Milan je napisao:Da prenesem moje utiske!
Turnir je bio dobro organizovan, Kruševljani tradicionalno dobri domaćini.Konkurencija je bila u mlađim kategorijama slabija, ali je, pored juniorske i konkurencije rekreativaca, seniorska kategorija bila izuzetno zanimljiva sa puno dobrih mečeva. Moram da se pohvalim da sam u juniorskoj konkurenciji bio 1., u dublu 4. i u delu za apsolutnog pobednika 2.
Kod seniora je trijmufovao Vasilije Miletić (SFS Borac Paraćin) a u finalu je igrao sa Goranom Petrovićem iz Niša (RSTK Palilula). Rezultat je bio 3-2, meč izuzetno neizvestan, Petrović vodio 2-0 i izgubio. U finalu dublova igrali su Goran Petrović i Dragan Đorđević (RSTK Palilula) protiv Vladana Mitrovića (SFS Borac Paraćin) i Davida Marinkovića (Kruševac). Bilo je 3-0 za Nišlije...
Ostale mečeve sam pratio tu i tamo, ali ne mogu da se setim svih rezultata da bi ih ispisao ovde...
Na turniru je bio i Davor Tintor sa sinom (znam da ovo interesuje većinu forumaša). U dublu su ispali u 1/4 finalu, Nikola Tintor je bio 3. u kadetima, a Davor nije prošao veoma tešku grupu (Goran Petrović (Niš) i Vladan Mitrović (Paraćin)).
Ko je bio neka prenese svoje utiske, milantra će vam najverovatnije preneti sve rezultate uskoro, pozdrav!![]()

milantra je napisao:Evo i mene kao jednog od organizatora turnira. Hteo bih prvo da se zahvalim svim učesnicima na odzivu, a pobednicima da čestitam sa željom da se ponovo družimo na predstojećem Vidovdanskom turniru krajem juna. Mi smo se kao domaćini potrudili da se svi učesnici turnira osećaju prijatno i da im ovaj turnir ostane u lepom sećanju. Verujem da smo u tome uspeli. Što se tiče turnira na njemu je učestvovalo preko 100 takmičara iz raznih gradova (Beograd, Niš, Kragujevac, Paraćin, Aranđelovac, Lešak, Leposavić, Ćićevac, župski Aleksandrovac, Vrnjačka banja i Kruševac). Turnir je protekao u najboljem redu, što je najvažnije bez povreda, uz korektno sportsko ponašanje svih učesnika turnira. Na neki način turnir je bio i međunarodni, pošto je na njemu učestvovao i Kinez Ćiu Hak Win u veteranskoj konkurenciji. Bio je prava atrakcija za sve nas, a posebno za decu. Završivši takmičenje u svojoj grupi (nije prošao dalje zbog lošijeg set količnika), odigrao je puno revijalnih mečeva sa svakim ko je poželeo da igra sa njim. Bilo je pravo zadovoljstvo gledati sve to. Posebno bih istakao ekipu iz Beograda ("četu malu, ali odabranu"), gospodina Miloša Kramaršiča i njegovu suprugu, gospodina davora Tintora i njegovog simpatičnog sina Tintor Nikolu. Ljudi su se rado odazvali našem pozivu i verujem da nose lepe utiske.
A evo i rezultata turnira:
Mlađi kadeti
1. Spasojević Dušan - STK "Goč" - Vrnjačka banja

jbgwtf je napisao:kakav propust
Petrovic Boban - Krusevac - Stk Goc 7:9 -ucinak ove sezone
Stajic Darko - Cicevac - Stk Cicevac 7:4 - ucinak ove sezone
Zivkovi Igor - Nis - Stk Stoni 2:5 ucinak ove sezone
ni 1 nije rekreativac , svi imaju ove sezone igrane takmicarske meceve...

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gostiju