Ajde ovako, umem ja da preteram, to je tacno. Bas mi je drago da smo napravili ligu, al kazem ti da bi to opstalo i privuklo ljude, mora da ima koliko toliko dobra pravila inace ce se raspasti ko Zeka liga. Kao sto rekoh, treba gledati siru sliku svega.
Da li sam preterao u slucaju kazni za tebe i Gacica, pa nisam siguran, komisija postoji da stiti igrace od mene, za slucaj da ja preteram. Za sesnaestogodisnjaka sam se salio, vidis smajli valjda

, evo jos

, no zaboravimo to, izvini, nisam hteo da vredjam, nisam znao da ce biti shvaceno na taj nacin.
Ali umes i ti da budes uporan. Vidis, ti sad insistiras na nekoj formi, kao 'placam kotizaciju, imam prava da se zalim'. To i jeste tacno, ali ako previse idemo u formu gubi se sustina. Jer ja nigde nisam rekao da mora da bude zvanicna opomena pre kazne, ko je bio na sastanku kapitena pre lige zna da smo pricali o kaznama i da sam lepo rekao da ko se bude nesportski ponasao da ce dobiti zabranu igranja dva mecajel vi komunicirate u ekipi? To sto sam vam svima oprostio prvi put to je stvar moje dobre volje, zar ne? Jel pise negde u propozicijama o opomeni pre kazne? Ne pise, pise lepo da je u slucaju nesportskog ponasanja kazna suspenzija igraca. Ali ko je hteo da cita, cak sam i na ovoj temi napisao da trojica imaju opomenu, doduse u formi sale 'pohvale za sportsko ponasanje za Stevica, Gacica i Tintora, nastavite tako i bice i nagrada'. Nisam hteo da idem previse u zvanian ton, al ko je hteo da shvati shvatio je. I eto neko je dobio nagradu, usteda dela kotizacije za dvokolo. Ako sam rekao da sam obavestio Acu a nisam, onda je to ruzno s moje strane, nije lepo lagati. Stvarno ne mogu da se setim da li sam ili nisam, ali 100% sam obavestio bar jednu osobu iz tvoje ekipe, a mozda i vise njih, sad ako Aca tvrdi da nisam njega, a ja da jesam, to je nezgodna situacija i tesko razresiva. Koja tehnicki ne menja nista. A i pre lige sam opomenuo bar nekoliko igraca iz tvoje ekipe da ce biti kazni.
Dalje ako si vec prihvatio moja pravila jer placas kotizaciju i imas prava da se zalis, zar ne mislis onda da bi trebao i da popunis zapisnik do kraja? Na sta se tacno zalis u tom slucaju? Niko nije rekao da ces igrati ponovo, nego da treba da upisete ono sto nedostaje. "Vaspitacka kazna", pa koja je druga svrha kazne osim da se nesto ne ponovi vise? Kakve bi kazne dobio u zvanicnoj ligi? Oprostili bi ti prvi put? Ne bi, nego bi dobio zute i crvene kartone, tj novcane kazne automatski. Gacic zna o tome dosta, posto mu vrlo cesto daju po nekoliko komada.
Ako si se bavio organizacijom, onda si verovatno svestan potrebe o pravilima.
A ovo, 'ja kad sam igrao stoni tenis i kad sam kako kazes organizovao turnire, verovatno nisi znao ni kako se drzi reket posto predpostavljam da ne igras 15 godina.' shvatas da nas ovakav ton vodi u prepirke tipa ciji je veci i ciji je tata jaci. Sad bih mogao da ti dam tacan odgovor 'kad si ti pisao u pelene ja sam dobio prvi reket', ali necu jer ce nas odvesti u pomenute vode. Da si bolji igrac od mene, jesi, i drago mi je sto imam priliku da igram s boljima, ne znam sta drugo da ti kazem.
Za ove nedostatke sto si pomenuo oko proslog kola, apsolutno se slazem da si u pravu, i mislim da bi kapiteni da odvoje 10 minuta pre pocetka sledeceg dvokola da to pretresemo.
Ovo za uvrede dal su igracu ili licnosti, ajde da to ti ja pretresemo sledeci put u 4 oka, posto se ne trudim da vredjam. Isteci ce mi pauza za rucak, ne mogu sad vise da kucam...
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people