Donacija iskorišćenih i neupotrebljivih guma

Gume, drva i sva ostala potrebna i nepotrebna oprema.

Re: Donacija iskorišćenih i neupotrebljivih guma

Postod filip » 11.01.2013, 17:06

zorog je napisao:Mislim da ti je ovaj izum tesko sr.... i da ustvari hoces da dobijes 20 polovnih guma koje ces prodati po 500 din u proseku i zaradices oko 100 evra. Nije ti to fer! Apelujem na forumase da ne salju gume i ne budu obmanuti ovakvom suludom idejom...

Pa možda i hoće to da uradi, pa da onda ima dovoljno para da kupi nove u kocki i napravi tablu... :rotfl:
Korisnikov avatar
filip

Pridružio se: 27.02.2011, 19:36
Reket: Joola trix fast
fh: t05 2.1
bh: joola express one 2.0

Postod milantra » 11.01.2013, 17:22

filip je napisao:
zorog je napisao:Mislim da ti je ovaj izum tesko sr.... i da ustvari hoces da dobijes 20 polovnih guma koje ces prodati po 500 din u proseku i zaradices oko 100 evra. Nije ti to fer! Apelujem na forumase da ne salju gume i ne budu obmanuti ovakvom suludom idejom...

Pa možda i hoće to da uradi, pa da onda ima dovoljno para da kupi nove u kocki i napravi tablu... :rotfl:

Nove gume nisu u kocki, već je u pitanju kvadrat ako se gleda iz jedne perspektive i kvadar ako se ogleda ortogonalno.Parafraziraću pokojnog Vladana Batića; "Dabogda sve pare koje uzmem dao na lečenje svog deteta". Ja nemam tako bolesne ideje kao što ih imate "Vi nebeski igrači stonog tenisa". Vi sve vidite kroz novac. Nije u redu da tako razgovarate sa ozbiljnim ljudima, koji imaju neku stvarno korisnu ideju da sprovedu u delo. Skrećem Vam pažnju da nije nimalo korektno što tako razmišljate. Ako vi imate takve sumanute i bolesne ideje nemojte onda da ih stavljate drugome na dušu. Sve će vam biti jasno o čemu se ovde radi kada budete zatražili stručniu pomoć psihijatra.. On će vam najbolje reći ko je ovde kakav. A ja mogu tebi i Zorogu ukoliko želite da pošaljem sve gume koje sam dosada skupio, da ih prodate i za taj novac platite odlazak kod strućnog lica (psihijatra). Nadam se da ćete imati dovoljno da pokrijete troškove, a ako ne javite se jer ja ću u međuvremenu da skupim još guma i poslaću vam ih. Ja sam humanista i rado ću vam pomoći.
Zahvalio bih se gospodinu Milošu Kramaršiću koji me je danas kontaktirao i poslao 12 guma. Kada budem završio ovu ideju zabeležiću sve to video snimkom i postaviti na forumu. "Ako koza laže, rog ne laže".
Korisnikov avatar
milantra

Pridružio se: 26.07.2012, 07:12

Postod filip » 11.01.2013, 17:36

Ja se malo našalih... Što kažu lale: izvin'te ako smo koga i uvredili
Korisnikov avatar
filip

Pridružio se: 27.02.2011, 19:36
Reket: Joola trix fast
fh: t05 2.1
bh: joola express one 2.0

Postod milantra » 11.01.2013, 18:15

filip je napisao:Ja se malo našalih... Što kažu lale: izvin'te ako smo koga i uvredili

Nisam ja zamerljiv čovek. Meni je samo krivo što ste pogrešno razumeli moju ideju. A izgleda da kod nas Srba dobre ideje najčešće naiđu na spoticanje bilo koje vrste. Da je meni neko na ovaj način zatražio pomoć, našao bih načina da mu pomognem. Valjda je to ljudski.
Korisnikov avatar
milantra

Postod rekreativac » 11.01.2013, 18:19

Narode,
mnogi od nas su prosli kroz razlicita iskustva sa preprodavcima polovnih stvari.
Ima ih raznih.
Milana poznajem i ne verujem da bi mogao da ucini ono cega se "Zorog" pribojava.
Da li ce tabla da uspe ili ne, ne mogu da tvrdim, mozda i sam razmisljam da li je to moguce i zbog razlicitih debljina guma i mesta gde se sastavljaju.
Stoga, nemojmo teske optuzbe tako lako.
rekreativac

Pridružio se: 28.10.2012, 17:55

Postod milantra » 11.01.2013, 19:03

rekreativac je napisao:Narode,
mnogi od nas su prosli kroz razlicita iskustva sa preprodavcima polovnih stvari.
Ima ih raznih.
Milana poznajem i ne verujem da bi mogao da ucini ono cega se "Zorog" pribojava.
Da li ce tabla da uspe ili ne, ne mogu da tvrdim, mozda i sam razmisljam da li je to moguce i zbog razlicitih debljina guma i mesta gde se sastavljaju.
Stoga, nemojmo teske optuzbe tako lako.

Hvala na lepim rećima. Ja bih možda mogao da učinim ono čega su se dotakli Zorog i Filip. Ali ne želim. Rekao sam šta želim ovom idejom.Debljina guma će igrati ulogu u brzini vraćenih loptica. Mesta gde se sastavljaju me brinu isto koliko i konstruktora ove naprave, pomenutog Nemca. Poštovani gospodine "Rekreativac", kada budem sproveo zamisao u delo dođite da isprobamo kako radi. Pozdrav. :hello:
Korisnikov avatar
milantra

Postod zorog » 11.01.2013, 22:09

Ljudi,zjbavao sam se :)
Milane oprosti ;)
Korisnikov avatar
zorog

Pridružio se: 09.11.2011, 15:22
Reket: DHS Hurricane Hao Pen
FH Donic Acuda S1
BH Donic Acuda S2

Postod Vladojica » 11.01.2013, 22:11

Zoroze, saljivdzijo, zaboravio si prvo, osnovno i jedino pravilo kada se salis na forumu: stavi smajli na kraju, a ne da onako upropastis coveka :D
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod zorog » 11.01.2013, 22:14

Al onda bi komentar prosao nezapazeno :)
Ovako,vec sam dobio jednog neprijatelja...MILANA IZ CICEVCA.... :ugeek:
Korisnikov avatar
zorog

Pridružio se: 09.11.2011, 15:22
Reket: DHS Hurricane Hao Pen
FH Donic Acuda S1
BH Donic Acuda S2

Postod zorog » 11.01.2013, 22:17

I milantru takodje :ugeek:
Korisnikov avatar
zorog