Spin na spin liga - turnir dublova

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Spin na spin liga - turnir dublova

Postod ivan » 22.04.2013, 10:06

gimi je napisao:
ivan je napisao:Za petak 26.4.2013 je predvidjen turnir dublova. Igralo bi se po grupama, kao na subotnjem turniru, recimo 4 grupe po 4 (ili 5, ako se skupi toliko ljudi), pa 4 najbolja idu dalje na glavni zreb. Nosioci se odredjuju prema broju pobeda dubla u ligi, pa se izvlace na svaka 4 ko ce u koju grupu. Dublovi da budu iz iste ekipe, osim u slucaju da ima neparan broj igraca iz ekipe zainteresovan za ovaj turnir, tada i neparni nek se prijavi a ja cu mu odrediti s kim da igra, verovatno po rejtingu, najbolji od neparnih sa najlosijim ili nesto slicno. Pokusavam da kazem da ne mogu recimo Britka i Ljuba da budu dubl.

Kotizacija 600 din po dublu, pola u nagradni fond, u koji ide i polovina para od kazni (druga polovina ide za pojedinacni turnir). Prva dva dubla dele fondic u standardnom odnosu 63:37 :D , a ako kojim slucajem bude 20 dublova, onda moze i treci da dobije nesto.

Bilo bi dobro da kapiteni prijave dublove, da bih znao da li uopste ima dovoljno zainteresovanih. Ako ne bude bar 8 dublova, onda da ne pravimo uopste. Neki su mi vec rekli u petak da hoce da igraju, ali ajde nek se prijave svi zainteresovani na ovu temu recimo do utorka 25.4.2013. Moze i odma, da znamo sto pre na cemu smo.

Ivane, a da otvoris mozda posebnu temu za ovo?

...voleo bih da prvo vidim koliko ce biti dublova, ali racunajte da smo prijavljeni Andrej i ja.

Cini se da svi cekaju da vide koliko ce biti dublova :) Uvek se mozete prijaviti pa ako nas ne bude dovoljno necemo ni igrati.
Iz moje ekipe igramo Deki Tadic i ja.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Re: Spin na spin liga - turnir dublova

Postod Francuz » 23.04.2013, 22:41

Za nindze nastupicemo Aca Spiner i ja :)
Korisnikov avatar
Francuz

Pridružio se: 18.11.2011, 16:58
Reket: FH: Tenergy 05FX max
BH: Tenergy 05FX max
Blade: Inneforce ALC

Sve regularno :)

Postod ivan » 24.04.2013, 09:27

Posto nema dovoljno zainteresovanih, nista od turnira.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod Francuz » 24.04.2013, 13:00

znaci turnir otkazan ? ni 8 dublova nisu se prijavili ... ?? Gde su ti koji su kukali kako im je Dubl mnogo vazan i koji su se zalozili da se igra na pola meca ... ??
Korisnikov avatar
Francuz

Pridružio se: 18.11.2011, 16:58
Reket: FH: Tenergy 05FX max
BH: Tenergy 05FX max
Blade: Inneforce ALC

Sve regularno :)

Postod davortintor » 24.04.2013, 14:36

Uopšte nisam iznenadjen što je otkazan turnir dublova. Još pre dve godine( a i dan danas ) sam bio zainteresovan da odredim jedan dan u nedelji za turnir dublova,pa sam hteo da organizujem ligu dublova ali nikada nisam naišao na podršku i naravno nisam imao nikakvo interesovanje za neku takvu akciju. Prosto ne mogu da shvatim da pojedini igrači ne vole i ne žele da igraju dublove. Igranjem dublova samo može da se napreduje u igračkom smislu , a može da bude i mnogo interesantnije i uzbudljivije nego veći broj singlova. Ja bih se prijavio za ovaj turnir dublova , ali sam kažnjen od strane takmičarske komisije zbog nediscipline u poslednjem dvokolu "spin na spin" lige. Ideja za organizovanje lige ili turnira dublova je uvek aktuelna i kada se, i ako se, pojavi dovoljan broj interesenata uvek sam spreman da to sprovedem u delo. Žao mi je što je došlo do otkazivanja ovog turnira jer bi se time , uz uspešno organizovanje pojedinačnog turnira "spin na spin" lige, uspešno završila i zatvorila dobro sprovedena ideja organizovanja ovakve lige. Ne želim da nas uporedjujem sa Novosadskom restlins ligom,ali tamo su sve ovakve ideje i turniri sprovedeni u delo i odradjeni kako treba . Osim pojedinačnog turnira i turnira dublova organizuje se i ekipni kup restlins lige i uvek ima dovoljan broj igrača i ekipa da se to organizuje. Ponavljam još jednom da je šteta što nema turnira dublova. To će možda biti jedina mrlja na inače veoma dobro organizovanom ekipnom takmičarskom delu "spin na spin" lige. Pozdrav.
davortintor

Pridružio se: 11.05.2012, 11:51
Reket: Drvo : Yasaka Ma Lin Carbon soft
Gume : Fh - Yasaka mark V soft 2 mm crvena
Bkh - Yasaka rakza X soft 2,2 mm crna

Postod davortintor » 24.04.2013, 14:43

U prethodnom postu zaboravio sam da napišem da bi ispred ekipe " Ženska momčad" učestvovao dubl u sastavu Hrnjak Petar-Popović Saša.
davortintor

Pridružio se: 11.05.2012, 11:51
Reket: Drvo : Yasaka Ma Lin Carbon soft
Gume : Fh - Yasaka mark V soft 2 mm crvena
Bkh - Yasaka rakza X soft 2,2 mm crna

Postod misirac » 24.04.2013, 15:39

To je bas "Zenska momcad". :)
misirac

Pridružio se: 07.07.2011, 17:28

Postod phrnjak » 24.04.2013, 15:52

Što da ne? Uzmem periku i uz malo mašte i puno depilacije...
Najbolji način da povratite vaš novac je da ga potopite u flašu viskija.
Korisnikov avatar
phrnjak

Pridružio se: 17.04.2011, 22:21
Reket: penhold KongLiHui, tenergy 05 max, palio.

Postod scvlada » 24.04.2013, 21:51

Post od davortintor » 24.04.2013, 15:43
U prethodnom postu zaboravio sam da napišem da bi ispred ekipe " Ženska momčad" učestvovao dubl u sastavu Hrnjak Petar-Popović Saša.

Znači igrao bi slabiji dubl :yahoo:
scvlada

Pridružio se: 28.03.2011, 16:12
Reket: TBS

Postod Sale » 24.04.2013, 22:54

ivan je napisao:Posto nema dovoljno zainteresovanih, nista od turnira.

Molim za odlaganje odlaganja do sutra u vece,za ekipu frendova planiran dubl Petrovic i Milosevic,potvrda ucesca i sastava dubla sutra.Mada bilo ili nebilo turnira verujem da ce mnogi doci kod Davora u petak.pozdrav
Korisnikov avatar
Sale

Pridružio se: 18.02.2011, 00:04
Reket: tbs
bh 05 1.9
fh 05fx 2.1

Sledeća

Povratak na Takmičenja