pozz
pozzsanja je napisao:Nisam sto godina igrala neki turnir, pa ako moze neko da mi kaze koliko igraca obicno bude u grupi i koliko ih ide na glavnu tablu???? Mnogo toga lepog sam cula o ovom turniru i stvarno jedva cekam nedeljupozz
Francuz je napisao:sanja je napisao:Nisam sto godina igrala neki turnir, pa ako moze neko da mi kaze koliko igraca obicno bude u grupi i koliko ih ide na glavnu tablu???? Mnogo toga lepog sam cula o ovom turniru i stvarno jedva cekam nedeljupozz
Ne brini Sanja, grupe su minimum po 3 igraca i znajuci kako igras i kakvi igraci dolaze trebala bi po meni da prodjes grupe u obe kategorije, ma da u apsolutnoj sve zavisi na kog naletis.
Veceras ocekujem lepe partije na derbiju kola
pozzsanja je napisao:Nisam sto godina igrala neki turnir, pa ako moze neko da mi kaze koliko igraca obicno bude u grupi i koliko ih ide na glavnu tablu???? Mnogo toga lepog sam cula o ovom turniru i stvarno jedva cekam nedeljupozz
Dejan Zeremski je napisao:sanja je napisao:Nisam sto godina igrala neki turnir, pa ako moze neko da mi kaze koliko igraca obicno bude u grupi i koliko ih ide na glavnu tablu???? Mnogo toga lepog sam cula o ovom turniru i stvarno jedva cekam nedeljupozz
Sanja hvala što učestvuješ na turniru i nadam se da ćeš otići na kraju zadovoljna.
Igra se po grupama od 3-4 igrača i dvoje idu dalje na glavnu tablu.
Prva 4 u svim kategorijama dobijaju medalje i diplome a na kraju 3-e kolenice u 2013 se prva 4 nagardjuju sportskom opremom.
Da li si zvršila prijavu kod Glavaškog ili na klubski sajt ?
Pozdrav
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gostiju