Zamena drveta (pomoc)

Gume, drva i sva ostala potrebna i nepotrebna oprema.

Re: Zamena drveta (pomoc)

Postod zorog » 28.01.2013, 08:31

Hvala Vignja!
Korisnikov avatar
zorog

Pridružio se: 09.11.2011, 15:22
Reket: DHS Hurricane Hao Pen
FH Donic Acuda S1
BH Donic Acuda S2

Postod ivan » 28.01.2013, 08:44

Zoroze, apsolutno ne slusaj Vladojicu, on je naucio napamet neki skup reci koje povremeno ispaljuje nekim redosledom u pokusaju da to ima konstrukciju recenice, sintaksno je ispravno ali smisleno nije.
'Meko i puno osecaja' , vidi se da covek previse vremena provodi citajuci reklame proizvodjaca i reviewe po netu a ne bi me cudilo i da ih pise, istim takvim recima.
Mogu da ti nabavim to drvo, javi na pm ako oces.
Doktor ne igra sa tim drvetom.
Za tvoj nivo igre je bitno da ne ides u ekstreme sa opremom, a ako vec igras sa ekstra tvrdim gumama svakako ne uzimaj kruto drvo, pogotovo sto ti je stil igre spinerski.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod Vladojica » 28.01.2013, 08:53

Ivane to sto sam napisao 'meko i puno osecaja' i jesam prepisao sa sajta Markopa, ali nisam to napisao da bih pametovao, vec zbog toga sto je Zorog zeleo/imao potrebu da procita bas takav post i ja sam mu izasao u susret :D. JaTacno sam napisao ono sto je zeleo da procita :D. A kad je Doktor promenio drvo?
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod ivan » 28.01.2013, 09:21

Doktor nikad nije ni igrao s tim drvetom.
Ako ti pises postove racunajuci unapred sta bi neko zeleo da procita, po tvom osecaju, onda si ti 'mek i pun osecaja'.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Postod Vladojica » 28.01.2013, 09:33

Ej covece, siguran sam 100000% da doktor igra sa Ma Lin extra offensive, budi siguran pre nego sto nesto napises ovde.

Naravno da sam mek i pun osecaja :D, nisam ko neki sto ustanu ponedeljkom na levu nogu, i daju pogresne informacije o opremi :P.
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Postod ivan » 28.01.2013, 09:55

hm, pa jedino ako je promenio u poslednjih nekoliko dana, jer otkad ga znam igra sa istim drvetom a to nije to drvo. I tom slucaju si u pravu, ali onda se tvoj opis njegove igre zasniva na igri sa tim drugim prethodnim drvetom, tako da i ti uzmi to u obzir.
ivan

Postod Vladojica » 28.01.2013, 13:24

Ja sam igrao sa Doktorom nekoliko puta u zadnjih par godina i uvek je igrao sa tim istim drvetom i to je Ma Lin Extra Offensive i znam da je bila prica da sa njim i sa tim gumama igra jako jako dugo. Slikacu njegovo drvo sledeci put pa cu priloziti dokaz ovde. :)
Korisnikov avatar
Vladojica

Postod ivan » 28.01.2013, 13:41

ne spamuj temu tim slikama please, to onda nije to drvo. Njegovo je Ma lin soft carbon.
Toliko onda o 100000% sigurnosti.
ivan

Postod Vladojica » 28.01.2013, 16:41

ok, ajde provericemo, necu ovde spamovati al kad vidimo Doktora, moze u pivo :D (meni sok)
Korisnikov avatar
Vladojica

Postod ivan » 28.01.2013, 18:33

moze u pivo al na sledeci nacin: ako sam ja u pravu onda ti pijes pivo (koje ti ja odaberem i to pre turnira), ako si ti onda ja pijem sok koji ti odaberes.
ivan

PrethodniSledeća

Povratak na Oprema