od ivan » 25.06.2011, 21:35
Danas je na Davor Openu doslo 10 ljudi pa smo resiliu da igramo svako sa svakim. Naravno cim smo poceli doslao je jos jedan pa smo i njega ubacili, a onda i jos jedan, pa smo igrali po 11 meceva svako. Previse rekao bih, za vecinu nas. Vec nakon pola meceva ledja mi se nekako stisla, verovatno od umora, pa mi pokretljivost bila manja (smatrajmo to novim izgovorom za losu igru). Bili su prisutni: Doktor, Dule Petrovic, Noca, reketas, Antanackovic, Grbic, Milinkovic, cika Toma, ja, ZoranV, Ruzica, Kostur. Nakon iscrpljujucih 11 meceva, po 10 pobeda su imali Noca i Antanackovic, a po 9 reketas i ja. Bilo je tesnih meceva, Noca je pobedio Antanackovica sa 3:2, Antanackovic rekatasa sa 3:2, ja Nocu sa 3:2 (11:9 u petom). Noca je bio prvi zbog pobede u medjusobnom duelu, Antanackovic drugi, Reketas treci, ja cetvrti (dobio me u direktnom duelu). Onda, kao da tih 11 meceva nije bilo dovoljno, resismo da odigramo i razigravanje, prva cetvorica. Ja izgubio od Noce 3:0, Reketas od Antanackovica. U finalu Antanackovic dobio Nocu 3:0, ja Reketasa za trece 3:2. Ima par snimaka pa cu mozda sutra okaciti.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people