Svaka cast rdjavom za trud, zaista.
Veliki logo ne moze napred, jer ce to slovo O tj loptica da bude velicine prave loptice pa moze da zbuni protivnika, sto je nefer. Bela boja generalno nije bas pozeljna na opremi koja je iznad stola, meni bi recimo smetalo pa zato ne zelim ni ja da smetam drugima.
Licno, ne vidim sto bih drzao Karasa na logu, malo mi bezveze, to samo Vladojica ima potrebu za neki poznatim na majici, i ja sam nekad, al kad sam imao 10 godina.
A i ovakvih logoa ima isto dosta. Jes da sam stavio Karasa u header, al to je samo respect za osvojenu bronzu na onom evropskom. Blurovacu header po malo svake godine, dok slava ne izbledi sasvim.
Meni se vise svidja onaj sa dva igraca, astalom i ukrstenim spinovima. Cak i varijanta bez igraca mi se svidja. Mozda bi trebalo ispitati ta dva u jos nekoj boji
Tako da na prednjem delu majice moze ili mali logo sa strane cak i bele boje, ili neki veci u tamnijoj boji. Nazad moze verovatno bilo koji, meni bi trebao i naziv kluba iznad logoa, a neko mozda pozeli da odstampa prezime( ili ne dajboze nick na forumu, recimo jbgwtf

)
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people