ivan je napisao:Sta nedostaje organizaciji u Visnjici? Subotom obicno igramo svako sa svakim, ili eventualno u dve grupe po 6-7.
ivan je napisao:Danas je na Davor Openu doslo 10 ljudi pa smo resiliu da igramo svako sa svakim. Naravno cim smo poceli doslao je jos jedan pa smo i njega ubacili, a onda i jos jedan, pa smo igrali po 11 meceva svako. Previse rekao bih, za vecinu nas. Vec nakon pola meceva ledja mi se nekako stisla, verovatno od umora, pa mi pokretljivost bila manja (smatrajmo to novim izgovorom za losu igru). Bili su prisutni: Doktor, Dule Petrovic, Noca, reketas, Antanackovic, Grbic, Milinkovic, cika Toma, ja, ZoranV, Ruzica, Kostur. Nakon iscrpljujucih 11 meceva, po 10 pobeda su imali Noca i Antanackovic, a po 9 reketas i ja. Bilo je tesnih meceva, Noca je pobedio Antanackovica sa 3:2, Antanackovic rekatasa sa 3:2, ja Nocu sa 3:2 (11:9 u petom). Noca je bio prvi zbog pobede u medjusobnom duelu, Antanackovic drugi, Reketas treci, ja cetvrti (dobio me u direktnom duelu). Onda, kao da tih 11 meceva nije bilo dovoljno, resismo da odigramo i razigravanje, prva cetvorica. Ja izgubio od Noce 3:0, Reketas od Antanackovica. U finalu Antanackovic dobio Nocu 3:0, ja Reketasa za trece 3:2. Ima par snimaka pa cu mozda sutra okaciti.
ivan je napisao:dobro, sreda je nesto drugo, pricamo o suboti...? Meni se licno nikad nije svidjala organizacija kod cika Vlade (na stranu losija sale u kojima se igra), jer ako izgubis jedan mec u grupi nemas ni teoretske sanse da budes prvi, odmah ides u grupu od 5-8 mesta.
Post od djordjestanic » 26.06.2011, 00:44
U Novom Sadu postoji sala koja se zove "Pardon".
Tamo se svake subote, več nekoliko godina igraju turniri. Nekad su baš jaki, nekad onako...
Post od djordjestanic » 26.06.2011, 14:49
Na Novom Naselju iliti Bistrica.
Ulica Momčila Tapavice 6,
tel 021 64 96 866
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 12 gostiju