Spin na spin liga - odjeci i reagovanja

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Spin na spin liga - odjeci i reagovanja

Postod ivan » 14.02.2013, 18:26

kolicnik Vignja, kolicnik...razlika je samo pomagalo kad se napamet racuna.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod Veliki Dule » 14.02.2013, 19:14

Podrška za Ivana od ekipe Frendovi. Sva ova pravila su se znala i pre početka lige. Zašto oni kome se ne svidjaju jednostavno nisu pre početka stavili primedbu ili jednostavno odustali od takmičenja.LJudi pa još nije završen ni prvi krug a već je takva tenzija kod ekipa koje pretenduju da uzmu nagrade da to nije normalno.Šta li će biti u mečevima dva- tri kola pre kraja gde se bude odlučivalo o lovi ne smem ni da zamislim. Na čuvenom kolenica kupu gde igra po 150 igrača organizator nije objavio da bazen radi do 18h i dosta ljudi se nije kupalo iako je to platilo niko nije organizatorima ( koji su se izvinuli) nije skinuo glavu.Bože moj pa svi grešimo. Ivan je perfekcionista i pokušava da otkloni sve propuste koje vidjamo na raznim turnirima da bi isti bili bolji.Greši i on ali i ulaže ogromnu energiju da stoni tenis promoviše i dovede na pravi nivo.Nemojmo stalno nešto čangrizati i tražiti dlaku u jajetu(da li je toliki problem popuniti zapisnik valjano). Igrajmo tenis i družimo se i dajte da svako svojim primerom pomogne ovom takmičenju(skupu amatera koji bi da igraju po profi pravilima).Sve vas vole Frendovi.
Veliki Dule

Pridružio se: 31.12.2012, 11:15

Postod gimi » 14.02.2013, 19:34

Hteo bih da pohvalim sve ekipe koje ispravno popunjavaju zapisnik i naglasim da je ekipa DVANDIS oduvek bila za ispravno popunjavanje zapisnika i da smatram da je krajnje neozbiljno ako neko ne popunjava ispravno zapisnik i da kapiteni trebaju da stave potpis samo u ispravno popunjen zapisnik, a da se ne potpisu ako nije ispravno popunjen zapisnik, jer je samo ispravno popunjen zapisnik garant da cemo na kraju lige imati potpuno ispravno popunjene zapisnike.

...nego ljudi, kafana 'Savski Ekspres', zapecene tripice... nesto najbolje na svetu, tako mi ispravo pounjenog zapisnika. :wave:
Korisnikov avatar
gimi

Pridružio se: 13.08.2011, 19:51
Reket: maaa koga boli...

Postod misirac » 15.02.2013, 00:26

Veliki Dule je napisao:Podrška za Ivana od ekipe Frendovi. Sva ova pravila su se znala i pre početka lige. Zašto oni kome se ne svidjaju jednostavno nisu pre početka stavili primedbu ili jednostavno odustali od takmičenja.LJudi pa još nije završen ni prvi krug a već je takva tenzija kod ekipa koje pretenduju da uzmu nagrade da to nije normalno.Šta li će biti u mečevima dva- tri kola pre kraja gde se bude odlučivalo o lovi ne smem ni da zamislim. Na čuvenom kolenica kupu gde igra po 150 igrača organizator nije objavio da bazen radi do 18h i dosta ljudi se nije kupalo iako je to platilo niko nije organizatorima ( koji su se izvinuli) nije skinuo glavu.Bože moj pa svi grešimo. Ivan je perfekcionista i pokušava da otkloni sve propuste koje vidjamo na raznim turnirima da bi isti bili bolji.Greši i on ali i ulaže ogromnu energiju da stoni tenis promoviše i dovede na pravi nivo.Nemojmo stalno nešto čangrizati i tražiti dlaku u jajetu(da li je toliki problem popuniti zapisnik valjano). Igrajmo tenis i družimo se i dajte da svako svojim primerom pomogne ovom takmičenju(skupu amatera koji bi da igraju po profi pravilima).Sve vas vole Frendovi.

Stvarno ne razumem ko dzangriza.Stvarno ne razumem ko dize tenziju od ekipa iz vrha,ako se tu mislilo na ekipu Dvandisa ili PP voleo bih da mi neko objasni :"Sta tu mi nismo uradili sto je fer ili korektno'!Igram stoni-tenis 40-god.i niko mi do sada nije rekao da sam nekorektan,a ako to neko misli neka kaze.Nikada nisam imao problem sa protivnikom oko Brojanja,ponasanja,priznavanja poena-pardona,komentara u sred meca,predavanja meca,zaljenja na uslove,dranje i remecenje koncentracije protivnika na bilo koji nacin.Zapisnik protiv Frendova sam ja pounjavao i ne bih smeo da stavim"ruku u vatru" da je svaki poen po setu tacno upisan ali setovi su tacni i krajnji rezultat je tacan i ko onda trazi dlaku u jajetu.Kapiten potpisujje zapisnik kad je prisutan ,kad nije potpisuje neko iz ekipe.Kako je Vladojica mogao da potpise zapisnik kad proslo kolo nije bio prisutan ili verovatno ima jos primera.Ekipa domacin neka popunjava zapisnik i neka snosi krivicu-konsekvence u koliko isti nije popunjen kompletno ili tacno.
misirac

Pridružio se: 07.07.2011, 17:28

Postod ZoranV » 15.02.2013, 08:14

jA MISLIM DA JE PROBLEM STO POSTOJE DVE RAZLICITE GRUPE EKIPA, JEDNE KOJE SE BORE ZA PRVU NAGRADU I DRUGE KOJI NE MARE ZA TO PA NI MNOGO ZA PRAVILA...
izvinjavam se zbog capslocka ali mi se ne pise ponovo...
ZoranV

Pridružio se: 07.05.2011, 17:35
Reket: 120+ gume 230+

What is the point of playing safe shots when you can miss with style

Postod ivan » 15.02.2013, 11:57

mnogo bre mislite, i to od ranog jutra...
.......
....................
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Postod ZoranV » 15.02.2013, 14:39

ivan je napisao:kolicnik Vignja, kolicnik...razlika je samo pomagalo kad se napamet racuna.

svodi se na isto kad se gleda broj setova i pobeda je uvek isti broj setova (4 ili 3) ali nije isto za broj poena
a i on se racuna prvo razlika pa ako je ista onda kolicnik (pa je 11:9 bolje od 13:11)...

inace ako se pokaze da su sve razlike razlicite ne ide se na kolicnik!
ZoranV

Pridružio se: 07.05.2011, 17:35
Reket: 120+ gume 230+

What is the point of playing safe shots when you can miss with style

Postod ivan » 15.02.2013, 16:11

jao...vidi stvarno...myth busted! ...
ivan

Postod Francuz » 18.02.2013, 09:47

Ivane, i ja smatram da si dobar momak samo malo si se kako kazete ovde u Srbiji "primio" !!

Ja od pocetka postujem tvoj rad i svaki put ga javno pohvalim, ali kad ti meni budes dokazao da ispravno i ravnopravno delis pravdu e onda cu mozda prestati da budem "impulsivan kao sesnaestogodisnjak" ! Nadam se da ces malo da smiris strasti jer ovakav recnik moze samo do gore svadje da dovede.

Inace ja tebe nisam vredjao do sad a ti jesi i to si sada pokazao tvojim recima kao i kad ti ces meni ko se nesportski ponasa i ko je nekorektan igrac.

Ja kad sam igrao stoni tenis i kad sam kako kazes organizovao turnire, verovatno nisi znao ni kako se drzi reket posto predpostavljam da ne igras 15 godina.

Stoni tenis se ne uci preko youtube-a ili video kaseta prijatelju.

Postujem svakog igraca, od onoga ko ne zna da drzi reket do najboljeg i uvek se prilagodim svakome ne zato sto se kurcim nego da bude zanimljiva igra oboma.

Ja nisam kritikovao tvoju organizaciju ako lepo citas, nemoj tako selektivno da biras teme nego sam kritikovao nacin na koji ti sudis i donosis odluke. Sto mislim da imam pravo da radim kao neko ko placa kotizaciju da bi ucestvovao.

Pra primera da te podsetim:
- Rekao si da si opomenuo kapitena mog za moje ponasanje pre nego sto si odlucio da "predlozis kaznu", to nisi uradio.
- Prosli put, izvlacenje stolova na koji cemo da igramo to vece je uradjeno i te kako bez prisustva svih kapitena i ekipa. Trajce sigurno sa dobrom namerom cekao je da budu tu 3 kapitena sto i jeste negde dovoljno da se izvlaci ali opet koja potreba da se to uradi 2h pre meceva kad je to moglo lepo trensparentno da se uradi kad su svi tu i nema price onda. Kad ja tako nesto kazem ispada da sam picajzla a iza svi se zale.
- Igrali smo mec Davor i ja, ambijent je bio na nivou ali kao da smo bili na vasaru ... 130dB garant i najmanje tri puta smo morali da se dernemo da bi kao malo se utisali dok nismo shvatili da nema sanse da ucute malo. Gde su tu organizator, zamenik njegov ili komisija da nesto bar pokusa da uradi?

Jel postoji problem da se zalim na takve stvari a da ti ne budes uvredjen?

Ali konkretno za zapisnike, mi smo prvi zapisnik popunili i potpisali, zasto da nam se ne racuna pobeda?
Drugi zapisnik protiv Banjice, popunjeno i nije potpisano sa obe strane znaci trebalo bi da se odigra ponovo? Inace ja sigurno ne placam da bi me neko non stop kaznjavao onako vaspitacki.

Jos jednom, prestani IVANE da smatras sve licno ! Ako meni nesto smeta kod tebe licno docicu i recicu ti bar toliko muda imam ali ja kad se zalim to radim kod organizatora a ne Ivanu Dobrosavljevicu.
Ti kad mene vredjas onako to ne radis igracu ne ti to radis licno meni.

PS: Ja nisam french boy nego Ivica, moze eventualno francuz.
Korisnikov avatar
Francuz

Pridružio se: 18.11.2011, 16:58
Reket: FH: Tenergy 05FX max
BH: Tenergy 05FX max
Blade: Inneforce ALC

Sve regularno :)

Postod ivan » 18.02.2013, 11:29

Ajde ovako, umem ja da preteram, to je tacno. Bas mi je drago da smo napravili ligu, al kazem ti da bi to opstalo i privuklo ljude, mora da ima koliko toliko dobra pravila inace ce se raspasti ko Zeka liga. Kao sto rekoh, treba gledati siru sliku svega.
Da li sam preterao u slucaju kazni za tebe i Gacica, pa nisam siguran, komisija postoji da stiti igrace od mene, za slucaj da ja preteram. Za sesnaestogodisnjaka sam se salio, vidis smajli valjda ;) , evo jos :D :D :D , no zaboravimo to, izvini, nisam hteo da vredjam, nisam znao da ce biti shvaceno na taj nacin.
Ali umes i ti da budes uporan. Vidis, ti sad insistiras na nekoj formi, kao 'placam kotizaciju, imam prava da se zalim'. To i jeste tacno, ali ako previse idemo u formu gubi se sustina. Jer ja nigde nisam rekao da mora da bude zvanicna opomena pre kazne, ko je bio na sastanku kapitena pre lige zna da smo pricali o kaznama i da sam lepo rekao da ko se bude nesportski ponasao da ce dobiti zabranu igranja dva mecajel vi komunicirate u ekipi? To sto sam vam svima oprostio prvi put to je stvar moje dobre volje, zar ne? Jel pise negde u propozicijama o opomeni pre kazne? Ne pise, pise lepo da je u slucaju nesportskog ponasanja kazna suspenzija igraca. Ali ko je hteo da cita, cak sam i na ovoj temi napisao da trojica imaju opomenu, doduse u formi sale 'pohvale za sportsko ponasanje za Stevica, Gacica i Tintora, nastavite tako i bice i nagrada'. Nisam hteo da idem previse u zvanian ton, al ko je hteo da shvati shvatio je. I eto neko je dobio nagradu, usteda dela kotizacije za dvokolo. Ako sam rekao da sam obavestio Acu a nisam, onda je to ruzno s moje strane, nije lepo lagati. Stvarno ne mogu da se setim da li sam ili nisam, ali 100% sam obavestio bar jednu osobu iz tvoje ekipe, a mozda i vise njih, sad ako Aca tvrdi da nisam njega, a ja da jesam, to je nezgodna situacija i tesko razresiva. Koja tehnicki ne menja nista. A i pre lige sam opomenuo bar nekoliko igraca iz tvoje ekipe da ce biti kazni.
Dalje ako si vec prihvatio moja pravila jer placas kotizaciju i imas prava da se zalis, zar ne mislis onda da bi trebao i da popunis zapisnik do kraja? Na sta se tacno zalis u tom slucaju? Niko nije rekao da ces igrati ponovo, nego da treba da upisete ono sto nedostaje. "Vaspitacka kazna", pa koja je druga svrha kazne osim da se nesto ne ponovi vise? Kakve bi kazne dobio u zvanicnoj ligi? Oprostili bi ti prvi put? Ne bi, nego bi dobio zute i crvene kartone, tj novcane kazne automatski. Gacic zna o tome dosta, posto mu vrlo cesto daju po nekoliko komada.

Ako si se bavio organizacijom, onda si verovatno svestan potrebe o pravilima.
A ovo, 'ja kad sam igrao stoni tenis i kad sam kako kazes organizovao turnire, verovatno nisi znao ni kako se drzi reket posto predpostavljam da ne igras 15 godina.' shvatas da nas ovakav ton vodi u prepirke tipa ciji je veci i ciji je tata jaci. Sad bih mogao da ti dam tacan odgovor 'kad si ti pisao u pelene ja sam dobio prvi reket', ali necu jer ce nas odvesti u pomenute vode. Da si bolji igrac od mene, jesi, i drago mi je sto imam priliku da igram s boljima, ne znam sta drugo da ti kazem.

Za ove nedostatke sto si pomenuo oko proslog kola, apsolutno se slazem da si u pravu, i mislim da bi kapiteni da odvoje 10 minuta pre pocetka sledeceg dvokola da to pretresemo.
Ovo za uvrede dal su igracu ili licnosti, ajde da to ti ja pretresemo sledeci put u 4 oka, posto se ne trudim da vredjam. Isteci ce mi pauza za rucak, ne mogu sad vise da kucam...
ivan

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja