Ja imam tri set-up.a, kanim se da nešto prodam, a ne prodaju mi se! Realno je da imam barem jedno drvo u rezervi, a ono, kada mi stoji golo, odmah me vuče da nabavim gume! Zaraza je to! Kada bih imao malo više parica, verujem da bih svašta nakupovao... Ne zato što ću igrati sa svim tim, već zato što volim...
najbolje je jedna daska i jedan par gume, ovako te sve vuce nesto da probas s onom drugom daskom , znam kako je imam 4 , a sto je najgore svaka mi se na neki nacin svidja ;(
Butterfly drva sa Arylate carbonom koliko hoćeš... Vade prosek i po ceni i po kvalitetu. Naleteh na sliu sa 4 Michael Maze-a i lupam glavu o zid! Šta li će mu 4?!
P.S. Postoje ljudi koji kupuju mnogo, ali mislim da je ovaj ipak prodavac...
Ne, on nista ne prodaje. U jednoj temi neko je trazio da kupi Butterfly drvo koje nosi naxiv najboljeg vijetnamskog igraca svih vremena (s kraja 70-ih). Naravno da su ga uputili na ovog kolekcionara jer ga on i jos dva-tri clana foruma imaju., medjutim on je rekao da ni jedno drvo, pa ni to ne prodaje i savetovao mu da bude uporan. Inace, mislim da je on neki Vijetnamac koji zivi u Francuskoj, tako nesto. Mene je pored broja drva i retkih drva odusevila njegova kolekcija Darkera.