Trening sa robotom?

Kako popraviti igru?

Re: Trening sa robotom?

Postod phrnjak » 08.11.2011, 23:11

scvlada je napisao:Danas sam prvi put u životu trenirao sa robotom.Ako ne dobijem upalu mišića onda stvarno ne znam kada ću. Sjajna stvar !

I ko je pobedio? Da li servira iz ruke? :confused: :confused: :confused:
Najbolji način da povratite vaš novac je da ga potopite u flašu viskija.
Korisnikov avatar
phrnjak

Pridružio se: 17.04.2011, 22:21
Reket: penhold KongLiHui, tenergy 05 max, palio.

Postod profesionalac » 08.08.2012, 23:38

ja sam u zadnjih mesec dana trenirao par puta sa robotom.u pitanju je DONIC 1040.nov kosta oko 450evra i mogu reci da vredi svaku paru i da je bas ekstra!ja ga podesim na maksimalne vrednosti-bilo da je spin ,kontra ,ili rezana u pitanju i za 15 min menjam majcu.jos jednom da pomenem : ako je neko u mogucnosti da ga kupi nece se pokajati-sigurno.
STK Nestrus - Vitkovac
profesionalac

Pridružio se: 04.10.2011, 18:38
Reket: drvo : andro super core cl off+ - 66 grama
fh : rakza 7
bh: andro rasant turbo

Postod profesionalac » 10.08.2012, 20:34

profesionalac je napisao:ja sam u zadnjih mesec dana trenirao par puta sa robotom.u pitanju je DONIC 1040.nov kosta oko 450evra i mogu reci da vredi svaku paru i da je bas ekstra!ja ga podesim na maksimalne vrednosti-bilo da je spin ,kontra ,ili rezana u pitanju i za 15 min menjam majcu.jos jednom da pomenem : ako je neko u mogucnosti da ga kupi nece se pokajati-sigurno.

pardon-rec je o robotu DONIC 1050
STK Nestrus - Vitkovac
profesionalac

Pridružio se: 04.10.2011, 18:38
Reket: drvo : andro super core cl off+ - 66 grama
fh : rakza 7
bh: andro rasant turbo

Postod Pedja » 06.01.2013, 22:28

filip je napisao:Robot je ok samo ako zivis negde u kuci, imas svoj sto, nemas vremena, nemas sa kim da igras, a neces potpuno da ispadnes iz forme. Ja sam ga koristio malo vise i nikako ne moze da zameni relativno kvalitetan trening sa nekim ko ima malo smisla za to. Ne vidis ruku, rotacije su malo neprirodne, uglavnom prejake. Robot ima smisla samo kao prva pomoc. Na duze cak kvari osecaj.

Delim ovo mišljenje i dodao bih: nemaš s kim popiti posle pivo! :( :wink:
Pedja

Pridružio se: 19.03.2011, 20:56
Reket: Stiga Clipper Wood WRB, gume- fh Rakza 7-max, Bh Dr Neubauer K.O. 2,0 mm

Postod ivan » 07.01.2013, 22:12

Podelio sam temu na dve, ova ostaje o treningu s robotom, a pravljenje robota je u temi 'Pravljenje robota' na podforumu Oprema.

Inace sam i ja neki dan tenirao s robotom. Nije mi se bas svidelo. Nisam skidao ni gornji ni donji deo trenerke (mada ga nisam postavio na veliku brzinu), srecom ne dobih proliv.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Prethodni

Povratak na Trening