! Od tog vremena kad ste mi ga poslali pa do sad sa Kumom sam igrao samo tri puta, nekako nam se nisu uklapala vremena kad smo slobodni. Igrali smo pred Novu godinu i ja pobedih 6:5 u setovima (igramo po starom sistemu brojanja do 21 i ne racunamo partije vec samo setove . . . tako to mi kumovski
), pa prvih dana januara odigrasmo i izgubih "ko u stara vremena" 8:2 u setovima a poslednji put pre nedellju dana odigrasmo nereseno 5:5 u setovima i to je bas bilo "zestoko" skoro svaki set smo razigravali!

, Kum imao obaveza . . . odlaze se sve do daljnjeg.
10:1 u setovima!!
. . . i lepo sam odma` sinoc skinuo nove Moon i Sun . . . nije to za mene.Milan berkut je napisao:E ljudi moji dobri, "ubio" me Kum sinoc10:1 u setovima!!
A ja nisam znao gde se nalazim. . . i lepo sam odma` sinoc skinuo nove Moon i Sun . . . nije to za mene.
I lepo sam odma` sinoc nalepio stare dobre Tenergy-e, jesu izlizani, jesu sve "izgrickani" po obodu . . . ali sa njima ja igram drugacije!
A na berzi cete naci oglas da se Moon i Sun koji su novi kupljeni pre sad vec 15 dana MENJAJU za . . .
Evo sad cu da fotkam gume i da postavim na berzu.
...ali čuvaj kuma 
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gostiju