od ivan » 12.03.2013, 08:37
Kad jedan jako dobar igrac (koji pobedjuje nase reprezentativce, vec sam ga pominjao megde) probao tb5000 sa h3 neo na forhendu, koji sam slucajno imao u torbi, odusevio se i konstatovao da je kombinacija bolja od njegovih reketa (schlager carbon + t05, a imao je i spirit s istim gumama u torbi kojim nije bio zadovoljan, kako rece to je reket za tehnicku igru a ne za snaznu igru sa stola). Za moje tadasnje drvo primorac off- reca da bacim i predjem na tb5000 odmah. Covek ima stil igre blizu stola sa ulazom spinom na svaki dugi pimpl, i preuzimanjem spina sa stola. Cak je s lakocom napadao forhendom i lopte s gornjom rotacijom sto meni recimo ni nakon dva sata igranja s tim reketom nije uspelo, svaka lopta mi isla u mrezu, ali on je i ranije igrao sa h3 pa zna te uglove i tehniku igranja s vrlo tvrdom gumom.
S moje tacke gledista drvo je vrlo zanimljivo, samo igra sto bi se reklo. Samo poturas reket pred loptu on vraca sve. Za blok idealno. Ako nekad naucim da igram preci cu na njega.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people