Turniri u Visnjici

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Amaterski turniri

Postod ivan » 23.06.2011, 00:31

phrnjak je napisao:E pa SCVlada nas je danas otresao kao slinu!

Posto je Scvlada izrazio zelju da igra pijan, trazim jos 3 dobrovoljca da mu platimo 4 piva, ali neposredno PRE pocetka turnira, mozda onda i promasi neku loptu?
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod Vladojica » 23.06.2011, 00:32

filip je napisao:Pa i Thomas Keinath skakuce i ne igra bas lepo, a eno ga u prvoj nemackoj ligi :)

Ali moj uzor su Zhang Jike i Liu Shiwen, kakav Tomas Kajnat :D
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod First » 23.06.2011, 01:45

Prvo da cestitam Vladojici na odlicno odigranom turniru, vidim ja da ces ti tamo praviti puno problema u narednom periodu ;)

E sad, posto verovatno sledece srede dodjem, jer mi se konacno raspored dobro poklopio, prijavljujem se da budem jedan od trojice koji ce kupiti scvladi pivo, po potrebi i dva, pa da igra polu pripit. Mada, meni je sve to sumnjivo, posto je i sam izjavio da se tesko napija, da ne bude da nas na'vata da ga castimo pivom, a njega ne u'vati ni malo i opet sve odere. Da mi povecamo malo ulog, pa da mu svako kupi po 2 komada, to je onda 8 piva, e to bi trebalo da deluje. Ako nista drugo, barem ce svakih 20 min da trci u wc :-D
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

Postod zvezdarac » 23.06.2011, 07:22

+1
Kažu da mudrost dolazi s godinama. Sve sam više siguran da godine dolaze same...
Korisnikov avatar
zvezdarac

Pridružio se: 24.03.2011, 21:05
Reket: BTY Matsushita PRO
FH: Victas VS402 Double Extra
BH: TSP Curl P1r

Postod scvlada » 23.06.2011, 10:07

Moram jednom doći na turnir ali da me neko vozi da mogu da se nakitim piva

Ljudi hvalam Vam na ponudi za pivo.Kao da sam ga popio.Ne prihvatam piće ako ne mogu da vratim turu tako da se bojim da bi mi gajba dosla glave.Mada kada se setim studentskih dana :roll: .
Sinoć sam pobedio u polufinalu Hrnjaka 3/2 i u finalu Jelića isto 3/2. Poslušao sam mog druga phrnjaka koji mi je prošle nedelje rekao da dok igram moram malo više da "vrtim",tako sam ja sinoć i malo više vrteo ili ti malo dodao spina u udarce u kojima to pre nisam radio. Vladojica je igrao sa velikim žarom i entuzijazmom,požrtvovano na svaku lopticu.To što sam mu rekao da skače dok igra nije ništa loše ,ima nas koji stojimo kao da su nam noge zalepljene za pod :lol: ,samo treba umesto što pravi jedan veliki skok da napravi tri manja ili bar dva.Ivan imam utisak igra kao da ga neko nasilu tera da to radi,kao moranje.
Pozrdrav i vidimo se na Davor openu za jedno mesec dana (leto) !
scvlada

Pridružio se: 28.03.2011, 16:12
Reket: TBS

Postod phrnjak » 23.06.2011, 10:21

Ja kad sam pobedio isao sam za 7 dana da branim 1. mesto. Nisam bezao na more. Uaaa!
Najbolji način da povratite vaš novac je da ga potopite u flašu viskija.
Korisnikov avatar
phrnjak

Pridružio se: 17.04.2011, 22:21
Reket: penhold KongLiHui, tenergy 05 max, palio.

Postod ivan » 23.06.2011, 22:13

scvlada je napisao:Ivan imam utisak igra kao da ga neko nasilu tera da to radi,kao moranje.

Ivan nazalost pije 6 litara tecnosti na dan, od toga 2 litra piva, zarad izbacivanje peska u bubregu, usled svega toga, naginjenje unapred je tesko ostvarljivo...ali iskreno, ni da ne pijem ne bi pomoglo protiv tebe...
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod Pedja » 24.06.2011, 10:56

phrnjak je napisao:Veceras kod Davora u 8. Pravo vreme i mesto za sve one koji prete jedni drugima. Ponesite sator, konzerve, autan... Pivo je u frizideru.

ja vam se divim kako možete...Sinoć smo igrali od 21 do 23h,dok smo pokupili pinkle i sl 23.30,kući došao oko ponoći...Tuširanje,spuštanje adrenalina i sl--02h...zaspao oko 3...na posao u 7h... I EVO MRTAV SAM,LELUJAM! :shock: :?
Pedja

Pridružio se: 19.03.2011, 20:56
Reket: Stiga Clipper Wood WRB, gume- fh Rakza 7-max, Bh Dr Neubauer K.O. 2,0 mm

Postod djordjestanic » 24.06.2011, 13:05

Pa ti potrošiš više vremena za spuštanje adrenalina i uspavljivanje nego na igranje :)

Probaj da obrneš :)
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod Pedja » 24.06.2011, 21:12

5 protivnika pribliznih kvaliteta(na 3 stola), oko 6 partija za 2 sata,skoro bez pauze...pa... nije to loše... 8-)
Pedja

Pridružio se: 19.03.2011, 20:56
Reket: Stiga Clipper Wood WRB, gume- fh Rakza 7-max, Bh Dr Neubauer K.O. 2,0 mm

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja