam pokušavao, ali mi na kraju sve obriše. ne znam zbog čega. Zato sada koristim priliku da objavim konačne rezultate:
Mlađi kadeti
1. Spasojević Dušan - "Goč" Vrnjačka banja
2. Rakić Aleksa - "Goč" Vrnjačka banja
3. Tintor Nikola - Beograd
Mlađe kadetkinje
1. Vujinović Saška - STK "Napad" Kruševac
2. Marković Marina - STK "Kruševac"
3. Bićanin Aleksandra - Jasika
Kadeti
1. Čolović Vladimir - STK "Lešak"
2. Vujić Marko - STK "Ćićevac"
3. Milošević Dalibor - STK "Kruševac"
Kadetkinje
1. Kovačević Marijana - STK "Napad" Kruševac
2. Panić Anđela - Jasika
3. Nikolić Marijana - Jasika
Juniori
1. Mirković Milan - STK "Ćićevac" (Simpatični dečko sa slike u društvu Kineza)
2. Petrović Jovica - STK"Lešak"
3. Ilić Mihajlo - STK "Leposavić"
Juniorke
1. Miletić Jelena - STK "Goč" Vrnjačka banja
2. Simović Jelica - STK "Radnički" Kragujevac
3. Milić Milica - STK "Kruševac"
Seniori
1. Miletić Vasilije - STK "SFS Borac" Paraćin
2. Petrović Goran - RSTK "Palilula" Niš
3. Marinković David - STK "Kruševac"
Rekreativci
1. Petrović Boban - Kruševac
2. Stajić Darko - Ćićevac
3. Živković Igor - Niš
Veterani
1. Simović Miroljub - Kragujevac
2. Kramaršič Miloš - Beograd
3. Radišić Vasilije - Aranđelovac
Dublovi
1. Petrović Goran - Đorđević Dragan - RSTK "Palilula" Niš
2. Mitrović Vladan (SFS Borac" Paraćin) - Marinković David (STK "Kruševac")
3. Lisinac Peđa (STK "Napad" Kruševac) - Miletić Vasilije (SFS "Borac" Paraćin)

Apsolutni pobednik Uskršnjeg turnira "Kruševac 2013" je Miletić Vasilije - SFS "Borac" Paraćin
Čestitamo pobednicima. Pozdrav iz Kruševca.
Korisnikov avatar
milantra

Postod jbgwtf » 30.04.2013, 00:59

kakav propust :D
Petrovic Boban - Krusevac - Stk Goc 7:9 -ucinak ove sezone
Stajic Darko - Cicevac - Stk Cicevac 7:4 - ucinak ove sezone
Zivkovi Igor - Nis - Stk Stoni 2:5 ucinak ove sezone
ni 1 nije rekreativac , svi imaju ove sezone igrane takmicarske meceve...
STK Luznica - Babusnica
Korisnikov avatar
jbgwtf

Pridružio se: 07.12.2011, 06:06
Reket: TB Alc
fh: Tenergy 05
bh: Tenergy 80fx 1.9

Postod milantra » 30.04.2013, 07:45

jbgwtf je napisao:kakav propust :D
Petrovic Boban - Krusevac - Stk Goc 7:9 -ucinak ove sezone
Stajic Darko - Cicevac - Stk Cicevac 7:4 - ucinak ove sezone
Zivkovi Igor - Nis - Stk Stoni 2:5 ucinak ove sezone
ni 1 nije rekreativac , svi imaju ove sezone igrane takmicarske meceve...

Poštovani kolega,
Do 20.04.2013. kada se završila takmičarska sezona 2012/13 Regionalne lige grupa zapad Petrović Boban i Stajić Darko bili su aktivni i registrovani igrači u navedenim klubovima. Nakon toga obojica su se povukli iz aktivnog igranja i prešli su u kategoriju rekreativaca. Što se tiče Živković Igora prijavljen je u kategoriju rekreativaca od naših dragih prijatelja iz RSTK "Palilula" Niš. Nisam znao da je aktivni i registrovani igrač, ali organizator takmičenja ima pravo na pojedine izmene u sistemu takmičenja, a pogotovu kada su u pitanju ljudi koji se redovno odazivaju na naše pozive. Isto tako bi bilo i za Vas samo da ste došli. Ali Vi nikako da dođete i da nas ispoštujete.Udostojite nas za Vidovdanski turnir i stvar će biti rešena.Pozdrav iz Kruševca. :wave: :hello:
Korisnikov avatar
milantra

Postod Milan » 30.04.2013, 09:31

Meč za apsolutnog pobednika turnira (V. Miletić i ja)
Slika

S leva na desno - Živković Igor (Niš), predsednik STK ''Kruševac'' Srbobran Mitić (Dasa četnik), Kinez i Darko Stajić (Ćićevac)
Slika

Finale juniora
Slika

P.S. Nemam mnogo slika ostalih igrača i dodela jer je drugar koji je slikao uglavnom slikao moje klupske drugove i mene...
Pozdrav svima! :)
Hello stonoteniseri :)
Milan

Pridružio se: 16.06.2012, 16:10

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja