filip je napisao:zorog je napisao:Mislim da ti je ovaj izum tesko sr.... i da ustvari hoces da dobijes 20 polovnih guma koje ces prodati po 500 din u proseku i zaradices oko 100 evra. Nije ti to fer! Apelujem na forumase da ne salju gume i ne budu obmanuti ovakvom suludom idejom...
Pa možda i hoće to da uradi, pa da onda ima dovoljno para da kupi nove u kocki i napravi tablu...

Nove gume nisu u kocki, već je u pitanju kvadrat ako se gleda iz jedne perspektive i kvadar ako se ogleda ortogonalno.Parafraziraću pokojnog Vladana Batića; "Dabogda sve pare koje uzmem dao na lečenje svog deteta". Ja nemam tako bolesne ideje kao što ih imate "Vi nebeski igrači stonog tenisa". Vi sve vidite kroz novac. Nije u redu da tako razgovarate sa ozbiljnim ljudima, koji imaju neku stvarno korisnu ideju da sprovedu u delo. Skrećem Vam pažnju da nije nimalo korektno što tako razmišljate. Ako vi imate takve sumanute i bolesne ideje nemojte onda da ih stavljate drugome na dušu. Sve će vam biti jasno o čemu se ovde radi kada budete zatražili stručniu pomoć psihijatra.. On će vam najbolje reći ko je ovde kakav. A ja mogu tebi i Zorogu ukoliko želite da pošaljem sve gume koje sam dosada skupio, da ih prodate i za taj novac platite odlazak kod strućnog lica (psihijatra). Nadam se da ćete imati dovoljno da pokrijete troškove, a ako ne javite se jer ja ću u međuvremenu da skupim još guma i poslaću vam ih. Ja sam humanista i rado ću vam pomoći.
Zahvalio bih se gospodinu Milošu Kramaršiću koji me je danas kontaktirao i poslao 12 guma. Kada budem završio ovu ideju zabeležiću sve to video snimkom i postaviti na forumu. "Ako koza laže, rog ne laže".