RSTSN-pojedinacno seniorsko

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: RSTSN-pojedinacno seniorsko

Postod profesionalac » 19.01.2013, 23:24

a gde sam ja to rekao da ce izgubiti????????
STK Nestrus - Vitkovac
profesionalac

Pridružio se: 04.10.2011, 18:38
Reket: drvo : andro super core cl off+ - 66 grama
fh : rakza 7
bh: andro rasant turbo

Postod profesionalac » 19.01.2013, 23:26

evo rezultata pa koga interesuje neka pogleda.http://www.stscs.net/pojedinacno-prvens ... i-seniorke
STK Nestrus - Vitkovac
profesionalac

Postod Milan » 19.01.2013, 23:41

Jel je Branislav Đan inače standardni igrač Požarevca u Superligi?
Hello stonoteniseri :)
Milan

Pridružio se: 16.06.2012, 16:10

Postod profesionalac » 19.01.2013, 23:51

evo jedan lep podatak sa istog takvog takmicenja koje je danas odrzano u hrvatskoj.prvenstvo jednog njihovog regiona.prva cetiri igraca idu na republicko,a ne kao kod nas da ne idu nigde???!!!
2. MJESTO I VRIJEME: Turnir će se održati u subotu, 19.01.2013. u Slavonskom Brodu u dvorani u dvorani O.Š. Vladimir Nazor, Franje Marinića 9 ( Naselje Mikrorajon - ), s početkom u 10 sati:
3. NATJECANJE će se održati u pojedinačnoj konkurenciji. Četiri prvoplasirana igrača stječu pravo igranja na Pojedinačnom prvenstvu Hrvatske.
4. PRAVO NASTUPA: Na turniru mogu nastupiti registrirani igrači s područja Slavonske regije zapad, koji prema Članku 69. Pravilnika o sustavu natjecanja imaju pravo nastupa na pojedinačnim natjecanjima, a koji na posljednjoj rang-listi HSTS-a nisu rangirani meĎu prvih 16. Prvih 16 stječu direktno pravo igranja na Prvenstvu Hrvatske.
STK Nestrus - Vitkovac
profesionalac

Postod Milan » 19.01.2013, 23:58

Ne znam kakva je procedura kod nas? Ko sve stiče pravo nastupa na Pojedinačnom prvenstvu Srbije?
Milan

Postod zvezdarac » 20.01.2013, 00:05

zvezdarac je napisao:
profesionalac je napisao:milane odmah da ti kazem da u grupi nems nikakve sanse.prolaz dalje bi ti bio kao da sei osvojio prvo mesto!isto vazi i za tvoj dubl!
srecno!

Uživao sam čitajući celu raspravu na ovoj temi al' mi je ovaj komentar baš zasmetao, pogotovo kao odgovor na prethodno postavljeno pitanje! Ovo je tako koncipirano da ni imaginarnim dodavanjem smajlija nisam uspeo da svarim!
Možda da "milan" odustane od turnira? :blackeye:

@profesionalac - Pa recimo ovde!
Kažu da mudrost dolazi s godinama. Sve sam više siguran da godine dolaze same...
Korisnikov avatar
zvezdarac

Pridružio se: 24.03.2011, 21:05
Reket: BTY Matsushita PRO
FH: Victas VS402 Double Extra
BH: TSP Curl P1r

Postod profesionalac » 20.01.2013, 00:16

ali nisam rekao da ce izgubiti,nego da nema nikakve sanse.a i na kraju opet za zavrsimo sa tim - to je realnost ma kako surovo nekome zvucala.
STK Nestrus - Vitkovac
profesionalac

Postod Moso » 20.01.2013, 01:03

Neka me neko prosvetli jer ove silne lige i ligice ja nikako da ukapiram pa ako sam dobro skontao na pojedinacnom prvenstvu regiona Nis, pravo ucesca su imali SVI registrovani igraci iz cele Srbije ? Superligasi protiv regionalne lige ? Ovakve gluposti i zavrzlame, tipa 10 ili 20 saveza i jos toliko liga i pitaj boga koliko regiona nisam video ni u jednom drugom sportu.
Korisnikov avatar
Moso

Pridružio se: 26.07.2012, 13:49
Reket: drvo : Butterfly Oh Sang Eun
fh: Yasaka Rakza 7 Soft max
bh: Yasaka Rakza 7 Soft max

Postod Milan » 20.01.2013, 09:46

Moso je napisao:Neka me neko prosvetli jer ove silne lige i ligice ja nikako da ukapiram pa ako sam dobro skontao na pojedinacnom prvenstvu regiona Nis, pravo ucesca su imali SVI registrovani igraci iz cele Srbije ? Superligasi protiv regionalne lige ? Ovakve gluposti i zavrzlame, tipa 10 ili 20 saveza i jos toliko liga i pitaj boga koliko regiona nisam video ni u jednom drugom sportu.

Pravo učešća na Pojedinačnom prvenstvu regiona Niš imaju SVI igrači, koji su registrovani u klubu, koji pokriva RSTSN, tj. koji se nalazi na teritoriji tog saveza. E sad, to što se mogu sastati Superligaš i igrač regionalne lige je stvar žreba (uglavnom bude tako u grupama). STK ''Požarevac'' igra Super ligu, ali je na području koje pokriva RSTSN, tako da igrači tog kluba imaju pravo nastupa.

Igrač tog kluba je i pobedio, Branislav Đan. Na turniru je bio i Dragan Kljajić, prošlogodišnji pobednik, takođe iz Požarevca, ali nije igrao već je samo savetovao svoje igrače.
Milan

Postod Moso » 20.01.2013, 10:40

Uopste ne vidim svrhu postojanja tzv. RSTSN, trebalo bi da postoji jedan jedini stonoteniski savez Srbije i da u njemu postoji nekoliko liga kao i u drugim sportovima. O glupom nazivu "kvalitetna liga" da i ne pricam, no Srbija je to...
Korisnikov avatar
Moso

Pridružio se: 26.07.2012, 13:49
Reket: drvo : Butterfly Oh Sang Eun
fh: Yasaka Rakza 7 Soft max
bh: Yasaka Rakza 7 Soft max

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja