Turniri u Visnjici

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Amaterski turniri u Visnjici

Postod Vladojica » 17.01.2013, 23:00

Woow, kako je Davor odigrao, nisam video bolje njegovo izdanje, samo je cistio linije i setao levo desno. Sale bravo za snimak, ugao kamere je super. :good:
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod First » 17.01.2013, 23:31

Sale majstore, šta bi smo mi bez tebe ;)
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

Postod Srpska Zadruga » 18.01.2013, 00:32

@sale Dva nova člana su opravdala naziv "Amaterski turnir" :) a to smo bili ja i moj drug Gagi.
Prvi turnir na kome smo bili i divno se proveli. Trema i novi reket su učinili svoje, tako da o igri nebi da tupim, ali Hvala svima na strpljenju, ljubaznosti i savetima koje smo dobili, posebno velikom duletu, davoru tintoru, francuzu, rajku i ostalima.
Večeras vozim kući prijatelja koji stanuje na karaburmi, hvalim mu se da sam igrao turnir i objašnjavam mu gde je sala. Kažem mu da smo hteli da se oprobamo i vidimo gde smo, pa se setim anegdote iz serije "Moj rođak sa sela" E moj Dragče kad bi znao kako momci _ebu. Tako mu je objasnim kako momci igraju ping pong.
Pozdrav svima :)
Srpska Zadruga

Pridružio se: 04.12.2012, 23:18

Postod ZoranV » 18.01.2013, 07:57

kad sam pogledao snimak jasno mi je bilo zasto je Davor dobro igro- osisao se!
ZoranV

Pridružio se: 07.05.2011, 17:35
Reket: 120+ gume 230+

What is the point of playing safe shots when you can miss with style

Postod ZoranV » 18.01.2013, 08:11

Francuz cesto kad servira ne sklanja levu ruku, vec lopta ide ispod nje...nije to sakrivanje razlicitih rotacija, ali je ipak nepropisno...
ZoranV

Postod ivan » 18.01.2013, 08:19

Bravo Vignja, treba ljudima ukazivati na pogreske. Mozda i ne naprave kljucnu prednost zbog toga (a mzoda i da?) ali kvare sliku o sebi kao sportistima.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod Vladojica » 18.01.2013, 08:36

O zivote...
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod ZoranV » 18.01.2013, 09:11

ivan je napisao:Bravo Vignja, treba ljudima ukazivati na pogreske. Mozda i ne naprave kljucnu prednost zbog toga (a mzoda i da?) ali kvare sliku o sebi kao sportistima.

ma kod nas nije problem ali u prvoj ligi moze biti, moze mu sudija uzeti vazne poene...
ZoranV

Postod ZoranV » 18.01.2013, 09:20

hoce li neko doci u subotu...ne bih da vucem drva za nagradu,a mozda i ne dodjem, ako se javi samo Toma i Zivkovic...
ZoranV

Postod Francuz » 18.01.2013, 10:36

Jos jednom,
Davor je zasluzio pobedu jer je lepo igrao i bez nervoze. Kad neko ko ima igru kao moju igra protiv nekog ko Davor koji igra bez felseva i spinova i seta, osnovno je kretanje (sto jeste u svakom slucaju) i ovde dodje veoma brzo do izrazaja nedostatak kretanja, ponekad i za 10cm da se udari loptica kako treba. Gledao sam snimak i zahvaljujem se Saletu jer tako moze svako kad odgleda svoj mec da vidi svoje greske. Ja sam primetio da sam se mnogo lose kretao i da me mrzelo da sitne ali najvaznije korake uradim (Rajko potpuno si u pravu ... to sto si mi rekao) a rezultat toga je vecina loptica prodje veoma blizu stola ali ode out a to su lopte koje poentiraju normalno.

Onda Davor je uz odlicnu igru imao i malu pomoc vece sile (zbog koje nisam uopste smeo sebi da dozvolim da pobesnim) i izbrojao sam 10 svinja na snimku. Znajuci da svaki set (osim zadnjeg koji se zavrsio sa 7 mislim) je dobio na razliku ... eto jos jedan faktor na koji nisam mogao da uticem ali koji mi nije pomogao. Ali to svakako nije izgovor jer je Davor veoma dobro igrao svakako a ja primecujem razliku sa proslom godinom gde sam bio vise fit i gde sam skakao kao puma protiv njega, tada mu je bilo skoro nemoguce da me dobije.

e Sad:
ZoranV je napisao:Francuz cesto kad servira ne sklanja levu ruku, vec lopta ide ispod nje...nije to sakrivanje razlicitih rotacija, ali je ipak nepropisno...

To je istina primetio sam i ja na snimku. Vec mi nekoliko igraca to rekli u toku meca i odmah sam se potrudio da je sklonim. Morate da shvatite da sam ja naucio da igram u vreme kada je to ne samo bilo dozvoljeno nego to se i vezbalo. Da su to automatizmi koji se tesko koriguju ako ne mislis na njih. Da nikada nisam rec rekao kada mi je nego pregovorio moju servu. I da svakako moracu da se potrudim da to popravim. U 9 kola prve lige nije mi ni je dan poen uzet zbog toga i sudija me nije ni jednom opomenuo.

ivan je napisao:Bravo Vignja, treba ljudima ukazivati na pogreske. Mozda i ne naprave kljucnu prednost zbog toga (a mzoda i da?) ali kvare sliku o sebi kao sportistima.

Ovo molim te Ivane da mi malo bolje objasnis sta si time hteo da kazes ? Da li si hteo nekako da sugerises da time sto krijem servu (sada i objasnio zasto) je nameran nesportski gest sa moje strane i da zbog toga kvarim sliku o sebi kao sportista ?
Korisnikov avatar
Francuz

Pridružio se: 18.11.2011, 16:58
Reket: FH: Tenergy 05FX max
BH: Tenergy 05FX max
Blade: Inneforce ALC

Sve regularno :)

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja