Bio sam bolestan par dana pa nisam mogao da sedim pred kompom usled visoke temperature. Trajce mi je doneo rezultate.
Pohvaljujem ekipe koje postuju propozicije i popunjavaju zapisnik korektno. A sto se ovih drugih tice...smatram meceve neodigranim, sto sam vec i rekao nakon prvog dvokola u temi za obavestenja.
Mec Banjica - Nindze, nepopunjeni rezultati, fali potpis

- IMG0174A.jpg (58.57 KiB) Pogledano 2788 puta
SSJN - Zenska Momcad, fale rezultati, imena igraca u dublu, potpis

- IMG0175A.jpg (56.79 KiB) Pogledano 2788 puta
Zenska Momcad - Nindze, nepotpisan zapisnik

- IMG0176A.jpg (61.63 KiB) Pogledano 2788 puta
Posto su i ekipe clanova takmicarske komisije ukljucene, nece biti glasanja, nego cu ja odrediti simbolicnu kaznu, u slucaju da ekipe zele da se mecevi priznaju kao odigrani, 200 din po svakom od ovih meceva, a ucesnici meceva nek se sami dogovore o odnosu uplata, meni je svejedno. Nakon uplate popunite nedostajuce rezultate i potpisite zapisnik i mec ce se smatrati odigranim. Pare idu u nagradni fond za turnir.
I ovaj je zanimljiv:

- IMG0183A.jpg (48.55 KiB) Pogledano 2788 puta
Prosto neverovatno kako ekipa PP uvek sve meceve igra na 11:9, tako je bilo i u proslom dvokolu. U prvom kolu nije bilo tako, tad nisu upisali ni jedan rezultat. Posto ne mogu da stojim pored i vodim im zapisnik, u slucaju da uvek igraju tako a znamo da pobedjuju, to je poigravanje sa protivnikom onda, ko macka s misem, sto bas i nije fer. A ako nije tacno, onda je nezainteresovanost. Kad tome dodam unosenje nepostojeceg meca Stankovic - Britka od proslog dvokola, to jos vise lici na nezainteresovanost. Moram da razmislim malo sta cu s ovim, sad je vec kasno, a i gladan sam...
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people