A da ga nije onaj Shark ipak tad pobedio, kazu da je odlicno igrao...
ivan je napisao:Ako je neko citao nekad propozicije neke lige mogao je videti kako se odredjuje plasman ekipa. Mec, set i poen kolicnik. Kod nas je realno moguce da dve tri ekipe budu u nekom krugu, i jednostavno pritom postoji sansa da imaju i isto setova, i tad se gledaju poeni. Necu valjda da bacam dinar na kraju da odredim pobednika. Mora unapred da se zna kriterijum, ovde se igra za pare. I zato je upisivanje rezultata neophodno. Potpis kapitena znaci da se slazu sa rezultatom. Ja cu te rezultate uzeti u obzir pri eventualnom racunanju plasmana, tako da pazite sta potpisujete. Odgovornost je obojice kapitena, a ne samo A ili X.
Ja ne mogu da trcim za svakim nakon meca i da molim da se upise rezultat, to je vas deo posla, ja imam svoj deo posla, vi imate vas. Kapiteni su upoznati sa tim na sastanku pre lige, ako neko od igraca to ne zna, to je problem komunikacije u ekipi, a ne moj.
=quote]reketas je napisao:U svakoj oblasti gde je novac u opticaju , pravila moraju da budu ispostovana, da na kraju ne bi ipalo 5+5=7
U tom slicaju svi se hvataju za organizatora sto je mazno lovu i otisao na Ibicu , a za pobednika lige proglasio u stvari treceplasiranog.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gostiju